Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εκτέθηκε η διοίκηση του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων- Σύλλογοι ζήτησαν την Στέλλα Τζικανούλα! Πιο κοντά στον Α.Ο. Μυκόνου

από το sportime.gr

 
Προτάσεις από άλλους συλλόγους για να πάρει μεταγραφή μετά τις εξελίξεις με το σωματείο της Α.Σ. Τιτάν Σερβίων έχει δεχθεί και εξετάζει η Στέλλα Τζικανούλα. 

 Η Στέλλα Τζικανούλα ήταν από τις πρωταθλήτριες που ήθελαν να κάνουν γνωστό το σύλλογό τους και δεν πήρε ποτέ μεταγραφή για ένα μεγαλύτερο.

Έτσι, από τη στιγμή που γράφτηκε στον Α.Σ. Τιτάν Σερβίων δεν θέλησε ποτέ να φύγει από το σύλλογό της, παρά ότι κατά καιρούς είχε δεχθεί προτάσεις από άλλα σωματεία.

Λίγοι αθλητές παραμένουν σταθεροί, όπως ο κορυφαίος Κώστας Μπανιώτης που δεν έφυγε ποτέ από την Ολυμπιάδα Κομοτηνής.

Η Στέλλα Τζικανούλα έμεινε σταθερή και με τις επιτυχίες της έκανε και γνωστό το σύλλογό της και την κωμόπολη, τα Σέρβια, που παρεμπιπτόντως εργάζεται και σαν δασκάλα!

Τώρα όμως εκδιώχθηκε από τον ίδιο το σύλλογό της που τίμησε για πολλά χρόνια και δεν πρόλαβε να μαθευτεί και χτύπησαν τα τηλέφωνα της πρωταθλήτριας του επτάθλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime και μεγάλοι σύλλογοι

θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Πραγματικά ντροπή για τον Α.Σ. Τιτάν Σερβίων και των νέων διοικούντων. Κάτι που δεν δείχνει και σεβασμό σε μια αθλήτρια, που και η προηγούμενη διοίκηση δεν της έδινε τα χρήματα που αναλογούσαν, αλλά εκείνη έμενε. Τώρα που οι ίδιοι την έδιωξαν, μπορεί να αγωνιστεί για άλλο σύλλογο. Μάλιστα, εξετάζει διάφορες προτάσεις, αλλά είναι πιο κοντά να συμφωνήσει με τον Α.Ο. Μυκόνου.

Η Στέλλα Τζικανούλα εν τω μεταξύ με τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη θα προετοιμαστούν για άλλη μια σεζόν με στόχο μια καλή εμφάνιση στο έπταθλο. Η 29χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 5.474β. και παραμένει μέσα στις 10 καλύτερες Ελληνίδες όλων των εποχών στο αγώνισμα.

 

 

 

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα σου εύχομαι κάθε επιτυχία στη ζωή σου γιατί το αξίζεις. Είσαι μεγάλη αθλήτρια και είσαι και καλή δασκάλα και καλός άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε για όσα έκανες για τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Στελλα μπορουσε να φυγει να ειναι σε οποιοδηποτε μεγαλο συλλογο να τα κονομαει και να κανει και προπονηση στα Σερβια και να μην μπορειτε να πειτε τιποτα πανεξυπνοι αρχοντες. Αυφη ομωσ προτιμουσε ολα αυτα τα χρονια τη φανελα του τιτανα. Αλλα που να καταλαβετε απο ΦΑΝΕΛΑ εσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας και να κάνουμε και όσους έφυγαν να γυρίσουν πίσω? Ναι γινχαχαχααχαχαχχααχχα. Αυτοί είστε κύριοι, γελωτοποιοί του δήμου και όχι μόνο. Το καλύτερο για εσένα να επιλέξεις Στέλλα και πάντα με επιτυχίες!

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας και να κάνουμε και όσους έφυγαν να γυρίσουν πίσω? Ναι γινχαχαχααχαχαχχααχχα. Αυτοί είστε κύριοι, ...του δήμου και όχι μόνο. Το καλύτερο για εσένα να επιλέξεις Στέλλα και πάντα με επιτυχίες!

Ανώνυμος είπε...

Σηκωσαν σε αναρτηση το ροστερ ΤΙΤΑΝ και βαλανε και τις φατσες τους. Ειναι μοναδικοι τελικα δεν ξαναγινε

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝ; ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΦΑΝΕΔΤΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όσοι σχολιάσατε πάνω στο θέμα της Στέλλας και του Χρήστου είστε κακεντρεχείς της αντιπολίτευσης.Αυτό λέει ο Ελευθερίου στο FB.Έχω αηδιάσει.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν υπάρχει, αλλά ο αδερφός του Ελευθερίου (Πρόεδρος του Τιτάν) με τις πλάτες του Χρηστου φυσικά, θεωρεί πως του ανήκει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ (το τονίζω) στάδιο, έχοντας κλειδιά από παντού, αλλάζοντας αυθαίρετα κλειδαριές, ανοίγει και κλείνει τους προβολείς όποτε αυτός κρίνει (μόνο για τις προπονήσεις του ποδοσφαίρου) κτλ.

