Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καβουρίδης

Κηδεύεται σήμερα στις 15.30 από τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης ο Κώστας Καβουρίδης πρώην γενικός διευθυντής ορυχείων της ΔΕΗ (2000-2005) και καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης (Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων), καταγόμενος από το Μικρόβαλτο.
Ο Κώστας Καβουρίδης γεννήθηκε το 1950. Είναι απόφοιτος, πρώτος σε σειρά, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει διδακτορικό από το Imperial College London και πολλές διακρίσεις και αναγνωρίσεις. Πλήρες βιογραφικό εδώ.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω εκ μέρους του Δήμου Βελβεντού να εκφράσω τα Θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Καβουρίδη. Με τον αείμνηστο Κώστα συνεργαστήκαμε πολλές φορές στον τομέα των μικρών αλλά πολύ σημαντικών παρεμβάσεων που έκανε η ΔΕΗ στην περιοχή, κυρίως χάρη στη διάθεση και το φιλότιμο των στελεχών της παρά από συγκεκριμένη βούληση και πολιτική της επιχείρηαης. Την έλλειψη κοινωνικών και οικονομικών αντισταθμισμάτων από την πλευρά της ΔΕΗ στις παραλίμνιες περιοχές, την είχε ενστερνισθεί απολύτως ο προσφιλής μας Κώστας Καβουρίδης. Και σ' αυτόν τον τομέα ήταν σταθερός μας σύμμαχος και φίλος.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Το Προφίλ μας