Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Η ψηφοφορία της συμπολίτευσης για την πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ. κατέδειξε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες μέσα στη Δημοτική ομάδα. Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος ανησύχησε από τη δημοφιλία και τις δραστηριότητες του κυρ Χρήστου και τον καρατόμησε. Οι συμμαχίες του Δήμου και οι υποσχέσεις του (αντιδημαρχίες), οδήγησαν στον εξωστρακισμό του άλλοτε ισχυρού Προέδρου του Δ.Σ.
Αναμένουμε εξελίξεις...

.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πλειοψηφεία ήθελε τον Κ.Μπουχουρά για πρόεδρο. Τώρα τι παρασκήνιο παίχτηκε με τις αντιδημαρχίες που έταξε ο Δήμαρχος θα το δούμε σε λίγες μέρες….

Ανώνυμος είπε...

EIΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ...ΔΟΚΟΥΝ!!!
ΤΙ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?
ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΟΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ Ο...ΤΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι ετσι να πανε καλυτερα τα πράγματα για τα Σέρβια ας είναι. Προσωπικά αμφιβάλλω. Ο καιρός θα δείξει..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ...
ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...
--- ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΛΕΟΝ...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ

Ανώνυμος είπε...

για επιτυχίες δεν αμφιβάλλω!
για την αποτυχία την δικιά σου δεν μας είπες όμως ;)

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ρε παιδιά δεν είναι προσωπικό. Το θέμα είναι να γίνεται δουλειά για το καλό του τόπου. Ο προηγούμενος πρόεδρος σίγουρα δούλευε ασταμάτητα και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας. Ας ελπίσουμε ότι και ο καινούριος θα κάνει το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΕΣΑΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΛΕΞΗ) ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; Ε ΔΗΜΑΡΧΕ..;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκολιός «πούλησε» τον Μπουχουρά…?

ai-vreS είπε...

Σε λίγο θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις: Αναλυτικά η ψηφοφορία και ποιος έριξε την καθοριστική ψήφο... λίγη υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΔΩ!!!
ΟΥΤΕ...ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ.....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ?
ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

μανία υπάρχει απο εναν συγκεκριμένο!
όλοι οι άλλοι, όπως κι εσύ και ο κόσμος συμφωνούν οτι πρόσφερε και προσφέρει στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε τον Μπουχουρά για κάποια πράγματα μπορεί να τον κατηγορήσετε, όσον αφορά όμως την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα δεν μπορεί κανένας να πει τίποτα. Απολύτως!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε τον Μπουχουρά για κάποια πράγματα μπορεί να τον κατηγορήσετε, όσον αφορά όμως την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα δεν μπορεί κανένας να πει τίποτα. Απολύτως!

Ανώνυμος είπε...

Simfono. Kai aporo giati thelei na ton allaksei o Kokolios?

Ανώνυμος είπε...

LENE OTI TON...ALLAKSE!!!
GIATI ARAGE? MIPOS DEN TA PIGENAN KALA...
O KATHENAS LEEI OTI TOY KATEBEI...

Ανώνυμος είπε...

PAIDES...
DEN LEME KAI TA KALANTA APO EDO...
OLOI ME ENA THEMA ASHOLOUNTE...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕΙ Α' ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ...
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΚΑΤΑΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α' ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ
Πόσο σοβαρό θέμα για τον τόπο μας ήταν η αντικατάσταση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ;
Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ήταν , τουλάχιστον μέχρι προχθές κολλητός του δημάρχου. Ο πρόεδρος, γνωστός στην κοινωνία, λόγω του χαρακτήρα αλλά και επειδή βρήκε πεδίο ελεύθερο έφθασε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Λόγω ανυπαρξίας του δημάρχου και των άλλων συμβούλων και επειδή η φύση δεν επιτρέπει το κενό είχαμε το φαινόμενο ο πρόεδρος να ταυτίζεται με τον δήμο Σερβίων και θετικά και αρνητικά. Ουκ ολίγες φορές ο πρόεδρος έσωσε την παρτίδα για λογαριασμό του δημάρχου και της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου. Από ένα σημείο και μετά ο πρόεδρος, δικαιολογημένα, αυτονομήθηκε και διαχειριζόταν την εξουσία για λογαριασμό όλων. Το ΤΙΠΟΤΑ του δημάρχου και των άλλων συμβούλων δεν μπορούσαν να ανεχθούν κάποιον ο οποίος είχε καθημερινή παρουσία, έβλεπε πολύ κόσμο, αντιμετώπιζε καταστάσεις και έδινε, πάντως έδινε καλές ή κακές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.
Πάντως ο δήμαρχος γνώριζε τα πάντα αλλά έκανε την παλαβή γιατί τον βόλευε μέχρι ένα σημείο η κατάσταση. Αυτός ήταν υπεράνω ενώ ο άλλος ήταν εύκολος στόχος. Αλλά και οι δυο έχουν το ίδιο πρόσωπο πολιτικό – κομματικό στήριγμα και ειδικά ο δήμαρχος ούτε για κατούρημα πάει χωρίς την έγκρισή του.
Ο δήμαρχος ασχολείται με υψηλή πολιτική. Κάνει ρουσφετολογικούς εκβιασμούς, τον ενδιαφέρει να μαζεύει σταυρούς για τον κολλητό του βουλευτή και φυσικά είναι μόνιμα εγκατεστημένος στην ταμιακή υπηρεσία όπου μαγειρεύει τους κωδικούς των λογαριασμών για να καλύψει τις επιταγές και τις μαύρες τρύπες των προυπολογισμών. Που να βρεθεί χρόνος να ασχοληθεί με τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών ; Εξ άλλου δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Με τι να ασχοληθεί με τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κάδους ;
Ο πρόεδρος επομένως δεν αντικαταστάθηκε για ανεπάρκεια ή για μικρή παραγωγικότητα το αντίθετο τιμωρήθηκε για την υπερδραστηριότητά του. Ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα και το πάπλωμα είναι ο δημαρχιακός θώκος. Ο ανασφαλής δήμαρχος βλέπει υπονομευτές και αυριανούς εσωκομματικούς αντιπάλους. Το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου.
Νυν υπέρ δημαρχιακού θώκου αγών.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Με την αλλαγή κυβέρνησης θα πάει περίπατο η υπεροψία γιατί δεν θα υπάρχουν πολιτικοί προστάτες. Ο λαός του δήμου Σερβίων δεν θα ξανακάνει χαρακίρι. Το πολιτικό τοπίο άλλαξε. Υπομονή δυο χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα το καλό του τόπου. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες και προσωπικές αντιδηκίες!

Ανώνυμος είπε...

TSAPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Το Προφίλ μας