Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

O Β. Κωνσταντόπουλος με αφορμή την ανάρτηση του Ν. Μπουκουβάλα για την αντικατάσταση του κιγκλιδώματος στο δρόμο για τους Αγίους Αναργύρους Σερβίων: “Kάποιοι νομίζουν ότι πριν από αυτούς όλα ήταν ρημαδιό”

Κάποιοι επί δεκαετίες δεν συμμετείχαν στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και ως εκ τούτου είναι φυσικό να μην έχουν και σαφή εικόνα του περιβάλλοντος και της κατάστασης στην οποία αυτό βρισκόταν. Ξαφνικά βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και έπρεπε να αναλάβουν να διεκπεραιώσουν τρέχοντα ζητήματα καθημερινότητας. Και νομίζουν ότι πριν από αυτούς όλα ήταν ρημαδιό.
 
Επειδή εμείς είμαστε πιο παλιοί και έχουμε σαφή εικόνα για την κατάσταση σε όλη την επικράτεια του δήμου εδώ και δεκαετία, τους πληροφορούμε ότι η κατάσταση του ξύλινου κιγκλιδώματος στον δρόμο προς την Καστροπολιτεία επιδεινώθηκε τα τελευταία 5-6 χρόνια, στα δύο από τα οποία αυτοί οι ίδιοι είχαν την ευθύνη, από αποξηλώσεις των ξύλων από επιτήδειους.
Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι το 2014, όταν αποχωρήσαμε από την διοίκηση του δήμου, τα ξύλινα κιγκλιδώματα ήταν σε άριστη κατάσταση.
Φωτογραφίες της εποχής μπορούν να το αποδείξουν.
 
Άλλωστε το 2012 με την έλευση του Πατριάρχη στα Σέρβια και εν όψη της επίσκεψής του στην Καστροπολιτεία, όλη η περιοχή καθαρίστηκε και συντηρήθηκε.
Είναι προφανείς οι λόγοι που τους οδηγούν σε τέτοιες δημοσιεύσεις.
Εμάς όμως, την παράταξή μας, που διοίκησε τον δήμο από το 2011 έως το 2014, δεν μας αφορούν.
Ας ψάξουν μετά το 2014, στην περίοδο που διοικούσαν άνθρωποι που τους στήριξαν στις εκλογές.
Μην μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσενα αυτο ειναι το προβλημα σου ! να μην σου πουν οτι κατι που κανουν αλλοι δεν το εκανες εσυ πρωτος και καλυτερα!! και αφου εισαι τοσο καλος γιατι δεν εισαι (θα) δημαρχος τα τελευταια δεκα χρονια?? ξερω,, ειμαστε ολοι οι αλλοι λαθος!!

Ανώνυμος είπε...

Το χάλι της Ανάπλασης ποιανού Ευθύνη είναι? Και μη μου πεις ότι μας έφερες τον πολιτισμό και την πρόοδο στα Σέρβια, στην συγκέντρωση που έγινε ο Αντιδήμαρχος επί της θητείας σας ζητούσε και τα ρέστα γιατί δεν λειτουργούνε τα σιντριβάνια. Αυτά είναι τα χάλια μας διαλύσατε ολοκληρωτικά τα Σέρβια, Τα κολωνάκια σας μάραναν

Ανώνυμος είπε...

Γιατρο και καθηγητη θελουν....ε ας τους εχουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα τον Κοκολιό ποιανού ευθύνη είναι,αυτός ξέρει.Τα γνωρίζετε αλλά μούγκα,έτσι βολεύει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που λέει ο άνθρωπος είναι ότι τα κιγκλιδώματα δεν ήταν έτσι την τελευταία δεκαετία αλλά έγινα έτσι τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Υπερασπίζεται την θητεία του, δεν έχει το δικαίωμα;
Γιατί οι του Ελευθερίου τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς, βγήκαν από το καβούκι τους, έπιασαν εξουσία και καβάλησαν το καλάμι. Δε βλέπουν ότι διαλύουν σιγά σιγά ότι βρίσκεται όρθιο. Σε λίγο καιρό τα λέμε πάλι

Ανώνυμος είπε...

O Κωνσταντόπουλος μιλάει με στοιχεία, σου λέει το 2012 ήρθε ο Πατριάρχης και συντηρήθηκαν τα πάντα, ο άλλος μιλάει με αοριστίες και χωρίς ονόματα την τελευταία δεκαετία μόνο για τις εντυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω συναντήσει ποτέ άλλοτε άνθρωπο σαν τον Ελευθερίου. Πριν λίγους μήνες είχαμε μια ελαφρά συζήτηση και διαφώνησα σε κάποια πράγματα που μου έλεγε. Πέρασαν κάποιοι μήνες και όσες φορές τον είδα έλεγε ένα γεια με βαριά καρδιά. Με πιάνει άμεσος συνεργάτης του στον δήμο και μου λέει έπρεπε να του πεις μια συγνώμη. Συγνώμη για ποιον λόγο του λέω; Μου λέει είπες ότι είχε άδικο μπροστά σε άλλους και τον προσβαλες. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό να σου κρατάει κάποιος μανιάτικο επειδή διαφωνήσεις μαζί του. Και είμαι ένας απλός κάτοικος που τον ψήφισα κιόλας. Δεν ήξερα βέβαια αλλά τώρα καταλαβα

Ανώνυμος είπε...

edo re file den milai an tou kopsis laik sto fb ;ti mas les tora.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Κοκολιος την ψήφισε αλλά την είχε ρίξει στο συρτάρι εσείς την βγάλτε στο τέλος και την υλοποιήσατε, γιατί δεν την αφήσατε στο συρτάρι? Να το συνεχίσω ? Με την επίβλεψη κατασκευής του έργου σε ποιον θέλατε να την δώσετε? Για το κτήριο Ράπτη σε ποιον είχατε ανάθεση την μελέτη ανακατασκευής και τελικά ποιον την έκανε ? Μούγκα …… Τις εξυπνάδες άλλου διαλύσατε τα Σέρβια, κάθε μέρα σπάμε τα αυτοκίνητα μας και κάθε μέρα διαλύετε το έργο γιατί η ποιότητα κατασκευής είναι να μην πω …

Ανώνυμος είπε...

Στο συρτάρι;Χαχαχαχα.
Ποιός ζήτησε μελέτη από την ΑΝΚΟ;Ποιός ήταν Δήμαρχος όταν βγήκαν τα σχέδια της ανάπλασης;Είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος κάτι που ζητάει από την ΑΝΚΟ και κοστίζει να το βάλει στο συρτάρι;Κουτόχορτο πουλάτε;Αυτά και άλλα πολλά,αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ. ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ.....
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ , ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ. ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ.....
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ , ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ..... ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

πάντως ο σημερινός δήμαρχος ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ο τότε ΑΡΧΟΝΤΑΣ επί των ημερών της ανάπλασης και φυσικά στα 2 από τα 3,5 χρόνια θητεία του Κωνσταντόπουλου. Μπορεί να προσέβαλε όλους τους συμπολίτες και ψηφοφόρους καθώς μετά την παραίτηση του από πρόεδρος δεν ασχολήθηκε αλλά δεν παραιτήθηκε από σύμβουλος του Κωνσταντόπουλου από όσο θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση πολύ παλιά ξινά σταφύλια μιλάμε για 7 χρόνια πριν. Και βέβαια σκοπίμως κάθε συντήρηση απλή τα αυτονόητα του κάνει κάθε δήμος σε όλη την ελλάδα ο Κίτσος τα συγκρίνει με την γενική παραίτηση της δημοτικής αρχής του Κοσματόπουλου αλλά σκοπίμως δεν μιλά για την προηγούμενη πενταετία αλλά λέει γενικά "ποτέ πριν" απαξιώνοντας Κωνσταντόπουλο, Κοκολιό , Καραντάκο. ο Κοσματόπουλος το ξέρουμε όλοι ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ο μόνος που έτρεχε με ότι μυαλό έχει μπας και σώσει κάτι αλλά την έφαγε από τον γιατρό όπως και από τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΘΑΒΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΑΦΙΚΑ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Άλλωστε τα ίδια κάνει στις αναρτήσεις τους όλο συγχαρητήρια σε τρία τέσσερα άτομα που τελείως τυχαία είναι φιλαράκια του και αδελφές ψυχές όπως λέει. Βλέπεις οι πολίτες του δήμου και οι εργαζόμενοι όπως μαθαίνουμε υπάρχουν μόνο για να κάνουν υποκλίσεις αλλιώς τρώνε απαξίωση και συνεχή ψέμματα . Που να μην σε καταλάβει ότι δεν κάνεις και like σε ότι γράφει! Μεγάλη προσβολή στον "αμφισβητείς τον δήμαρχο" όπως λέει

Ανώνυμος είπε...

Έκανα μιά ερώτηση στον Ελευθερίου πριν από καιρό και απάντηση δεν πήρα.Γνωρίζει ποιός γύριζε στα μαγαζιά στα Σέρβια και έλεγε στους μαγαζάτορες ότι αν δεν γραφτείς στο κόμμα θα σταματήσει ο Δήμος Σερβίων να ψωνίζει από το μαγαζί σας;Αν βγεί και ρωτήσει θα του δώσω όνομα και μη τολμήσει να το διαψεύσει γιατί υπάρχουν μάρτυρες.Ετσι για να μη παρουσιάζονται κάποιοι στον κόσμο σαν ήρωες.Περιμένω την ερώτησή σου Ελευθερίου,αξίζει τον κόπο αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ενα ερώτημα θέλω να θέσω
Για ποιον τα γράφετε όλα αυτά, τα διαβάζει κανένας;
Τι σκέφτεται όταν το διαβάσει;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν τα διάβασες; Οπότε τι ρωτάς; Και όποιος τα διαβάζει σκέφτεται ανάλογα το νιονιό του

Ανώνυμος είπε...

Για να βάλουμε τα πράγματα στην σειρά 17:55, γιατί σαν πολύ χοντρά τα κόβεις.

1. Η μελέτη της ανάπλασης είχε ολοκληρωθεί επί Κοκολιού, ο οποίος μάλιστα την παρέλαβε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το 2019.
Ο Κωνσταντόπουλος επικαιροποίησε την μελέτη και την πλήρωσε, κάνοντας δύο ουσιαστικές αλλαγές. Την υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στην περιοχή της ανάπλασης και την αλλαγή της ανάπλασης μπροστά στο Κτίριο Ράπτη, όπου αρχικά προβλέποντας μια σιδηροκατασκευή, που επηρέαζε το διατηρητέο.
Η επίβλεψη της κατασκευής έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου. Δεν μπορούσε και δεν μπορεί καμιά επίβλεψη να πάει σε ιδιώτη και τις εξυπνάδες να τις αφήσεις.
Όσο για την μελέτη του διατηρητέου Ράπτη, την μελέτη της ανακατασκευής την ανέλαβε αρχιτεκτονικό γραφείο από την Σιάτιστα, ειδικευμένο σε αναστηλώσεις τέτοιου τύπου και αυτό ολοκλήρωσε την μελέτη.
Όλα τα άλλα που γράφεις είναι αποκυήματα της φαντασίας σου και της φαντασίας αυτού που σας τα σέρβιρε και τα κατάπιατε αμάσητα.

Το Προφίλ μας