Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόσκληση σε συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 θα συνεδριάσει (με τηλεδιάσκεψη) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

1.      Ανάπτυξη λίμνης Πολυφύτου.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για  μη ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο Δήμο Σερβίων.

3.       Διαπίστωση αναμόρφωσης προϋπολογισμού - τροποποίηση Τεχνικού Προσράμματος οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Σερβίων.

4.      Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Σερβίων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος - 13 Σεπτεμβρίου, 2021 at 13:20
-να καταλάβω ο δημαρχος 3Α Αλέξης αριστερά Αλιάκμονας θέλει να διώξει υπαλλήλους που είναι με πρόγραμμα ΕΣΠΑ σε παιδικούς σταθμούς;

-Ανάπτυξη λίμνης Πολυφύτου. Δηλαδή; Έκθεση ιδεών; Απλά να λέμε εξυπνάδες; Η λίμνη έχει και Δήμος Κοζάνης έχει και ΔΕΗ και κυρίως έχει κατοίκους. Διαβούλευση υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Για την ανάπτυξη της λίμνης έχει προηγηθεί συζήτηση με φορείς και πολίτες;

Ανώνυμος είπε...

Συζήτηση με πολίτες; Πλάκα κάνεις; υπάρχει η λέξη συζήτηση στον οριζοντα της τωρινης δημοτικής αρχής; Μήπως έγινε συζήτηση με τον δήμο Κοζάνης και με τον δήμο Βελβεντού που είναι επίσης παραλιμνιοι δήμοι; Όταν πρότεινε στην ΠΕΔ χυτά αμιάντου στα μαβε είχε προηγηθεί κάποια συζήτηση; (ειναι η πρώτη φορά που αναφέρω το θέμα του χυταμ και το κάνω μόνο και μόνο για να μην ανησυχει ο γνωστός που αναρωτιέται "δεν θα σχολιάσει ο χυτας")

Ανώνυμος είπε...

Κάποια μύτη από τα ψέματα είναι πιο μεγαλη από το μαλλι

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα, σχολίασε ο ΧΥΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα όσο μπορούσα τη συνεδρίαση. Για να καταλάβω ο δήμαρχος λέει ότι δεν έχει λεφτά για να κρατήσει παιδαγωγούς που επιδοτούνται από ΕΣΠΑ; Τότε πως πάνε τρένο τα οικονομικά που λέει και πως γίνονται δωρεάν συναυλίες; Ούτε καν χορηγούς δεν έχουν. Πώς προσέλαβε γραμματέα και ειδικό σύμβουλο απολιγνιτοποιησης; Και πως θα δουλέψουν οι παιδικοί σταθμοί ; Έλεγε στη συνεδρίαση ότι θα έρθουν παιδιά με μαθητεία αλλά τα παιδιά αυτά ακριβώς μαθαίνουν δεν είναι παιδαγωγοί! Και άλλωστε η μια παιδαγωγός εδώ και καιρό είναι σε γραφείο!

Το Προφίλ μας