Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ο Αλέκος Αθανασιάδης συμπαρίσταται στους αγρότες

Από την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλία έως την Κρήτη οι αγρότες ξεκίνησαν δυναμικές κινητοποιήσεις και με τα τρακτέρ έκλεισαν του εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους, το σιδηροδρομικό δίκτυο και τα αεροδρόμια παραλύοντας τις εθνικές συγκοινωνίες.Οι αγρότες βρίσκονται από καιρό σε αδιέξοδο και σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, διότι έχουν πέσει πολύ χαμηλά οι τιμές των προϊόντων τους ενώ παράλληλα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη οι τιμές των γεωργικών εφοδίων.
Εάν σε αυτή την κατάσταση προσθέσουμε τις φυσικές καταστροφές κυρίως στις δενδρώδεις καλλιέργειες και στα κηπευτικά καθώς και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης για χορήγηση εκτάκτων ενισχύσεων όπως τα δέκα λεπτά στα σιτηρά τα οποία ποτέ δεν έλαβαν, τα προβλήματα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα.
Όλοι θυμόμαστε τις προεκλογικές υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας όταν ήταν αντιπολίτευση, με το πλέον χαρακτηριστικό σύνθημα, «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά».Δυστυχώς όμως τίποτα από αυτά δεν έγινε και τα τελευταία χρονιά ο αγροτικός κόσμος έχει περιέλθει σε απόγνωση και αδιέξοδο. Όλοι μας αυτές τις ημέρες άλλος λίγο άλλος πολύ είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στις μετακινήσεις μας και στις μεταφορές. Ας δείξουμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και ας συμπαρασταθούμε στους αγωνιζόμενους συνανθρώπους μας που δυστυχώς δεν έχουν άλλο μέσω πίεσης.
Προσωπικά δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον αγώνα τους και ενώνω την φωνή μου με την δική τους για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Αλέκος Αθανασιάδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας