Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

VentureGarden: Άνοιξαν οι εγγραφές για το δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Ο νέος κύκλος του προγράμματος έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 10 Οκτωβρίου 2021.

ΗσυμμετοχήστοVentureGardenείναιδωρεάνκαιαφορά ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, οι οποίοι φιλοδοξούν να ενταχθούνστο επιχειρηματικό οικοσύστημα δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση ή εξελίσσονταςτην ήδη υπάρχουσα.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογήτων υποψηφίων. Όσοι επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντατικάεργαστήρια επιχειρηματικότητας, να λάβουν mentoring, και να εκπαιδευτούν σε εργαλεία, τα οποία μπορούννα εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε ιδέα εμπνευστούν.

Στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα υλοποιείται από το ACT– AmericanCollegeofThessaloniki,μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI) και χορηγούς τις εταιρείες Pelopac, MakiosLogistics, LogismosInformationSystems, και το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών Tecs Capital.

Από την έναρξη του προγράμματος τον Φεβρουάριο του 2014, έχουν υποβληθεί στηΘεσσαλονίκη 1.501 αιτήσεις συμμετοχής, εκ των οποίων οι 488 επελέγησαν για ναπαρακολουθήσουν τους 14 προηγούμενους κύκλους. Συμμετέχοντες παλαιότερων κύκλων τουπρογράμματος έχουν επιλεγεί από θερμοκοιτίδες για να εξελίξουν την ιδέα τους ή έχουνλάβει χρηματοδότηση για να την υλοποιήσουν. Πολλοί από αυτούς είναισήμερα επιτυχημένοι επιχειρηματίες, χάρη στην υποστήριξη που έλαβαν από τοπρόγραμμα.

Ανάμεσα στις εταιρίες που ξεχώρισαν τα τελευταία δύο χρόνια είναι η MoovExclusiveFitnessStudio, σύγχρονος χώρος εκγύμνασης και υγείας, η Rhoeco-FineOrganicFoods εταιρεία επεξεργασίας βιολογικών βοτάνων, theGreekDesigners η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από την οποία προβάλλονται σε παγκόσμιο επίπεδο προϊόντα του σύγχρονου ελληνικού design, η MamaPelagia - Γ Αλεξάκης Ο.Ε. που παρουσίασε μία νέα γκάμα κρητικών παραδοσιακών προϊόντων, η dot2dotπου δραστηριοποιείται στους τομείς του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, ηRespiFit εταιρεία Ψηφιακής Υγείας που παρέχει εξατομικευμένες και προληπτικές λύσεις για υγιή ζωή των ατόμων με αναπνευστικές ασθένειες.

 

Πληροφορίες για τα μαθήματα

 

Το VentureGarden ξεκινά με μία εντατική και στοχευμένη εκπαιδευτική περίοδο διάρκειας πέντε εβδομάδων. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη σε απογευματινές ώρες. Ηεκπαίδευση εστιάζει στην κατανόηση της σχέσης που έχει η επιχειρηματική ιδέα με τις ανάγκες των πελατών, ώστε να είναι επιχειρηματικά εφαρμόσιμη. Μετά την ολοκλήρωσητων μαθημάτων επιλέγονται οι συμμετέχοντες που μπορούν να επωφεληθούν από τοmentoring.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν περί τα τέλη Οκτωβρίου και θα γίνουν σε τάξη ή διαδικτυακά,ανάλογα με τις συνθήκες και τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν.

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 10 Οκτωβρίου 2021.Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμπληρώσετε την αίτηση επισκεφτείτε τοwww.venturegarden.gr ή καλέστε στο 2310 398347

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας