Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Δελτίο Τύπου από τον Γ. Κασαπίδη

Την ανάγκη κατ’εξαίρεσης αξιολόγησης θέσεων Διευθυντών Τμημάτων που έχουν ήδη προκηρυχτεί για το Νοσοκομείο Κοζάνης επεσήμανε προς τον Υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο σε συνάντηση που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Υγείας ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.Μετά από πρόσφατη επίσκεψη του βουλευτή στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο κι ενημέρωσή του για τη λειτουργία του ιδρύματος από τον Διοικητή κ. Μπογιατζίδη, ο κ. Κασαπίδης διαπίστωσε, παρά τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου που οφείλεται στις διαρκείς προσπάθειες τόσο του Διοικητή όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ιδρύματος.
Οι θέσεις Διευθυντών που ήδη έχουν προκηρυχτεί και ζητήθηκε η επίσπευση αξιολόγησης τους είναι της Παθολογοανατομίας, Ω.Ρ.Λ., Ψυχιατρικής Παθολογίας και Νεφρολογίας.
Παράλληλα ο κ. Κασαπίδης ζήτησε από τον κ. Αβραμόπουλο την επίσπευση της διαδικασίας έγκρισης των νέων οργανισμών των τριών Κέντρων Υγείας του Νομού (Σιάτιστας, Σερβίων και Τσοτυλίου).
Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα που έχει κατατεθεί από τη Διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και αναμένεται η έγκρισή του από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας, τα 3 Κέντρα Υγείας του Νομού αναβαθμίζονται σε πολυδύναμα με παράλληλη αύξηση των οργανικών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νέων οργανισμών οι οποίες προβλέπεται να καλύπτονται από μόνιμους και όχι εποχικούς ιατρούς ή νοσηλευτές.
Εν τω μεταξύ ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα και η προκήρυξη της θέσεως Διευθυντή Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Κοζάνης για να ακολουθήσει η αξιολόγηση των υποψηφίων της θέσεως από το Υπουργείο Υγείας ώστε σύντομα να καλυφθεί το κενό αυτό προς ανακούφιση του προβλήματος που απασχολεί έντονα την τελευταία περίοδο το Νομό.

Σχόλιο ai-vreS: Τελικά όλοι ασχολούνται με το θέμα του Κέντρου Υγείας εκτός από το Δήμαρχο Σερβίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KYRIE BOYΛΕΥΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ.ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ. ΠΩΣ ΒΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΥΡΗΘΜΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΒΑΣΙΚΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΠ ΤΟΥς ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ . ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Το Προφίλ μας