Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Επίσκεψη αντιπολίτευσης στο Τριγωνικό

















Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Τριγωνικό η επίσκεψη της Δημοτικής Παράταξης "Ενωτική Δημοτική Κίνηση Σερβίων" με επικεφαλή τον Αγάπιο Γαβριηλίδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Κυριάκο Τσολακίδη, Γιώργο Μπάκανο και Βαγγέλη Βαρσαμή. Οι κάτοικοι του Τριγωνικού ενημέρωσαν τη δημοτική ομάδα για τα προβλήματα του τόπου τους με αιχμή του δόρατος την επέκταση του λιγνιτωρυχείου προς το χωριό τους. Στη συνάντηση συμμετείχε και μίλησε και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Τοποθετήσεις έγιναν από τον Τάκη Παπαθανασίου, Βασίλη Παπαθανασίου, Αγάπιο Γαβριηλίδη και Βασίλη Βακουφτσή (πρόεδρος Τριγωνικού). Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους. Ο Αγάπιος Γαβριηλίδης δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις αποφάσεις των κατοίκων για την καλύτερη ανάπτυξη και ποιότητα ζωής τους.

Σχόλιο ai-vreS: Ευχαριστούμε τον κ. Κυριάκο Τσολακίδη για το e-mail με τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες της συνάντησης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Κ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΄'ΑΡΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ΄΄ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν Δ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΡΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΞΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΧΤΥΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Μ,ΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΝΔΥΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο Κ. ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ . ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟΝ Κ. ΔΑΚΗ ΤΩΡΑ ΘΕΡΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΤΙ ΟΙ ΝΔ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ Η Ο ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΣ. ΕΝΝΟΩ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΝΔ.
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ...ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ.
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΤΛ ΠΟΥ Η ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για τις δημοτικές εκλογές, έχουμε άλλα 2 ετη και είναι πολύ νωρίς να διατυπώνονται ονοματα, ετσι ασαφώς και αορίστως... Το ζήτημα κύριοι, είναι να υπάρχει σωστή διοικηση και ισχυρή αντιπολιτευσις, η οποία αντιπολιτευσις είναι λίαν...''ανυπαρκτος''!!!
Γιατί δεν κρίνεται την ουσία του αναρτηθέντος αρθρου, που αναφερεται στην επισκεψη του επικεφαλής της αντιπολιτευσις στο Τριγωνικό, μια επισκεψη απο αφήνει καλες εντυπώσεις, για το ενδιαφέρον του κ Γαβριηλίδη, κάτι που επρεπε να το κάνει απο καιρό και σε άλλα δημοτικά διαμερισματα...

Delino είπε...

Δεν αφήνετε, λέω εγώ την εκλογολογία και να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής;
Νομίζετε ότι τα Σέρβια θα μείνουν ανηπερέαστα από τη λειτουργία του ορυχείου Προσηλίου;
Ασφαλώς όχι, γιατί
Το ορυχείο είναι κοντά στο νέο αντλιοστάσιο (Προσήλιο) με το οποίο πρόσφατα τα Σέρβια έλυσαν το πρόβλημα ύδρευσης που τους ταλαιπωρούσε χρόνια τώρα.

Ξέρετε ότι δεν υπάρχει υδρολογική μελέτη για το κατά πόσο θα επηρεαστεί ο υδροφόρος ορίζοντας στην περιοχή του ορυχείου;
Η ΜΠΕ της εταιρίας λέει ότι ο υδροφόρος ορίζοντας θα επηρρεαστεί ελάχιστα, εσείς την πιστεύετε;
Εμείς πιστεύουμε ότι το βάθος 100-120 μ που θα κατέβει το ορυχείο είναι ικανό να επηρεάσει τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα.
Ξέρετε ότι κάθε χρόνο 5.000 κιλά λιπαντικά, ορυκτέλαια (σύμφωνα με την ΜΠΕ)θα αποβάλλονται από τα μηχανήματα του λιγνιτωρυχείου;
Μήπως όταν αντιληφθούμε ότι ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας έχει μολυνθεί από τα απόβλητα και το νερό είναι ακατάλληλο, είναι πολύ αργά;
Η εταιρεία λέει ότι θα τα συκεντρώνει και θα τα απομακρύνει για λογαριασμό της εταιρείας.
Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει στην Ελλάδα εταιρεία που τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία;
Αφήστε λοιπόν την εκλογολογία καιασχοληθείτε και με τα προβλήματα.
Εκτός και αν μόνο οι εκλογές σας ενδιαφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ζωτικής σημασίας, αυτή τη φορά , όλοι οι κάτοικοι της παραλίμνιας ζώνης, φυσικά και οι Σερβιώτες, να δείξουμε καλύτερα αντανακλαστικά επιβίωσης. Να μην μας πιάσουν στον ύπνο, όπως στις δεκαετίες του εβδομήντα και του ογδόντα με το εργοστάσιο αμυάντου (Ακόμα πληρώνουμε τις συνέπειες του αμυάντου με τις καρκινοπάθειες και τη μόλυνση της λίμνης μας). Τέτοιες ξεπερασμένες αναπτυξιακές αντιλήψεις με τριτοκοσμικά ορυχεία αμύαντου και κάρβουνου θα 'πρεπε να μας βρίσκουν σύσσωμους, όλους απέναντι. Μου είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν συμπολίτες μου και μάλιστα σε αξιώματα (Δήμαρχοι, Νομάρχες και επώνυμοι πολιτικοί) οι οποίοι σιωπούν; κρύβονται; τι άκριβώς κάνουν και τι πιστεύουν, βάζοντας τις υπογραφές τους για την "εκτέλεση" ολόκληρης περιοχής; Νομίζω ότι αυτοί μας οφείλουν εξηγήσεις. Είναι, πράγματι, υπέρ της καρβονοποίησης της περιοχής μας;
Αδαής πολίτης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Τα λεγόμενα του φίλου Δέλινο είναι σοβαρά και χρήζουν μεγάλης προσοχής. Καλούμε τους υπεύθυνους να ερευνήσουν διεξοδικότερα το θέμα και όσους το έψαξαν να μας στείλουν τα στοιχεία να τα αναρτήσουμε.

Η προηγούμενη ανάρτηση διεγράφη ως άσχετη με το θέμα.

Το Προφίλ μας