Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ποια Ελλάδα θέλεις πίσω Αντωνάκη;

Ο διαβιών στην κοσμάρα του Αντωνάκης, πήγε στην ακριτική Μυτιλήνη για να ρίξει την κοτσάνα του : «δώστε την Ελλάδα μας, πίσω…». ΄Ωπα ρε …μεγάλε, ποιος είσαι εσύ, ποιοι είστε εσείς, και ποια «Ελλάδα σας» θέλετε πίσω;
Όπως φροντίζεις να δείχνεις συνέχεια, είσαι ο συνεχιστής του «έργου» και των πολιτικών του Καραμανλή και είσαστε οι δεξιούρες, που οδήγησαν την οικονομία και τη χώρα στη χρεοκοπία και την ανυποληψία. Είσαστε αυτοί που έστρωσαν το χαλί για να ενσκύψουν οι τροϊκανοί ! Η «Ελλάδα σας» ήταν η χώρα της διαφθοράς, των κουμπάρων, των ομολόγων, των αλχημειών, η χώρα του play station και του εγκληματικού ωχαδερφισμού! ΄Ηταν η χώρα, που την καταντήσατε να γίνει σημείο αρνητικών αναφορών και σχολίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή την «Ελλάδα» ψάχνεις και ζητάς Αντωνάκη ; Τι θράσος αλήθεια και τι πρόκληση στα αισθήματα του ελληνικού λαού, που έχει νωπές τις θύμισές του!... Μα καλά, τι νόμισες; Πως ο λαός ξέχασε κιόλας; Πως εσύ, ο διαχρονικά λίγος και κατά συρροή αποτυχημένος πολιτικός, θα μπορούσες να τον ξεγελάσεις ; 
Αυταπατάσαι οικτρά αν νομίζεις πως με δυο δηλώσεις για το Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη, καθάρισες το στίγμα της παράταξής σου. Είσαι νυχτωμένος μακριά, αν πίστεψες, πως μπορείς να το παίζεις αθώα περιστερά και αμόλυντη παρθένα, μ΄ αυτό το παρελθόν σου, (προστατευόμενος και υπουργός του Καραμανλή) και μ΄ αυτό το παρόν σου, (προστάτης και υπερασπιστής του πρώην αφεντικού σου). 
Μπορεί για σένα, αυτή η τακτική να πηγάζει από την ανάγκη και τις δεσμεύσεις σου, στα μάτια, όμως, του πολίτη φαντάζει και είναι, μια χοντροκομμένη απόπειρα εξαγνισμού της πιο θλιβερής και συνάμα τραγικής διακυβέρνησης της χώρας, της επάρατης πενταετίας 2004-2009. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει, πολύ καλά, πως ό,τι τραβάει σήμερα, το υφίσταται, κατά κύριο λόγο, εξ αιτίας των εγκληματικών πολιτικών, που εφαρμόστηκαν από την παράταξη που σήμερα υπερασπίζεσαι και τον πολιτικό, που ξενδιάντροπα εναγκαλίζεσαι. Και το δείχνει... 
Είναι, ακριβώς, για όλα αυτά, που οι φανφάρες του τύπου «δώστε την Ελλάδα μας, πίσω…» του προκαλούν γέλια, αλλά και οργή !...
Πηγή: logoplokies.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oπου πάει ο Σαμαράς, καετβάζει δημόσια και ενα υποψήφιο.Κοζάνη δεν θάρθει να κατεβάσει επίσημα Δακή? Λένε θάρθει και Σέρβια για να κατεβάσει επίσημα...Κοκολίο!!!

Ανώνυμος είπε...

να δω ποτε θα ανεβασετε καποιο post εναντιον GAP και του ΠΑΣΟΚ ....

ai-vreS είπε...

Όταν και εάν αρχίσει ο ΓΑΠ να (μην) κυβερνά σαν τον Καραμανλή και το ΠΑΣΟΚ γίνει ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

αν νομίζεις ότι o GAP ...κυβερνά είσαι πολύ νυχτωμένος ....καληνύχτα σας ..όνειρα γλυκά…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι στήριξη να δώσει στον Κοκκολιό, μάλλον χαμένη θεωρείτε η διεκδίκηση. Δείτε τις νέες αποδόσεις στο ερώτημα "Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού;"

Κωνσταντόπουλος 1,46 από 1,48
Τάσιος 3,75 από 3,75
Κοκκολιός 7,50 από 6,75
Κεχαγιάς 11,00
Στεργίου 11,50 από 8,00
Άλλος 8,50 από 6,00

Επίσης για το ποσοστό του Κωνσταντόπουλου παίζεται:

Over 43% 1,925
Under 43% 1,80

Νέες αποδόσεις στις 15/8/2010.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε μικρός διάβαζα για προδότες, δοσίλογους, ρουφιάνους και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κανείς να μην κάνει τίποτα. Στις μέρες που ζούμε τα κατάλαβα όλα. ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χεχε,έχετε χεστεί επάνω σας έτσι?
10 μονάδες και έχουν γίνει σκόνη σε 9 μήνες.

Αααα και όταν μιλάτε για δεξιούρες ρίξτε μια ματιά στον καθρέπτη,είστε η πιο φιλελεύθερη κυβέρνηση ever,και τα πλακάκια της πλατείας συντάγματος θα ξεπουλήσετε στους ξένους.

Ανώνυμος είπε...

Προς ai-vres Νομίζω ότι είναι προσβλητικό και συνάμα προπαγανδιστικό ένα τέτοιο άρθρο,το οποίο προσβάλει την νοημοσύνη μας.Το ύφος και ο τόνος του δεν διαφέρει καθόλου με άρθρα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ της δεκαετίας του 80, μια φυλλάδα που έφτιαξε και καθοδηγούσε ένα τακτικό,πράσινο στρατό.Νομίζω ότι χάνεις την αξιοπρέπεια σου ανεβάζοντας τέτοια πρωτόγονα και επικίνδυνα κείμενα.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΧΗΤΗ
Όταν στην χώρα που γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
η χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο

οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ αυτών των ανθρώπων

απο το 1981 ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ ?????????
και
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Φυσικό επακόλουθο δεν είναι ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, η ΕΙΡΩΝΕΙΑ και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ απο το σύνολο της ΥΦΗΛΙΟΥ ??????????

Φυσικά ήθελε πρωτίστως....
ΧΡΟΝΟ και ΤΡΟΠΟ....για να το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ !!!!!!

ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ........

Το Προφίλ μας