Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο ΕΠΑΛ Σερβίων

Με πρωτοβουλία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης κ. Κοσμά Σαββιλωτίδη και τη συνεργασία της διευθύντριας του Επαγγελματικού Λυκείου Σερβίων κ. Χρυσάνθη Τζήρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/1/09 ενημέρωση των μαθητών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - παράρτημα Κοζάνης. Η ενημέρωση στόχο είχε να γνωστοποιήσει σε μαθητές και καθηγητές τις ενδεδειγμένες ενέργεις που πρέπει να ακολουθήσει κανείς σε έκτακτες περιπτώσεις. Αυτές μπορεί να είναι ένας σεισμός, κάποιο τροχαίο ατύχημα που συμβαίνει σ' εκείνους ή σε άλλους, βοήθεια για τη διάσωση εγκλωβισμένων ή αγνοούμενων κλπ. Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης κ. Κοσμάς Σαββιλωτίδης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Αλέκος Φραγκούδης.

Σχόλιο ai-vreS: Συγχαίρουμε τον Κοσμά Σαββιλωτίδη για την πρωτοβουλία του να συνδέσει το σχολείο με την καθημερινή ζωή όλων μας. Γιατί τα σχολεία είναι μέρος της κοινωνίας μας και δεν αποτελούν αποκομμένα ιδρύματα.

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος17/1/09 21:33

  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
  ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος17/1/09 22:38

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας