Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου-Πλατινί

Περίπου μισή ώρα κράτησε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ουέφα.
Λίγο μετά τις 12:30 ο Μισέλ Πλατινί πέρασε την πόρτα της Βουλής όπου τον περίμενε ο Γιώργος Παπανδρέου. Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Θόδωρο Θεοδωρίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο ο Μισέλ Πλατινί δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την είσοδο του στο βουλευτικό μέγαρο.
Η συνάντηση κράτησε μόλις μισή ώρα καθώς ακολουθεί το υπουργικό συμβούλιο.


Ο ισχυρός άνδρας της Ουέφα αναμένεται να μιλήσεις στους εκπροσώπους του Τύπουστις 3μ.μ. σε αίθουσα του αεροδρομίου πριν αναχωρήσει, ενώ δύο ώρες αργότερα (5μ.μ.) θα δώσει συνέντευξη Τύπου και ο Παύλος Γερουλάνος καθώς θα έχει προηγηθεί το υπουργικό συμβούλιο, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το νέο νομοσχέδιο, η βία, το ντόπινγκ και το σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.

Στην ατζέντα της συνάντησης είναι, μεταξύ άλλων, προτάσεις για την εξυγίανση και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, ο νέος νόμος της κυβέρνησης για τον αθλητισμό καθώς και η υπόθεση των στημένων αγώνων για την οποία ο Μισέλ Πλατινί θα ζητήσει ενημέρωση για την πορεία των υποθέσεων σε πειθαρχικό επίπεδο.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας