Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2009

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Βιολογίας

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Βιολογίας 2009 για μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 9:30 π.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Λύκειό τους μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις.

Οι τέσσερις (4) πρώτοι μαθητές της τρίτης φάσης του διαγωνισμού θα συγκροτήσουν την Ελληνική ομάδα συμμετοχής που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2009 στην Tsukuba της Ιαπωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Πρώην Πανελλήνια Ένωση Βιολόγων) Έβρου 94-96, Αθήνα, τηλέφωνο και fax- 210 52.24.632 και στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Β: http://www.pev.gr, στην οποία δημοσιεύονται και φόρμες συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας