Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων καταδικάζει τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας

Μετά από πρόταση του Αγάπιου Γαβριηλίδη, η οποία υπερψηφίστηκε, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων προέβη στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου για τα γεγονότα στη Γάζα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων παρακολουθεί με αγωνία την τραγική τροπή των γεγονότων στην μαρτυρική Λωρίδα της Γάζας και εκφράζει την συμπαράστασή του στους άμαχους Παλαιστινίους παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους.
Οι τελευταίες πολεμικές επιχειρήσεις έρχονται σε αντίθεση με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ αλλά και τη παγκόσμια απαίτηση για τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους και την ειρηνική συνύπαρξη με τον Ισραηλινό λαό.
Η διεθνής κοινότητα καλείται πλέον να απαιτήσει αν όχι να επιβάλλει την κατάπαυση του πυρός και να συμβάλλει ουσιαστικά στην οριστική ειρήνη και επίλυση του ζητήματος, έτσι ώστε οι δύο λαοί να συνεχίσουν την πορεία τους στο χρόνο, ειρηνικά χωρίς αθώα θύματα και πολεμικές συγκρούσεις.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων :
Καταδικάζει την βία εις βάρος του άμαχου πληθυσμού και ζητά να σταματήσουν άμεσα οι ισραηλινές επιθέσεις ενάντια στους Παλαιστίνιους. Η καταστρατήγηση των ανθρώπινων αξιών και των κανόνων δικαίου έρχονται σε αντίθεση με τη βούληση των λαών για αυτοδιάθεση.
Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Παλαιστινιακό λαό και καλεί τους Διεθνείς Οργανισμούς, την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβουν άμεσα έτσι ώστε να αποκατασταθεί η ειρήνη στην περιοχή
Στηρίζει την έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για ανθρωπιστική βοήθεια που θα κατευθυνθεί στους κατοίκους της Γάζας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων ενώνει τη φωνή του και τις δυνάμεις του στο παγκόσμιο κίνημα που απαιτεί άμεση λύση του προβλήματος.
Παράλληλα καλεί τους πολίτες του δήμου Σερβίων να εκφράσουν και να εκδηλώσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό με την προσφορά του σε τρόφιμα φάρμακα και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσις έκανε μια πρόταση και αυτη...ψηφίστηκε ομόφωνα!!!
Αλλά πέραν τούτου...ουδέν!!!
ΔΕΝ εδωσε ακόμα ουσιαστική απάντηση, στο μείζον ερώτημα, γιατί είναι ''ανύπαρκτος'' ο αντιπολιτευτικός λόγος του, με την πλήρη αδιαφορία του, στο να ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση και κατα συνέπεια να είναι μονίμως...απών απο τα δρώμενα στο...δήμο σερβίων!!!
Το ερώτημα είναι κρίσιμο για την κοινή γνώμη, που απορεί για την...αντιπολιτευτική ''εξαφάνιση'' του αρχηγού την αντιπολίτευσης και μάλιστα στην διετία που πέρασε, κανείς δεν αντελήφθει αν κάνει αντιπολιτευση αυτός ή...αντ' αυτού κάποιοι...άλλοι!!!
Η κοινή γνώμη, περιμένει απαντήσεις ουσιαστικές, για την...αντιπολιτευτική εξαφανιση του αρχηγού της μείζονος αντιπολιτευσης...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας