Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αντιπεριφερειάρχης ζητά 450 χιλ € από το Δ. Βόλου για το νερό από τη γεώτρησή του

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό εξελίσσεται ιδιωτική υπόθεση του πρώτου με το Δήμου Βόλου που έφτασε στα δικαστήρια.
Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης με αγωγή του κατά του δήμου από  ζητεί 450.000 για νερό που δίνει στους κατοίκους του Αγίου Λαυρεντίου, του πρώην δήμου Αρτέμιδας, από το 2003, από γεώτρηση που βρίσκεται σε χώρο οικοπέδου ιδιοκτησίας του.
Δεν... έκανε αγωγή στον εαυτό του
Μάλιστα, το θέμα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις επειδή ο νυν αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, όταν ήταν δήμαρχος στην Αρτέμιδα, δεν είχε τότε προβεί σε διεκδίκηση των χρημάτων. Η ενέργειά του σχολιάζεται αρνητικά επειδή κατατέθηκε τώρα που δεν είναι δήμαρχος.
Δυσαρεστημένος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Ο Δήμος Βόλου χαρακτηρίζει την ενέργεια του αντιπεριφερειάρχη "ηθικά απαράδεκτη", ενω σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πολιτικός προϊστάμενος του Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο Κώστας Αγοραστός, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκιά του και -όπως λένε συνεργάτες του- σύντομα θα... υπάρξουν εξελίξεις.
Δεν παραιτείται
Ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Αλεξόπουλος, από την πλευρά του, τέλος, με τη δήλωσή του «και εγώ εκλεγμένος είμαι· πρόκειται για καθαρά δική μου, ιδιωτική υπόθεση», ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, άμα του ζητηθεί.
www.aftodoiikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας