Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ερώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Απασχόλησης από το Γ. Παπακωνσταντίνου

Κυρία Υπουργέ,
Με αφορμή την απογραφή των δικαιούχων της Εργατικής Εστίας για τη διάθεση των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού για το 2008, έγινε για μια ακόμη φορά εμφανές το τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης που υπάρχει στο τοπικό υποκατάστημα Πτολεμαΐδας. Εδώ και ένα χρόνο, η εργατική εστία λειτουργεί με δανεικό προσωπικό από το κατάστημα της Κοζάνης, καθώς μετά τη συνταξιοδότηση τριών υπαλλήλων της τον περασμένο χρόνο, οι θέσεις αυτές δεν καλύφθηκαν ποτέ. Ένα πρόβλημα για το οποίο είναι ενήμερο τόσο το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, όσο και ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας.
Η πρόθεση πρόσληψης δυο ατόμων μέσω του προγράμματος Stage, είναι κάτι που δεν ικανοποίει τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, καθώς πρόκειται για μια προσωρινή λύση σε αντίθεση με τις πάγιες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Η πραγματικότητα είναι ότι οι πολίτες εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται με καθυστερήσεις αλλά και οι υπάλληλοι να παραμένουν αγανακτισμένοι, και έτοιμοι για κινητοποιήσεις αν μέχρι το τέλος του έτους δεν στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό το υποκατάστημά τους.
Έπειτα από τα παραπάνω ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:
Προτίθεται να προχωρήσει σε άμεση κάλυψη των κενών θέσεων στην Εργατική Εστία Πτολεμαΐδας με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του υποκαταστήματος Πτολεμαΐδας;

Ο ερωτών βουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Σχόλιο ai-vreS: Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το Γιώργο που πάντα προωθεί τα προβλήματα του Νομού.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xipnate re ti grafete

Ανώνυμος είπε...

Θα συμπεράνω οτι το αναποδο του servia, to ai-vres
είναι πολύ...πασοκικό! Ολα τα πρόσωπα, που προβαλλονται εδω, ανηκουν στο χώρο του πασοκ.
Είναι κάτι που φαινεται εντονα, κυριοι του aivres.
>> Υπάρχουν και άλλοι βουλευτές στο Νομό Κοζάνης.
Ο κ Αθανασιάδης, Κασαπίδης,Τσιαρτσιώνης.
Οχι μόνο Παπαδόπουλο και Παπακωνσταντινου...
Επισης, πάρτε μια συνεντευξη απο το δήμαρχο σερβιων... Θα εχει ενδιαφερον να τον ακουσουμε...

ai-vreS είπε...

Φίλε/-η μου,
ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Προβάλουμε Παπαδόπουλο και Παπακωνσταντίνου διότι μας στέλνουν e-mail. Όσο για τους υπόλοιπους βουλευτές που αναφέρεις έχουμε προσκαλέσει όλους να μας στέλνουν ειδήσεις. Αν εκείνοι δεν ενδιαφέρονται δεν πρέπει να το χρεώνεις σε μας. Επίσης, έχουμε ενημερώσει και το δημαρχείο Σερβίων και μας αγνοούν - ούτε τα δελτία τύπου δε μας στέλνουν, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση και το Δήμο Βελβεντού που συμμετέχουν.
Τα συμπεράσματα είναι δικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Κατανοητή η απαντηση σας και την συμμεριζόμαστε...
Αν εκείνοι δεν ενδιαφέρονται, γιατί...να ενδιαφερθείτε εσείς; Aφήστε τους...

ai-vreS είπε...

Φίλε/-η μου,
τα ειρωνικά σου σχόλια και οι απόψεις σου είναι σεβαστές. Μέχρι εκεί όμως. Δεν πρόκειται να κυνηγούμε από πίσω κανέναν που δε θέλει να προβάλλει τις δραστηριότητές του. Ενημερωνόμαστε για την περιοχή και τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες από τις συνήθεις πηγές. Φιλοξενούμε δελτία τύπου και ειδήσεις (που διασταυρώνουμε) μόνον για όποιον επιθυμεί.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ειρωνικα σχολια;
Τι ειπαμε,,, συμμεριζομαστε τις αντιληψεις σας...
Δεν ειρψνευτηκαμε απολυτως τιποτε...
Είπαμε, απλα, οτι το ιστολογιο εδω φαίνεται οτι πολύ...πρασινίζει!!
Αλλα, μετα την εξηγηση σας, ειπαμε οτι ειναι κατανοητή...η εκτιμηση σας..
Αν ειναι να ειρωνευομαστε, δεν θα μετείχαμε καν στο σχολιασμό των εδω θεματων...

ai-vreS είπε...

Φίλε μας συγγνώμη παρεξηγήσαμε τα αποσιωπητικά σου και εκλάβαμε το σχόλιό σου ως ειρωνικό. Αυτά είναι τα άσχημα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. :)

Το Προφίλ μας