Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα συμπληρώνουμε ένα μήνα παρουσίας στο διαδίκτυο. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη συμμετοχή σας με σχόλια στις αναρτήσεις, με αποστολή φωτογραφιών και πληροφοριών. Το blog αυτό δε θα μπορούσε ποτέ να είχε γίνει χωρίς τη δική σας συμβολή. Συνεχίστε να μας στέλνετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας γιατί αυτός ο χώρος είναι για σας.

Ευχαριστούμε και τους φορείς του Νομού που μας εμπιστεύονται τα Δελτία Τύπου.

Βέβαια όπως σε κάθε κοινότητα, η διαδικτυακή κοινότητα έχει και τα παρασιτάκια της. Ευελπιστούμε να τα κρατήσουμε μακριά από μας.

Όπως καταλάβατε ήδη ai-vreS σημαίνει Servia (γι’ αυτό το τελικό S είναι κεφαλαίο – για να διαβάζεται ανάποδα). Σημαίνει όμως και αι βρες! δηλαδή άντε βρες, δηλαδή ψάξε και βρες πώς είναι τα πράγματα κάτω από την επιφάνεια. Γιατί πολλές φορές άλλα μας λένε και άλλα εννοούν, άλλα σκέφτονται και άλλα πράττουν

Αισθανόμαστε την ανάγκη να διευκρινίσουμε ορισμένες παρεξηγήσεις: κυκλοφορούν ονόματα που συνδέονται με το blog και την ομάδα μας. Δεν ισχύει τίποτα από ότι ακούγεται. Είμαστε μια μικρή ομάδα που αγαπά τα Σέρβια και την ευρύτερη περιοχή όχι γι’ αυτό που είναι σήμερα αλλά γι’ αυτό που μπορεί να γίνει αύριο. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ούτε κατέχουμε καμιά θέση. Ένα laptop έχουμε και μία σύνδεση.

Θεωρούμε όμως ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Σέρβια, Βελβεντό, Τρανόβαλτο, Λιβαδερό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Αγ. Κυριακή, Αυλές, Βαθύλακκος, Γούλες, Ελάτη, Ίμερα, Καστανιά, Καταφύγι, Κρανίδια, Λαζαράδες, Λεύκαρα, Μεσσιανή, Μεταξάς, Μικρόβαλτο, Νεράιδα, Παλαιογράτσανο, Πλατανόρεμα, Πολύρραχο, Πολύφυτο, Προσήλιο, Ροδίτης, Τριγωνικό, Φρούριο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, Σ’ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ


Συντακτική ομάδα
ai-vreS

Υ.Γ. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και σε … συμμετοχές!



18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία . Ανοιξαν άλλο ένα παράθυρο στην πληροφόρηση και δύσκολα πλέον γεγονότα που αφορούν την περιοχή μας θα μένουν στο σκοτάδι. 'Ολα θα βγαίνουν στο φώς.Ο τόπος μας έχει αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, το έχει ανάγκη και πρέπει να βγεί στο προσκήνιο. Φτάνει πιά με τις μετριότητες, τις ασημαντότητες και τους παραγοντίσκους.
Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
Μια παρόταση για το "Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που ήταν, που είναι, και γι' αυτό που μπορούν να γίνουν..."

Ανώνυμος είπε...

Aν δεν μπουν τηλέφωνα δεν μπορεί να είναι μια σοβαρή προσπάθεια

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα ιστολογιο,πως μπορουμε βαζουμε μετρητη επισκεψιμοτητας?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παιδιά και εγώ μαζί σας. Θα σας στείλω και μήνυμα για ότι θελετε να βοηθήσω. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Den kserw poioi eiste alla den exei simasia. Simasia exei oti auto pou kanete to sebomai. Sunexiste etsi xoris na dinete logariasmo se kanenan.

Ανώνυμος είπε...

sopa...Na logariazoyn horis ton xenodoho?
Ton kosmo diladi?

ai-vreS είπε...

Φίλοι μας,
ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και τις προτάσεις σας. Εν καιρώ θα γίνουν όλα. Συνεχίστε να συμμετέχετε με σχόλια, με πληροφορίες, με φωτογραφίες, με ειδήσεις και το κυριότερο με την κριτική σας. Τα χρειαζόμαστε όλα για να γινόμαστε καλύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

oloi oi asxetoi me tin texnologia ginan bloger gia diko tous ofelos kai gia dikous tous skopous kanontas di8en tous kaloys eno exoun politikes
skopimotites.

Ανώνυμος είπε...

ns1.otenet.gr - PTR
ip----->195.170.0.2
port 53 is open
prorocol--->tcp
ai-vres ama mporeis pos.
Mess with the best...
Die like the rest...
Sixainome tous politikantides

ai-vreS είπε...

Φίλε μας
δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς. Επειδή όπως είπες είμαστε άσχετοι με την τεχνολογία θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι σημαίνουν τα παραπάνω;

ai-vreS είπε...

Ενώ εσένα "επώνυμε" (γνωστέ-άγνωστε)
υβριστή ποιος θα σε θυμάται;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΟ SITE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ai-vreS είπε...

Ευχαριστούμε πολύ. Με τη δική σας βοήθεια ελπίζουμε να ευδοκιμήσει η προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι με λέει ότι μετά τις εκλογές θα το παρατήσετε το μπλογκ,βάζουμε στοίχημα;
ΑΙΑΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς αι-βρες... Συγχαρητηρια για την προσπαθεια και θελω να συνεχισεται αυτη τη προσπαθεια.Ομως για λογο η αναρτηση τις 9-10-10 ωρα 12και 25 που αφορα την επετειο της απελευθερωσης της Αιανης καταργηθηκε απο διαχειριστη του ιστολογιου Αι βρες..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΙ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ...ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

.Μπράβο σας,συνεχίστε,τα σχόλια τα τιποτένια είναι για τους άμυαλους.και το έχω διαπιστώσει οτι μπορεί να εμφανιστεί ότι σχόλιο και να στείλεις .Ενοείτε ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ.Η ΑΓΝΩΣΤΗ

Το Προφίλ μας