Και ο Χρήστος δεν λέει τίποτα για το θέμα, άρα τι συμπέρασμα βγαίνει; Πως για όλα αυτά, αλλά και για την εκδίωξη της Στέλλας και του Χρήστου από το γήπεδο ήταν ενήμερος.

Κοινώς το παρεάκι συνεχίζει το "έργο" του. Γίνεται να καταστρέψουμε τα πάντα και να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να δίνουμε σε κανένα αναφορά; Ναι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο αφελής είναι; Δείχνουν σε όλους την ξεφτίλα τους. Να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι υπεύθυνοι για την εκδίωξη της Στέλλας και του Χρήστου. Οι πράξεις τους δείχνουν πως πανηγυρίζουν κιόλας με ότι έγινε, θεωρώντας πως οι πράξεις τους είναι σωστές!

Τι να πει κανείς; #κατάντια #κρίμα_σέρβια #παραιτηθείτε #ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαιρόσαστε και να τους ξαναψηφισετε οι σερβιωτες τους σερβιωτες.
Ναι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος που αποκάλεσε τον εαυτό του Άρχοντα που για όλα έχει άποψη που λουφαξε ρε παιδιά για το συγκεκριμένο θέμα κάνει το κορόιδο;;;

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν να μην παίρνει θέση ο Δήμαρχος σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα;;; Αντί αυτού βγαίνει και λέει ότι κάνει γήπεδα!!! Ας του πει κάποιος ότι τα γήπεδα θέλουν αθλητές και εμείς τους διώχνουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς θα υποχωρήσουν και τα το παίξει ότι έδωσε λύση να το δειτε

Ανώνυμος είπε...

Ο προπονητής στο ποδόσφαιρο είναι από άλλον Δήμο και η προπονήτρια στίβου που είναι από τον Δήμο μας την διώχνουν σε άλλον Δήμο.Ο Δήμαρχος λέει:Κοιτάμε μόνο το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών μας.Ρε παιδιά,κάτι δεν πάει καλά ή κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ακόμα και δημόσια συγνώμη να μου ζητούσαν δεν ξαναγυρνουσα. Οι κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν πολύ προσβλητικές και όλα σε γνώση του Ελευθερίου ο οποίος θα προσπαθήσει τώρα να φανεί ότι παρεμβαίνει να δώσει λύση τους μάθαμε πια

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο ξυλουργός που του δίνουν δουλειά απι που είναι από τα Σέρβια; Από την άλλη γιατί να κάνουν αναθέσεις ο Κίτσος δεν έλεγε τέρμα αυτά; Το παλιό και το σάπιο δεν έλεγε που το έχει κάνει κουρελοπανο. Τι κορόιδα υπήρξαμε που πιστέψαμε. Έπαρση αλαζονεία και ΕΓΩΙΣΜΟΣ κρίμα και το επάγγελμα του αυτά τα στοιχεία τα απαγορευει

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε χθες μάθαμε από τον φροντιστή φυσικής ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή!

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρο κατεβατό από τον Ελευθερίου στο FB για το θέμα του Χρήστου και της Στέλλας.Εκτός των άλλων λέει ότι συζήτησε με τον Χρήστο για το θέμα και μιλάει για υπερβάλλοντα ζήλο από πλευράς του Δ.Σ.του ΤΙΤΑΝ και βιαστική ανακοίνωση από την Στέλλα στο FB.Τίποτα για το αποτέλεσμα της συζήτησης πάνω στο θέμα,ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ανώνυμος είπε...

Και ότι πίσω από όλα αυτά για την κλιματική αλλαγή κρύβονται συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα όσο μπορούσα τη συνεδρίαση. Για να καταλάβω ο δήμαρχος λέει ότι δεν έχει λεφτά για να κρατήσει παιδαγωγούς που επιδοτούνται από ΕΣΠΑ; Τότε πως πάνε τρένο τα οικονομικά που λέει και πως γίνονται δωρεάν συναυλίες; Ούτε καν χορηγούς δεν έχουν. Πώς προσέλαβε γραμματέα και ειδικό σύμβουλο απολιγνιτοποιησης; Και πως θα δουλέψουν οι παιδικοί σταθμοί ; Έλεγε στη συνεδρίαση ότι θα έρθουν παιδιά με μαθητεία αλλά τα παιδιά αυτά ακριβώς μαθαίνουν δεν είναι παιδαγωγοί! Και άλλωστε η μια παιδαγωγός εδώ και καιρό είναι σε γραφείο!

Ανώνυμος είπε...

που φαντάζομαι πολεμούν τον δήμαρχο που επειδή πήρε πτυχίο φυσικής πριν 30 χρόνια και από τότε κάνει ιδιαίτερα είναι και ειδικός στο κλίμα!!!!!χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

είναι απλό: φταίει η Στέλλα που είναι βιαστική τι δεν κατάλαβες;
τώρα γιατί έχει το κλειδί δημοτικού γηπέδου ο αδελφός- σόρυ ο τιταν- και γιατί τους έδιωξαν θα φταίνε τα συμφέροντα που πολεμάνε τον δήμαρχο

Το Προφίλ μας