Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Η εφημερίδα "Πρωινός Λόγος" για τον κ. Μπουχουρά

Εντοπίσαμε σχόλιο στην εφημερίδα "Πρωινός Λόγος" της Κοζάνης την Παρασκευή 24/1/09 για τον τέως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Μπουχουρά.
Αντιγράφουμε το σχόλιο όπως ακριβώς είναι στην εφημερίδα, κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ευκρίνεια:

"Εκτός
Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων κ. Χρήστος Μπουχουράς βρέθηκε εκτός προεδρείου και αντιδημαρχίας στον τελευταίο 'ανασχηματισμό'. Και αυτό αποτελεί μια τεράστια έκπληξη, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Μπουχουράς όχι απλά αποτελούσε για χρόνια το δεξί χέρι του Δημάρχου κ. Δημοσθένη Κοκολιού, αλλά πολλάκις τον εκπροσωπούσε επάξια. Τώρα που έβγαλαν απ' έξω ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα προσέφερε. Εξάλλου το 'ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος' δεν ειπώθηκε άδικα και βρίσκει την τέλεια εφαρμογή του σ' αυτές τις περιπτώσεις. Αναμένουμε το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, ειδικά αν συνοδευτεί και με ένα χριστό οικονομικό προϋπολογισμό από πλευράς Δήμου Σερβίων. Ι.Π."

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai pali stin epikairotita, o teos proedros d.s % 1/2...dimarhos! Fenete i apoysia toy einai dysanapliroti kai ayto to katalabenoyn sto dimarheio.O dimarhos ehase ena polytimo synergati toy, poy ediexe koinoniko ergo...
Tora, o dimarhos, as psahnei to abebeo mellon...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο κενό μη συζητάς, χωρίς τον 1 & ½ δουλεία δεν γίνεται, που προκειμένου να του γίνουν τα προσωπικά καπρίτσια ‘’καπέλωνε’’ τόσο την παράταξη όσο και τον Δήμαρχο. Η συμμετοχή στου στην πολιτική και κυρίως στον ιδεολογικό χώρο που ανήκει είναι σχετικά προσωρινή (1986 και μετά) όταν η πλάστιγγα έγερνε υπέρ της δεξιάς, η δε ανάμιξη του στην τοπική αυτοδιοίκηση ήτανε μονόδρομος για αυτόν και προερχόταν από μια επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα (τομέα υπηρεσιών). Συνοψίζονταν η παρουσία του αυτά τα χρόνια στον δήμο Σερβίων γινότανε και εξυπηρετούσε μόνο βιοποριστικές του ανάγκες. Αυτήν είναι η αλήθεια και εσείς πείτε ότι θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

πρώτα μάθετε για τη συνεργασία Ιωάννας Παπαδημητρίου (Ι.Π.) δημοσιογραφου - και Χρήστου Μπουχουρά που της στελνει ετοιμα αρθρα προς δημοσιευση και μετα σχολιάστε. για την έγκυρη δημοσιογραφία του τόπου μας. ημουν μπροστα όταν της τα έλεγε τηλεφωνικώς, και δημοσιευτηκε ατόφιο.

Ανώνυμος είπε...

ante na doyme telikws poios e;inai o evergethentas

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήτανε να αναδημοσιευτούνε και τα άρθρα που αναφερόταν τόσο στα χαρίσματα και στα προσόντα του 1& ½ , τα οποία τον οδηγήσανε εκτός δημαρχείου, καθώς και της περιβόητης φωτογραφίας που παρουσίαζε τον 1 & ½ παρέα με τον Σάκη Ρουβά τον Στίβ Σπιλμπεργκ και Τομ Χάνγας να συζητάνε για την νέα χολιγουντιανή παραγωγή που θα γυριζότανε εξολοκλήρου στα Σέρβια. Και αυτά τα υπαγόρευε ο 1 & ½ και δεν τα έγραφε από μόνη της η συντακτική ομάδα της εφημερίδας Κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορείς να τα αποδείξεις αυτά που λες βάλε την υπογραφή σου από κάτω. Αλλιώς είσαι 1 τσουτσέκι και 1/2

Ανώνυμος είπε...

Ψιτ,,,φίλε....ξέρεις εσύ..... έχεις σκάσει ε?
Θα θελες να γράφουν για σένα ε?

Ανώνυμος είπε...

Να θυμάστε παιδιά ότι με τους ανύπαρκτους κανένας δεν ασχολείται. O πρόεδρος είχε μια δράση γι αυτό ασχολούνται..Κάποιοι άλλοι αντιθέτως μηδέν ήταν μηδέν θα μείνουν

Ανώνυμος είπε...

AI VRES ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ? ΈΤΣΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ?
ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΕΊΛΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΘΗ ΠΟΥ ΒΡΊΖΕΙ ΑΝΏΝΥΜΑ.
Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Το 0 από πότε έβγαλε γλώσσα και μιλάει? Για να μην τρελαθούμε εντελώς. Άντε να αρχίσουμε κι εμείς να πετάμε λάσπη εναντίον του να δούμε που θα πάει...

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πούμε σημασία έχει ότι πρόεδρος δούλευε και παρουσίαζε έργο. Τουλάχιστον έτσι λέει ο κόσμος έξω. Τώρα εσύ που θες να κρύβεσαι σαν παιδάκι (φοβάσαι ε?) μπορείς να λες ότι θες.

Ανώνυμος είπε...

Το γνωρίζετε καλά ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές πονάει, τώρα τους χαρακτηρισμούς σας κρατήστε τους για εσάς, εσάς εκφράζουνε και συνάμα τον 1& ½ . Ζητήστε από το αρχείο της εφημερίδας Κόσμος (COMOS) να σας δώσει την φωτογραφία που σας περιγραφώ. Αυτού το είδους οι δημοσιεύσεις ούτε τυχαίες είναι ούτε γίνονται έτσι απλά για φάρσα. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα δημοσιεύματα που ουσιαστικά συνέβαλαν στο να ρεζιλευτεί τελείως.

Και μη νομίζεται ότι οι Σερβιώτες είναι αφελείς. Οι Σερβιώτες και κατ επέκταση όλοι οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου Σερβίων γνωρίζουν καλά και ξέρουν στις επόμενες εκλογές μια ποια κριτήρια θα ψηφήσουνε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Η αλήθεια πονάει. Σ αυτήν την περίπτωση η αλήθεια είναι ότι κάποιοι έχουν μανία με τον πρόεδρο.
Βγήκαν τα μαγειρέματα τους προς τα έξω και ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ δημοσίως. Είναι κάτι που δεν το είχαν υπολογίσει. Και επειδή ο κόσμος των Σερβίων τους έχει πάρει πλέον στο ¨ντου” δεν ξέρουν που να κρυφτούν.
Για το λόγο αυτό ασχολούνται ακόμα με τον πρόεδρο. Μέσα από ύβρεις, ανοησίες και μυθεύματα ψάχνουν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ!
Κάτι δείχνει η συχνή ενασχόληση με ένα πρόσωπο

Ανώνυμος είπε...

Vre vre tha arxisoume epitelous na leme onomata prohn antidhmarxon pou mageirevoun?

Ανώνυμος είπε...

Το όλο σκηνικό μου Θυμίζει Βατοπαίδι και την απομάκρυνση Ρουσόπουλου..Λέτε να κάνει Mea Culpa και ο Δήμαρχος?

Τουλάχιστον στον "ανασχηματισμό" του φρόντισε οι 2 στους 4 να μπορούν να παράγουν και έργο!Ειδικά το γεγονός ότι κάποιοι έμειναν στην θέση τους δεν πρέπει να χαροποίησε και πολύ τον κυρ-Χρήστο..Εσείς τι λέτε?

Παρεπιπτόντως..Δε μπορείτε να γράφετε χωρίς να βρίζετε?ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ποιους πρωην αντιδημάρχους εννοείς?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ποιος. Βάζετε και κανένα όνομα να καταλαβαίνουμε κι εμείς.

Σερβιώτης από Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

Μονο ενα ταιριαζει.....Μπουχουρας σημαινει
σκοταδι...

Το Προφίλ μας