Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ανακρίβειες από το Δήμο Σερβίων για την παιδίατρο!!!

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερβίων υπάρχει το εξής κείμενο: "... η ειλημμένη από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης απόφαση για απόσπαση της Παιδιάτρου κ. Φουντούλη Στέλλας στο Νοσοκομείο Κοζάνης από το Κέντρο Υγείας Σερβίων, ανακαλείται και εώς εκ τούτου η Παιδίατρος θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στα Σέρβια".
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το κείμενο στο κόκκινο πλαίσιο.

Αυτό που αποφεύγει επιμελώς να πει ο Δήμος Σερβίων είναι ότι η κ. Φουντούλη βρίσκεται ακόμα στην Κοζάνη με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Παν. Μπογιατζίδη η οποία κοινοποιήθηκε χθες Τρίτη 20/1/09. Ενώ λοιπόν η ανακοίνωση του Δήμου μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το θέμα έχει κλείσει, η πραγματικότητα είναι διαφορετική: η κ. Στέλλα Φουντούλη θα βρίσκεται στην Κοζάνη έως τις 20 Απριλίου 2009 και ΔΕΝ θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην περιοχή μας.
Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σερβίων κ. Λαϊόπουλος αδυνατώντας να κάνει οτιδήποτε εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που βρίσκεται αναρτημένη από σήμερα στο Κέντρο Υγείας.


Κάποιος μας δουλεύει;;;; Δηλαδή τίποτα δεν κάνανε!

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ούτε ιερό ούτε όσιο ο κοκολιός. παίζει και με τα παιδιά μας. να τον χαιρόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Για ολα φταίει ο...Κοκολιός...
Ωραίο παραμύθι!!! Και τον Αυγουστο...Κολιός.
Αν ησουν εσυ δημαρχος, τι θα εκανες?

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Ανώνυμος είπε...

αμα δεν μπορει να κανει κατι ας παραιτηθει. χειροτερο δημαρχο αποκλειεται να βρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, ολοι εδω τα βάζουν με τον δήμαρχο...
Λες και ο δήμαρχος είναι...Μάγος, για να λυσει
ολα τα προβληματα σε μια μερα...
Αν δεν ηταν αυτος και ηταν ενας αλλος, τα ιδια
δεν θα λέγατε?
Δηλ ο δημαρχος, θελει το κακο της περιοχης και δεν κανει τιποτε για αυτη?
Προταση>> Οσοι κατηγορουν τον δημαρχο, ας...γινουν οι ιδιοι δημαρχοι, για να δουμε τι θα εκαναν?

Ανώνυμος είπε...

ευκολη κριτική κάνουν όλοι φίλοι μου. στην πολυθρόνα μ εναn υπολογιστή, κρυβονται και το παίζουν μάγκες.
Δεν αναφέρομαι στην πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης, η οποία στη βάση της είναι σωστή.
αναφέρομαι σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το blogging χωρίς συνείδηση. τα ίδια έκανε και ένα αλλο site κοντά μας και το απαξιώσανε
Μην κάνετε και σεις το ίδιο γιατί πολλοί θέλουν να σας μπλέξουν σε παιχνίδια. ο καθένας λεέι την κοτσάνα του και εμείς οι "αδαείς" πρέπει να το πιστέψουμε επειδή το είδαμε κάπου γραμμένο.
Ήταν που ήταν κακός ο κόσμος στα Σέρβια ήρθαν και τα blog και έδεσε. Πολλά απο τα σχόλια είναι προσβλητικά και πάντα αυτός που την πατάει είναι αυτός που έχει τις καλύτερες προθέσεις!
Φιλικά και συνεχίστε με τον τρόπο που θα σκεφτείτε εσείς οτι είναι ο καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

καλα πλακα μας κανεις ρε φιλε 7.51??? μαγος χρειαζεται να τριξει τα δοντια στον διοικητη του νοσοκομειου? δε λεμε οτι ο κοκολιος πρεπει να λυσει ολα τα προβληματα σε μια μερα. αλλα ενα προβλημα τη φορα μπορει να το λυσει, αλλιως τι τον θελουμε? γιατι τον ψηφισαμε? εγω πρωσοπικα τον κατηγορω για ανικανοτητα, για τεμπελια και για κουτοπονηρια. πηγα ο ιδιος στο κεντρο υγειας και ειδα την ανακοινωση του λαιοπουλου. τον κατηγορω λοιπον και μπορω να το κανω και επωνυμα γιατι ειπε ψεματα οτι η φουντουλη ειναι εκει και λιθυκε το θεμα ενω δεν ειναι ετσι. η φουντουλη δεν ειναι εκει και δε θα ειναι τουλαχιστον μεχρι το πασχα. αρα πως βγαζεις ρε κοκολιε ανακοινωση οτι το ελισες? αν δεν υπιρχε ομως το μπλοκ απο που θα το μαθαιναμε???? εγω θα το μαθαινα οταν θα πηγαινα τα παιδια μοθ στο κ.υ για εμβολια αλλα τοτε θα ηταν πολυ αργα. αν δεν μπορεις να το λισεις μονος σου κοκολιε πες μας να οργανοσουμε διαμαρτιρια μη μασ παραμιθιαζεις δε ειμαστε παιδακια. και δεν τρομε κουτοχορτο.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μιλάνε αρνητικά για το δημαρχο εδω, ειναι γεγονος, για αυτο το λογο και ο δημαρχος απαξιωνει εντελως τα μπλογκ και τα αγνοει...
Ειναι αμφιβολο αν μπαινει στον κοπο να διαβασει κατι απο εδω, μια και δεν εχει χρονο φαινεται...
Γιατι αν διαβαζε οσα του γραφονται εδω, ολο και κατι παραπανω κατι πρεπει να κανει για να βελτιοσει την διοικηση του. Αλλα τελικα φαινεται ΔΕΝ δινει καμμια σημασια σε οσα του σχολιαζονται...
Τα μπλογκ τα απαξιωνει εντελως...
δυστυχως, ετσι ειναι κυριοι...

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι απο το δημαρχείο μην προσπαθείται να κρατήσετε στη γιάλα τον δήμαρχο. Το θέμα της υγείας δεν ειναι ενα οποιοδήποτε θέμα. Ειναι το πρώτο θέμα και πρέπει ο δήμαρχος να κινήσει γη και ουρανό ώστε το κέντρο υγείας να στελεχωθεί πλήρως και οχι να βλέπει την υποβάθμιση και να λέει οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Σκεφθείτε λίγο αν το κέντρο υγείας ήταν στο Βελβεντό και γινόταν αυτά πως θα αντιδρούσε ο δήμος.
Εγώ θα πρότεινα στον κ. δήμαρχο κάποιες ενέργειες
α) να καλέσει λαική συνέλευση. Ποιος τον εμποδίζει τόσο καιρό να το κάνει ;
β) Να καλέσει τα ΜΜΕ (κανάλια, δημοσιογράφους, τοπικές εφημερίδες κ.λ.π.)
γ) Να κατέβει με διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία στην Αθήνα στο υπουργείο υγείας και να δεί τον υπυργό ή τον υφυπουργό.
δ) Εάν δεν αποδόσουν όλα αυτά να καλέσε τον κόσμο για μια κατάληψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
ε) Τέλος να καλέσει τους δημότες και να κλείσει απ΄αόριστο το δρόμο Κοζάνη - Λάρισα
Αυτά μπορεί να τα κάνει χωρίς χρήματα θέληση χρειάζεται και το κυριώτερο πρέπει να συγκρουσθεί με το κόμα του που κυβερνάει. Αυτό όμως χρειάζεται κότσια και δεν τα έχει. Μόλις τον πάρουν τηλέφωνο απο το κόμμα θα του κοπεί η λαλιά.
Για αυτά κατηγορείται ο δήμαρχος και οχι γιατί δεν λύνει όλα τα προβλήματα του τόπου όπως γράφουν ορισμένοι πονηροί.
Εμπρός δήμαρχε δείξε την αγωνιστικότητα και το διεκδικητικό σθένος σου και θα έχεις τον κόσμο με το μέρος σου.
Υ.Γ. κάποιος έγραψε οτι ο δήμαρχος δεν διαβάζει αυτά που γράφονται στο blog. Καλέ μου άνθρωπε ξέρεις πολλούς δήμους στα μέτρα του δικού μας που να έχουν γραφείο τύπου ; Υπαρχει περίπτωση να λειτουργεί στο δήμο Σερβίων γραφείο τύπου και να μην ενημερώνει τον δήμαρχο για όλα όσα γράφονται και τον αφορούν. Μην εισαι αφελής.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι αφελης, αλλα πολυ εξυπνος για αυτα που γραφω. Αν τα επαιρνε υποψη του, ολα αυτα που γραφεις εδω, ο δημαρχος, απο αυριο κιολας θα κινητοποιουνταν και θα ξεσηλωνε τον...ντουνια.
Αλλα για αυτον, πέρα βρέχει...
Γιατι λεει ο δημαρχος, οτι ολοι αυτοι, που κανουν προτασεις, φλυαρουν μόνο, γιατι να γινουν ολα αυτα που λες εσυ παραδειγμα, θελει χρονο και κόπο.
Θελει ταξιδια, θελει ιδρωτα για να γινουν αυτα...
Οποτε, σου λεει, αστους να γραφουν εκθεσεις ιδεων και δεν δινω καμμια σημασια...
Αν το γραφειο τυπου σερβιων του δημου, ξαθεται να ασχολειτε με το τι γραφεται εδω με τους ανωνυμους, θα...ειχε κλεισει το γραφειο....
Οσο για ενημερωση του δημαρχου, δεν χρειαζεται,
ενημερωνεται απο το CNN!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΗΔΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ/Η ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΡΑ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΙΣΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Επειδή ένας έξυπνος φίλος, που κατακρίνει την ανωνυμία των blogs, αλλά παρ' όλα αυτά σχολιάζει ανώνυμα(!), αναφέρθηκε σε ένα "site κοντά μας", "που απαξιώθηκε" για τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων και των σχολίων του για τα τοπικά δρώμενα και φυσικά αναφέρεται στο servianet (δυστυχώς και λόγω έλλειψης άλλου), του προτείνουμε να ρίξει μια ματιά στα στατιστικά του ιστοχώρου μας, και εφόσον βρει ΠΟΛΛΑ άλλα τοπικά site για πόλεις σαν τα Σέρβια, που μόνο στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου έχει 3.800 επισκέψεις και 9.000 κλικ, ας επανέλθει να το ξανασυζητήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πρέπει να κατακρίνουμε την ανωνυμία των blog. Θα πρέπει να κατακρίνουμε την βλακεία ορισμένων που πετάν λάσπη μέσω των blog. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αλητεία και τον σχολιασμό με επιχειρήματα.

ai-vreS είπε...

Συμφωνώντας με τον φίλο servianet να του δώσουμε συγχαρητήρια για τον ιστότοπο που δημιούργησε και ενώνει τους Σερβιώτες που τον εμπιστεύονται, όπου κι αν βρίσκονται. Άλλωστε το υλικό που υπάρχει στον ιστότοπό του είναι τεράστιο και περιλαμβάνει πολύτιμες πληροφορίες για ποικίλα θέματα που αφορούν τα Σέρβια και την περιοχή. Είναι πραγματικά σημείο αναφοράς για όλους μας.

Τούτο το blog δε θα μπορούσε, και δε φιλοδοξεί καν, να συναγωνιστεί έναν ολοκληρωμένο, σημαντικό για την περιοχή μας ιστότοπο με χιλιάδες αναρτήσεις, εκατοντάδες άρθρα, παρουσία από το 2005 και ζηλευτό "στήσιμο" προγραμματιστικά μιλώντας. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας φέρουν σε αντιπαράθεση δε θα το καταφέρουν. Ο διαχειριστής του servianet είναι φίλος μας και φίλος μας θα παραμείνει.

Η ανωνυμία των bloggers και όσων γράφουν σ' αυτά είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη με το άρθρο 19 του Ελληνικού Συντάγματος όπως τροποποιήθηκε με το Ν.2225/94 και Ν.3471/06. Υπάρχουν εκατομμύρια bloggers σε όλο τον κόσμο που γράφουν ανώνυμα ή επώνυμα κατ' επιλογή τους. Η υπουργός εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε επανειλημμένα με τους bloggers, οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάλεσαν επίσημα 50 bloggers σε διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες και τα 'εγκυρότερα' και 'δημοφιλέστερα' δελτία ειδήσεων των ελληνικών καναλιών αναφέρουν τα blogs ως πηγή τους.

Συνεπώς, για την ώρα, διατηρούμε την ανωνυμία μας, προ(σ)καλούμε τα ανώνυμα και επώνυμα σχόλια και άρθρα και προάγουμε/προωθούμε/επιθυμούμε το διάλογο που γίνεται στους χώρους των αναρτήσεων.

Το ai-vreS διαφωνεί με πολλά από όσα γράφονται, αλλά δεν επεμβαίνει παρά μόνο για να διαγράψει άσχετα και μη κόσμια σχόλια. Πιστεύουμε ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθένα να γράφει ό,τι πιστεύει. Άλλωστε θα ήταν βαρετό και μη παραγωγικό να έχουμε όλοι την ίδια άποψη...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ? ΑΡΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Α.Ω.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

:)
Γνωρίζουμε πολύ καλά φίλοι μας ποιός είναι ο τρόπος λειτουργίας (και σωστά) των blogs και φυσικά δεν υπάρχει υποψία αντιπαράθεσης. Άλλωστε εμείς -θέλουμε να πιστεύουμε- και προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό της ΠΡΟΒΟΛΗΣ της περιοχής μας και όχι τόσο την καθημερινή ή αν θέλετε την επίκαιρη ειδησεογραφία. Χαρά μας να υποδεχόμαστε καθημερινά ανθρώπους με θέληση να προσφέρουν στον τόπο μας, μέσω του διαδικτύου με ιστολόγια ή ιστοσελίδες, που -και αυτό θα πρέπει να προσεχθεί από ορισμένους κακόβουλους ή και ..εγκάθετους- κοστίζουν σε χρήμα και περισσότερο σε χρόνο και κούραση. Όσον αφορά τη λειτουργία των ιστολογίων (blogs) η επιτυχία τους στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην ανωνυμία για τη διάδοση ιδεών και απόψεων. Αυτό που θα πρέπει όμως να κάνουμε όλοι μας είναι να σεβαστούμε αυτό το μέσο και να το εκμεταλλευτούμε σωστά αποφεύγοντας τις ύβρεις και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις από εμπάθεια. Το ai-vreS με τη μέχρι τώρα πορεία του απέδειξε ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ιστολόγιο που «δουλεύεται» από ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, μακάρι να υπήρχαν πολλά ακόμη. -

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι πως εκφράζει ο καθένας την άποψη του.
Σε λίγο καιρό θα φοράμε όλοι κουκούλες στα Σέρβια και θα κράζουμε ο ένας τον αλλον

Ανώνυμος είπε...

Efxologia gia sevasmo kai apofygh yvreon exoume ksanakouse. ka ti egine?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι ανωνυμοι τσακωνονται μεταξυ τους...
ο καθενας λεει μια γνωμη, πρεπει να τον μαλωσουμε?
Εγω, προτεινω στο ιστολογιο, να καταργησει την κατηγορια σχολια-ανωνυμος και ο καθενας ας σχολιαζει ονομαστικα.
Σιγουρα, η ανωνυμια σε μια σωστη αποψη, ειναι δυναμη, αλλα απο την στιγμη, που πολλοι ανωνυμοι λενε..κοτσανες, πως μπορει να διορθωθει η κατασταση?
τι λεει το ιστολογιο για αυτο?

ai-vreS είπε...

Καλέ μας φίλε σε παραπέμπουμε στο προηγούμενο σχόλιό μας που αναρτήσαμε στις 11.43.

Ανώνυμος είπε...

Γραψτε κατι και για το δρομο σερβια-κοζανη, τι εγινε το εργο, γιατι σταματησε, θα..προχωρησει?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μέσω της όξυνσης μπορεί να γίνει κάτι καλό για τον τόπο. Οι περισσότερες αναρτήσεις (που δίνουν αφορμή για σχόλια) επιδιώκουν την όξυνση. Ποιος τόπος πήγε μπροστά με πρακτικές οξείας αντιπαράθεσης και χαρακτηρισμούς περί βλακείας στην εξουσία και τέτοια?
Αυτοί που θέλουν να το παίζουν κριτές των πάντων συνήθως αυτοί είναι που κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Ίσως γιατί τους συμφέρει, ίσως από λάθος ή άγνοια. Λάθη βεβαίως όλοι κάνουν. Αλλά θα πρέπει να τα παραδέχονται κιόλας.

Αν θέλετε την δική μου συμμετοχή θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Βεβαίως ποιος είμαι εγώ....?Ένας απλός αναγνώστης είμαι που ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Φυσικά μπορείτε να με αγνοήσετε, όπως το ίδιο μπορώ να κάνω κι εγώ.
Κρατάω την ανωνυμία μου και δεν προσβάλλω ή βρίζω κανέναν.
Αν θέλω να βρίσω και να προσβάλλω να είστε σίγουροι ότι θα βάλω την υπογραφή μου από κάτω.
Δυστυχώς αυτό μερικοί δεν το κάνουν, βρήκαν τα blog σαν παιχνίδι και ευκαιρία έκφρασης απωθημένων, ματαιοδοξιών και κομπλεξισμού .
Εμείς που ενδιαφερόμαστε για τον τόπο (έτσι λέμε τουλάχιστον) ας μην τους διευκολύνουμε

Ανώνυμος είπε...

Τελικα, τα μεγαλα λογια ειναι φτώχεια. Αποδεικνυετε, οτι οι περισσοτεροι που σχολιαζουν εδω, ειναι να περνουν την ωρα τους, φλυαρώντας......

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά τι είναι αυτοί εκεί στο δημαρχείο? Το διαβάσαμε στο servianet,το διαβάσαμε εδώ, το είδαμε σε ΟΛΕΣ σχεδόν τις εφημερίδες της Κοζάνης, σε δυο-τρεις μάλιστα είναι ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, το είδαμε σε ΟΛΑ τα site ειδησεογραφικά και μη που έχουν αναφορά στο νομό και αυτοί στο δημαρχείο το χαβά τους. Να τους πληροφορήσει κάποιος ότι το ΨΕΥΔΕΣ δελτίο τύπου τους για την παιδίατρο βρίσκεται ακόμα στη σελίδα του δήμου. ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. Είναι δυνατόν να διοικούν τόσο ανεύθυνοι άνθρωποι?

Το Προφίλ μας