Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Δήμος Πτολεμαϊδας: μοναδικός στη Β. Ελλάδα στη χρήση του διαδικτύου

Δημοσίευμα της εφημερίδας 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' και τη δημοσιογράφο Σοφία Χριστοφορίδου αναφέρεται στην αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στο Δήμο Πτολεμαΐδας μέσω του διαδικτύου.
«Ο δήμος Πτολεμαΐδας έχει πιστοποίηση ISOγια την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει στους δημότες. Επιπλέον έχει δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο, για να καταγράψει τις απόψεις και τις προτάσεις των δημοτών σχετικά με την ποιότητα εξυπηρέτησής τους από τον δήμο. Οι δημότες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα υπηρεσιών (καθαριότητα, γενικές υπηρεσίες), το βαθμό εξυπηρέτησής τους από τις υπηρεσίες του δήμου και την επικοινωνία μέσω του δικτυακού τόπου. ¨Η φιλοσοφία του δήμου Πτολεμαΐδας είναι ανθρωποκεντρική με έμφαση πάντοτε στις ανάγκες του δημότη και στη λήψη όσο το δυνατόν περισσότερων μέτρων για την εξυπηρέτησή του¨, σημειώνει ο δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης. Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί δύο κουτιά στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας, όπου καταλήγουν τα ερωτηματολόγια με τα οποία οι πολίτες βαθμολογούν τη δημοτική αρχή, ενώ πριν από μία εβδομάδα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.ptolemaida.gr και το….ηλεκτρονικό κυτίο παραπόνων».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Σερβίων τι κάνει σε αυτό. Ξέρει οτι πολλά χωριά του δήμου, δεν εχουν ακόμα ευρυζωνικότητα.Το λεγόμενο ADSL είναι μόνο στα λόγια. Παράδειγμα, οι Γούλες δεν εχουν ακόμα γραμμές...ADSL!!Είναι ακόμα στην πρωτόγονη εποχή!!! Είναι το πιο παραμελημενο δημοτικο διαμερισμα σε αυτό το επίπεδο της ευρυζωνικότητας....Γιατί ο ΟΤΕ δεν επεκτείνει τις γραμμές οπτικών ινών μέχρι τις Γούλες;
Τι εχει να πει ο δημαρχος;

Το Προφίλ μας