Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Ο Μανώλης Στεργίου κοντά στους αγρότες

Στα μπλόκα των αγροτών στη γέφυρα Σερβίων βρέθηκε χθες το μεσημέρι και το βράδυ ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Μανώλης Στεργίου. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό West, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eyge sto dimarho velbentoy, poy pige gia symparastasi... Antitheta, o dimarhos servion, giati den pige; Alla enas dexios dimarhos, mporei na paei ekei, poy ine dikaia ta aitimata toys;

Ανώνυμος είπε...

varethika na vlepw afto to theatro sunexeia...ta dithen yposthrilikia

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Σερβίων που ειναι ΟΕΟ !!!
Εμαθα πως αφού στέκεται σήμερα δίπλα (αλάργα)στους αγρότες του δήμου μας, προετοιμάζεται να συγκρουστεί με την επόμενη Κυβέρνηση !!!!

Ανώνυμος είπε...

O PASOKOS ME TA KOMATOSKYLA TA PASOKIA . AINTE STERGIOY FOYRKA POY THES ,OLA GIA THN KAMERA LAMOGIA , GIOYSOYFAKIA

Ανώνυμος είπε...

o dimarxos velventoy apedeikse polles fores oti ...den trwei anamashmena kai einai adiko na toy xrewnetai h kommatikh prothesh. Makari kai alloi dhmoi na eixan tetoius anthropoys (kserete se ti anaferomai). Mpravo dhmarxe

Ανώνυμος είπε...

Προσπερνώ τα υποτιμητικά και κυρίως τα ανώνυμα σχόλια στο πρόσωπό μου και θέλω από το θεσμικό μου ρόλο να πω μόνο τα εξής:
Η βαρέως πληττόμενη παραλίμνια περιοχή μας από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ, με τη στενότητα κλήρου που δημιούργησε η λίμνη, με τα ημιτελή αρδευτικά της νότιας ζώνης ή και σχεδιαζόμενα (έστω κι έτσι) αρδευτικά της βόρειας ζώνης, με έναν εθνικό δρόμο προδιαγραφών της δεκαετίας του 1940 και την γεωγραφική της απομόνωση, με τη λίμνη εντελώς αναξιοποίητη, με τη ΔΕΗ στην επιχειρησιακή απάθειά της σε σχέση με τις τοπικές κοινωνίες, με το βουνό των Πιερίων να περιμένει επί χρόνια μια σοβαρή ανάπτυξη, με μια αδρομολόγητη σε πολλούς τομείς συμπληρωματική ανάπτυξη και με την ανεργία των νέων στα ύψη, δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στους αγώνες ενός παραγωγικού κλάδου που στηρίζει μοναδικά την οικονομία αυτού του τόπου. Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στους αγώνες των αγροτών μας. Είμαστε πριν απ΄ όλα και πάνω απ΄ όλα αγροτικές κοινωνίες.
Αυτούς στηρίζω με την παρουσία μου στη γέφυρα και τα θεσμικά και δίκαια αιτήματά τους. Και είδα εκεί αγρότες όλων των χρωμάτων, των κομμάτων, των αποχρώσεων, των συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών. Όλους μαζί ενωμένους να διεκδικούν ένα καλλίτερο αύριο.
Και χαίρομαι που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ήδη σχεδιάζει την επίλυση κάποιων από τα προβλήματά τους. Οι ίδιοι οι αγρότες θα κρίνουν το βαθμό ικανοποίησης των αιτημάτων τους και θα απαντήσουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στην κοινωνία, μέσα στην οποία ζούμε όλοι μας.
Σε κάθε περίπτωση παλεύουμε όλοι μας για ένα καλλίτερο μέλλον για την πολύπαθη περιοχή μας. Όλα τα άλλα σχόλια δεν έχουν θέση σ΄ έναν καθημερινό και πολύχρονο αγώνα που γίνεται για να στηρίξει τον τραυματισμένο από δεκαετίες παραγωγικό ιστό της περιοχής μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε...

Το Προφίλ μας