Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Δελτίο Τύπου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Κοντά στους κατοίκους του Δήμου Βερμίου βρέθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Πύργων, Μεσόβουνου, Κομνηνών και Ανατολικού, στο πλαίσιο ενός διαλόγου με τους πολίτες του Νομού Κοζάνης. Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τις επισκέψεις αυτές συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και να συζητά μαζί τους τα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Ανέλυσε τις βασικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ στους τρεις κύριους πυλώνες ανάπτυξης της χώρας, την οικονομία, την παιδεία και την ασφάλεια. Συμμεριζόμενος τις αγωνίες του αγροτικού κόσμου, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα στήριξης του αγροτικού κόσμου της περιφέρειας.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε και στη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα εξαιτίας της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε ότι σύσσωμη η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, από τον Πρόεδρο έως τα απλά μέλη, βρίσκονται σε συνεχή διάλογο με την κοινωνία, η οποία επαναπροσδιορίζει και διαμορφώνει τις προτάσεις της επόμενης κυβέρνησης, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Δεσμεύτηκε ότι η νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει το κράτος, δίνοντας δύναμη στην τοπική αυτοδιοίκηση, αυξάνοντας τα κονδύλια για την παιδεία και την υγεία, αλλάζοντας το φορολογικό σύστημα, κάνοντας το πιο δίκαιο για τον μισθωτό.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε πως δε λύνει τα προβλήματα του ελληνικού λαού, αλλά πρόκειται για ένα ακόμη τέχνασμα της Νέας Δημοκρατίας για να κερδίσει χρόνο. «Οι πολιτικές αυτής της κυβέρνησης δεν αλλάζουν. Πρόκειται για έναν ανασχηματισμό εσωτερικής κατανάλωσης που υπαγόρευσαν οι μικροκομματικοί σχεδιασμοί και η προσπάθεια εξισορρόπησης εσωκομματικών συγκρούσεων που δεν αφορούν στους πολίτες. Τίποτε από όλα αυτά δεν λύνει τα προβλήματα του κόσμου» υπογράμμισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, οι κάτοικοι του Δήμου Βερμίου τίμησαν με την παρουσία τους την επίσκεψη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στον οποίο έκαναν πολλές ερωτήσεις και μίλησαν για τα προβλήματά τους. Από την πλευρά του, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε ότι, παρά τα αυξημένα καθήκοντα του, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες του Νομού μας, για να τους ακούει και να υπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας