Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο Γιώργος Κασαπίδης για την εκλογή Αρχηγού στη Ν.Δ

«Η ενότητα της Ν.Δ είναι υπόθεση όλων μας και όλων των στελεχών της παράταξης, αφού μετά την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί η ενότητα αυτή, μόνο από τους 4 Υποψηφίους Αρχηγούς στη Ν.Δ», σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο Βουλευτής της Ν.Δ στο Νομό Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, προσθέτοντας ακόμη ότι «το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί ο ίδιος και θα δημοσιοποιήσει την επιλογή του, σχετικά με το πρόσωπο που πιστεύει ότι πρέπει να ηγηθεί στη Ν.Δ, χωρίς όμως να υπογράψει σε κάποια υποψηφιότητα».
Πηγή: ΕΡΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oλοι περιμένουν τα γκάλοπ για να πάρουν θέση.Κρίμα και για τον Κασαπίδη που είναι νέος άνθρωπος....Τι το ψάχνεται ρε παιδιά έρχεται βροχή έρχεται Ντόρα....Εκτός και αν πάθει και αυτή ότι και ο Βενιζέλος.Αν και η κάλπη είναι πάντα γκαστρωμένη.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο Χ.Ε. Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι δεν μιλανε και...αναμενουν να ειναι με τον νικητη. Πάντως ίσως ο Κασαπίδης στηρίξει Σαμαρά...ίσως λεω...και δεν ξερω κατι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥ ΧΑΣΑΠΣ? ΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΣ ΕΝΟΥΟ.
ΑΚΟΜΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΙΤΤΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝ?
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΤΟΥΝ ΦΩΤΙΣ.ΕΙΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΣ.
ΜΕΓΑΛ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ.... ΣΕ ΟΛΑ.

Το Προφίλ μας