Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ψήφισμα του Ν.Σ. Κοζάνης για την κατάργηση της περιφ. Δ/νσης ΕΛΤΑ

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης με ψήφισμα, ζητά την απόρριψη της πρότασης για κατάργηση της περιφερειακής Διεύθυνση Δυτ. Μακεδονίας των ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα:
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης καταδικάζει κατά πλειοψηφία την κατατεθείσα πρόταση στην συνεδρίαση της 30/12/2008 του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ στα πλαίσια της Διοικητικής Αναδιοργάνωσης, αίτημα της οποίας ήταν η κατάργηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, η οποία σημειωτέον συμπεριλαμβάνει και τους νομούς Πέλλης και Ημαθίας. Η πρόταση αυτή μειώνει τις θέσεις εργασίας κατά 15 και δεν συμβάλλει στη Διοικητική Αποκέντρωση, η οποία βοηθάει την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Αντιθέτως, ενισχύει την υπερσυγκέντρωση δημιουργώντας προβλήματα λειτουργίας, παραβλέπει την κοινωνική διάσταση η οποία δεν αποτιμάται οικονομικά. Συνεπώς, ζητούμε την απόρριψη της πρότασης για κατάργηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.
Σε αντίθετη περίπτωση θα βρει σύσσωμο το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης, αλλά και τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας αντιμέτωπους στην υλοποίηση της εν λόγω απόφασης.
Από τον "Χρόνο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας