Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αναγέννηση Σερβίων: η ομάδα μπάσκετ Αναγέννηση Σερβίων επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

Μετά από πρωτοβουλία των παλιών αθλητών του σωματείου Αναγέννηση Σερβίων, αποφασίστηκε η επανίδρυση και λειτουργία του ιστορικού συλλόγου με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ασχοληθεί με το μπάσκετ.
Σκοπός της κίνησης αυτής, εκτός από την προσπάθεια στροφής της κοινωνίας μας προς τον αθλητισμό, είναι η αφύπνιση και κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων για την περάτωση του έργου του κλειστού γυμναστηρίου που τόσο πολύ περιμέει η περιοχή μας.
Το έργο ατό μπορεί να δόση πνοή και όραμα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων με την πραγματοποίηση ανδρικών, γυναικείων, εφηβικών και παιδικών τμημάτων.
Προσκαλούμε όλους, λοιπόν, να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο κ. Κοκολιό για τη δέσμευσή του να είναι δίπλα μας, το δήμαρχο Βελβεντού κ. Στεργίου και τη Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου για την άμεση συνεργασία και παραχώρηση του Αθλητικού τους Κέντρου.
Με τιμή 
Το νέο Δ.Σ.

Πληροφορίες στα τηλέφ. 6978344655, 6972140478, 6937554397 
E-mail: anagennisiserviwn@yahoo.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που οι Βελβεντινοί δείχνουν τώρα άλλο πρόσωπο.
Καλή αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ton kako mas ton kairo. afto exo na po. oi belbentinoi panta eixan allo prosopo. emeis den katalabenoume ti mas ginete me ton kokolio mas. eprepe na exoume stadio prin polla xronia kai oi belbenoi mas ebalan ta gialia. kai tora pame kai tous parakaloume. anoitoi e anoitoi.

Ζορμπάς Μιλτιάδης είπε...

Το πρόσωπο των Βελβεντινών ήταν και είναι ένα.
Σαν κοινωνίες δεν έχουμε να χωρίσουμε, αλλά κυρίως να συνεργαστούμε.
Η κάθετη διαφωνία μας είναι με τη λειτουργία της διοίκησης που επικρατεί. Εμείς εκτιμούμε ότι ο τρόπος μας είναι ορθολογικότερος και εκ του αποτελέσματος της τελευταίας 20ετίας αποδοτικός, γι' αυτό και συνεχίζουμε να θέλουμε την ανεξαρτησία μας. Ωστόσο με απλούς δημότες και φορείς πολιτισμού ή αθλητισμού θέλαμε να έχουμε αγαστή συνεργασία στα πλαίσια της διαφορετικότητας του καθενός.
Άλλωστε όπως έχει τονιστεί και σε άλλη ανάρτηση εδώ, το Αθλητικό και το Πνευματικό κέντρο του Βελβεντού είναι προς χρήση από ολόκληρη τη νεολαία της περιοχής.
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η φιλοσοφία μας, η οποία δε βρήκε ανταπόκριση από τη σημερινή σας διοίκηση. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο με την επόμενη (όποια και αν είναι) δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Milto prosexe auta pou les tha se malosoun oi ethnosotires (Tsioukardanis-Kamkoutis-Dalampis).
Akou then exoume na xorisoume tipota?
Pantos brv sou gia auta pou les.

Ανώνυμος είπε...

Για ρώτησε το Δήμαρχό σου ρε φίλε για πόσα χρόνια όταν ήταν υπεύθυνος στην Αναγέννηση έφερνε την ομάδα για προπονήσεις και αγώνες στο κλειστό;
Άκου εκεί οι Βελβεντινοί δείχνουν άλλο πρόσωπο....
Μήπως δεν είσαι της περιοχής;

Ανώνυμος είπε...

AYTA TA ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ. ΚΟΚΟΛΙΟΣ-ΚΟΚΟΒΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τότε μαλώνετε ????

Δήμαρχος στον νέο Δήμο....διαλέξτε και πάρτε...

Βλατής.....Σόκουτης......Στεργίου.......

Αφού οι άνθρωποι είναι άριστοι πολιτικοί....ΤΙΜΗΣΤΕ τους...

Ποιό το πρόβλημα.....για να καταλάβω και εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Eάν μας αφήσουν μόνοι μας διαλέγουμε ΣΤΕΡΓΙΟΥ.

sottis είπε...

μπραβο!
αξιεπαινη πρωτοβουλια.
καλη δυναμη και παντα επιτυχιες!

VELVENTINOS είπε...

NA EISTE SIGOUROI FILOI APO TA SERVIA. OI SYMPATRIOTES MAS STIOUKARDANIS KAMKOUTIS DALAMPIS ME MEGALOI TOUS XARA THA DOUN TOUS NEOUS TON SERVIWN -KAI OXI MONO- NA GYMNAZONTAI STO ATHLITIKO MAS KENTRO. MI MPERDEVETE AFTO ME TON ANEKSARTITO DIMO POU OLOI MAS THELOUME KAI KANOUME TON AGONA MAS GIA NA TON KRATISOUME.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω ολοι να σεβαστούν το χώρο και να μην κάνουν ζημιές......

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να κανουν ζημιες δηλαδη?? Αθλητισμο θα κανουν

Το Προφίλ μας