Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Λαμβάνουμε e-mail και τηλεφωνήματα για το χιόνι

Στο ai-vreS λαμβάνουμε κάποια e-mail και τηλεφωνήματα από συντοπίτες μας που διαμαρτύρονται για την κατάσταση των δρόμων (ακόμα και κεντρικών) στα Δημοτικά Διαμερίσματα. Λένε ότι δεν έχει πάει κανείς να καθαρίσει από τα χιόνια και έχουν αναλάβει οι ίδιοι με τρακτέρ κάπως να σώσουν την κατάσταση. Περιμένουμε πληροφορίες σας για την κατάσταση (διότι δεν είναι δυνατόν να περάσουμε από παντού).

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δεν ξέρω ποιοι ειστε αλλα θέλω να δωσω συγχαριτηρια. Μπραβο για την προσπαθεια και για αυτα που γραφετε. αυτα συζηταμε στα καφενεια αλλα μεχρι τωρα οχι δημοσιως. εμενα με εκφραζουν ολα.
ενας Σερβιωτης που νιαζετε για τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ...ΛΙΩΣΕΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

προσπαθήστε παρακαλώ να κάνετε σχόλια που αφορούν τις αναρτήσεις

Ανώνυμος είπε...

EPEIDI TELEYAIA O OLOI ASHOLITHIKAN ME TO HRISTO, TON EKANAN TO PROSOPO TIS HRONIAS....
ENTAXEI, EHASE TIN THESI TOY PROEDROY D.S KAI TI EGINE... HATHIKE O KOSMOS?
ENAS ALLOS ELEGE GIATI TON EDIOXAN EN...MESO HEIMONOS?
AS ASHOLITHOYME ME SOBAROTERA ZITIMATA PLEON...
SE POLLA DIMOTIKA DIAMERISMATA POLLOI DROMOI-SOKAKIA INE STON PAGO, ME KINDYNO ATYHIMATOS...
THELEI PROSOHI KAI O KATHENAS AS KATHARIZEI TON AYLEIO HORO TOY....

Ανώνυμος είπε...

Η Α' Αντιδημαρχία εχει κλειδωθεί στον κο Χρήστο...
Είναι η ρητή υπόσχεσις, που εδόθει απο τον δήμαρχο προς αυτόν, μετά το έντονο παρασκηνιο που διαδραματίστηκε στην εκλογή προέδρου δ.σ και την απώλεια της θέσεως αυτης απο τον πρώτο...
Η εξέλιξις αυτη ητο αναπόφευκτος, μετα τις αλλεπάλληλες (εχεμυθες) συναντησεις του δημαρχου με τον τεως πρόεδρο δ.σ και το ''συνυποσχετικό '' που εδόθει ητο να συνεχισθει η στενη τους συνεργασια και για την επομενη 2ετία δημοτικης αρχής...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πρεμούρα πρέπει να έχεις ρε φίλε για να βάζεις τα νέα του Χρήστου τόσες φορές σε τόσα σημεία. Τα διαβάζουμε με την πρώτη δε χρειάζεται να τα βάζεις 10 φορές. Εκτός αν είσαι ο ίδιος ο Χρήστος χε χε χε ;)

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia tha mas trelanete?
mono eseis exete dei provlhma stoys dromous.
phgate katholou sthn kozanh na deite ti ginotan stouws dromous?ektos apo tous kentrikous oloi oi upoloipoi dromoi htan mesa ston pago.egw proswpika bghka kai esprwxna.mhpws den eidate ta greier kai tis alatieres pou evgainan syxna pykna stous dromous twn serviwn kai oxi mono.ase pou eixe 4-5 xronia na riksei tetoio xioni.pantws to 2001 kapoioi serviwtes eixan plhrwsei apo thn tseph tous gia na apeglwvistoun apo ta spitia tous.MH LEME KI OTI THELOYME!

Ανώνυμος είπε...

ego exo mia alli aporia...pos sas pernoun tilefono afou den exete anartisei kapoio...ektos an ennoeitai oti autoi pou sas pernoun einai dikoi sas :))



enas ek kozanis

ai-vreS είπε...

Φίλε a.s. η περιοχή είναι μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Τα τηλέφωνά μας κάποιοι τα έχουν και επικοινωνούν μαζί μας. Αν εννοείς ότι είναι φίλοι και γνωστοί μας ναι είναι "δικοί μας", αν πάλι εννοείς ότι είναι Σερβιώτες ή από κάποιο χωριό εδώ γύρω ναι είναι "δικοί μας".

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πάτε όλοι οι υπεύθυνοι του Δήμου μια βόλτα απο τον Βελβενδό να δείται πως καθαρίζουν τα χιόνια από την πρώτη στιγμή; Δυο μέρες και δυο νύχτες έτρεχαν πάνω κάτω. Και στα χωριά πήγαν από την πρώτη στιγμη. Αλλά και το δρόμο Βελβενδός-διασταύρωση τον πέρασαν οι βελβεντινοί με το δικό τους μηχάνημα. Εμείς τι κάνουμε; Α ρε φούρκα που μας χρειάζετε. Αντε να ρθούν κατά δω να μας νοικοκυρέψουν.

Το Προφίλ μας