Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ορκωμοσία Μιχάλη Παπαδόπουλου

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης σήμερα στις 11.20 περίπου.
Η φωτογραφία είναι από την ορκωμοσία.

Ο "δικός μας" Μιχάλης Παπαδόπουλος κατάγεται από το Μεσόβουνο Εορδαίας, είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα Κολλιοπούλου και έχουν τρία παιδιά.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Πειραιά του Τμήματος Ηλεκτρονικής και απόφοιτος της ΑΣΕΤΕΜ – ΣΕΛΕΤΕ του Τμήματος Ηλεκτρολογίας. Έχει εργαστεί ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έκτακτος εκπαιδευτικός στο ΤΕΙ. Υπηρέτησε ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εμπορίου (1989-1990), και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (1989-1993).

Εξελέγη βουλευτής Ν. Κοζάνης με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000, του 2004 και του 2007. Μετέχει στις Διαρκείς Επιτροπές Μορφωτικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Έρευνας και Τεχνολογίας και Απόδημου Ελληνισμού.

Στις τελευταίες εκλογές, 2007, ήταν τρίτος σε ψήφους με λίγο πάνω από τις 16.000 ψήφους (1ος ο κ. Κασαπίδης με κοντά 24.000). Στο Δήμο Σερβίων ήρθε 4ος σε ψήφους με περίπου 900 ψήφους (1ος ο κ. Κασαπίδης με περίπου 2.000). Στο Δήμο Βελβεντού στην 4η θέση με 280 περίπου ψήφους (1ος ο κ. Τσιαρτσώνης με πάνω από 700 ψήφους). Στο Δήμο Καμβουνίων ήταν 5ος με περίπου 200 ψήφους (1ος ο κ. Κεχαγιάς με περίπου 580 ψήφους). Και στην Κοινότητα Λιβαδερού ήταν πάλι 5ος σε ψήφους με περίπου 120 (1ος ο κ. Κεχαγιάς με περίπου 400 ψήφους).

Φέρεται να είναι άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, ενώ λένε ότι έχει ισχυρούς δεσμούς και με την οικογένεια Βαρβιτσιώτη. Είναι νέος, άφθαρτος και λέγεται ότι έχει κομματική πειθαρχία. Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις το σύνθημά του για την περιοχή Εορδαίας ήταν η ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας τμήματος ΤΕΙ ή/και Πανεπιστημίου.

Εμείς του ευχόμαστε να επιτύχει στη νέα του θέση και να ευεργετήσει το Νομό μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ai-vreS πολύ μεγάλη πρεμούρα σε έχει πιάσει με τον Παπαδόπουλο.Ψηφοφόρος?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΔΟΥΛΕΨΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ. ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ. ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ai-vreS είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
εδώ μεταφέρθηκαν κάποια σχόλια από τους διαχειριστές που βρίσκονταν σε μη σχετικές αναρτήσεις (θα δείτε κάποια σχόλια δύο φορές και ζητούμε συγγνώμη, αλλά είναι τακτική μας να μη διαγράφουμε σχόλια χρηστών).

Το Προφίλ μας