Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Επέμβαση της αστυνομίας στο Σύνταγμα τα ξημερώματα. Ξήλωσαν τις σκηνές, μάζεψαν όλα τα πράγματα των "Αγανακτισμένων"

- Η επέμβαση έγινε από 6 διμοιρίες των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα και με συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας
- Ξήλωσαν τις σκηνές, μάζεψαν όλα τα πράγματα των "Αγανακτισμένων" και έκαναν 6 προσαγωγές
- Είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για παράνομη κατάληψη 
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου και τα ΜΑΤ έπιασαν στον ύπνο τους "Αγανακτισμένους" που έχουν στήσει τις σκηνές στο Σύνταγμα εδώ και δύο μήνες περίπου.

Η πλατεία περικυκλώθηκε από έξι διμοιρίες των ΜΑΤ. Παρόντες ήταν και δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας αλλά και εισαγγελέας.


Σε λίγα λεπτά μέσα έγινε η επέμβαση, με τα ΜΑΤ να καταστρέφουν και να ξηλώνουν τις σκηνές και να πετάνε τα πράγματα των "Αγανακτισμένων". Ξηλώθηκε και το ιατρείο.

Υπήρξέ ένταση ενώ σημειώθηκαν έξι προσαγωγές σύμφωαν με τις πρώτες πληφορορίες. Τα πράγμα φορτώθηκαν σε φορτηγά του δήμου Αθηναίων, που μπήκαν στην πλατεία.

Είχε προηγηθεί εντολή της εισαγγελέως πρωτοδικών Ελ. Ράικου, σύμφωνα με την οποιά οι κατασκηνωτές στο Σύνταγμα αντιμετώπιζαν ακόμη και σύλληψη με τη διαδικασία του Αυτόφωρου.

Η εισαγγελέας είχε ζητήσει να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκαταστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας