Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΕΥΒΟΙΑ: ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 1,3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! Παρακρατούσε παράνομα επί επταετία τις εισπράξεις από το τέλος ΑΠΕ

Στο πειθαρχικό με απόφαση Ντόλιου, προκειμένου να καθαιρεθεί

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει για την παύση τους για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος παραπέμπει με απόφαση του ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Ντόλιος τον εκλεγμένο με το ΠΑΣΟΚ πρόεδρο της Κοινότητας Καφηρέως Γιώργο Χουντάση και την πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου Βαρβάρα Φαρούπου- Μανέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr από την έκθεση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ο κοινοτάρχης Καφηρέως φέρεται να έχει παρακρατήσει παράνομα «από είσπραξη ειδικού τέλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) για λογαριασμό της κοινότητας συνολικού ποσού 1.308.603 ευρώ» για το διάστημα από τον Οκτώβριο 2002 έως τον Οκτώβριο του 2009!

Κι άλλη περίπτωση με παράνομες μεταδημοτεύσεις Ενώ η συνάδελφός του της Αντιπάρου παρά τις συνεχείς οχλήσεις του περιφερειάρχη για την ανάκληση 23 παράνομων μεταδημοτεύσεων πριν τις δημοτικές εκλογές του 2006, κώφευε. Όπως μάλιστα σημειώνουν στην έκθεση τους οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης «σας γνωρίζουμε ότι η εκλογή της προέδρου κρίθηκε με 1 ψήφο διαφορά.» Μάλιστα, στην κοινοτάρχη Αντιπάρου έχει ήδη επιβληθεί από το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πειθαρχική ποινή αργίας ενός μηνός «λόγω μη χορήγησης σε κοινοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας καταλόγου με τα ονόματα όσων μεταδημοτεύσεων πριν τις δημοτικές εκλογές του 2006 και των σχετικών δικαιολογητικών.» Επισημαίνεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο, του άρθρου 147 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΔΚ, Ν. 3463/ 2006, Α’ 114) αποτελείται στην πλειοψηφία του από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών. 
Πηγή: aftodioikisi.gr

16 σχόλια:

Act είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΖΩ ΠΑΡΕΑ ΜΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

STHN BOGOSFAIRA EPIKRATEI MIA SYNXISH ,PARATHRHSA H MIA TAXH ERGAZOMENWN NA TA VAZEI ME MIA ALLH KAI AYTO DEN EINAI SWSTO .EINAI VEVAIA PAGIA TAKTIKH TWN KOMMATWN KAI TWN MME POY PAIZOYN TO VROMIKO PAIXNIDI KI AYTOI ,DEN XECHNAME TA RETIRE TOYS KOIKOKYRAIOYS KAI TOYS STAMOYLOKOLADES TOYS KAKOYS EKPAIDEYTIKOYS POY KANOYN APERGIES STIS EXETASEIS TOYS KAKOYS AGROTES POY KLEINOYN TOYS DROMOYS

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Εγώ πάλι δεν είδα κανένα Κόμμα του Κοινοβουλίου μας να αρνείται την ανάγκη απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων, κανένα Κόμμα να συμπαραστέκεται τους Απεργούς ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΚΚΕ εξαιρουμένου !!!!
Συνεπώς για ποια «Ημέρα Πένθους της Δημοκρατίας» μιλάμε και για πια Χούντα ;
Όλα τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης κατηγορούν την Κυβέρνηση γιατί δεν πήρε αυτά τα μέτρα νωρίτερα και γιατί δεν προχωρά πιο γρήγορα και με την απελευθέρωση και των άλλων επαγγελμάτων.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ). ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Δεν διαβάζω ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να με συμπαθάς, τις παιδικές ασθένειες πρέπει να τις περνάς μικρός.
Δηλ. το ΚΚΕ είναι υπέρ των κλειστών επαγγελμάτων ;;; αν όχι τότε που διαφωνούμε ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ "ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ" ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Act είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.
ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ" ΤΟΥΣ.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Πας μη Κομουνιστής Βάρβαρος, Ταγματασφαλίτης, Βολεμένος κτλ, κτλ
Ωραία άποψη για την Δημοκρατία έχεις ρε φίλε…..
Αλλά ξέχασα πια Δημοκρατία ? αφού εσείς δεν αναγνωρίζετε το Σύνταγμα. …. Σσσσσς δεν το είπα εγώ αυτό η σ. Παπαρήγα το είπε. ….
Πάντως έχεις χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

Tσολακίδη καλύτερα να μην γνωρίζεις το Σύνταγμα
(θα έχεις μια δικαιολογία, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ)

παρά να είσαι Βάρβαρος, Ταγματασφαλίτης, Βολεμένος κτλ, κτλ

Όσο για Δημοκρατία,
οι ΜΟΝΟΙ που δεν έχουν ΛΟΓΟ είναι οι ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ μετά την 20ετη πολιτική και μεθόδους τους!!!!!!!

Act είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ "ΜΑΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ".
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ????
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!!

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε aktinidie το σχόλιο μου αναφερότανε στον 11:17

Ανώνυμος είπε...

Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. (ΕΔΩ ΒΑΛΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ)

Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.

Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων" (ΕΔΩ ΒΑΛΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ - YOU KNOW)

Act είπε...

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ "ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΧΟΥΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω, μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοκρατία?
Θαρρώ ότι τα τελευταία 30 χρόνια ζούμε την μεγαλύτερη δικτατορία, αυτή του «παπά», της «φούσκας», του «ότι νόμιμο & ηθικό» και της απαξίωσης όλων των ηθικών αρχών που έκαναν αυτό το λαό να ξεχωρίζει από τα «αμερικανάκια».

Το Προφίλ μας