Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Για τον Χρήστο και την Στέλλα. Ο δήμαρχος πρέπει άμεσα να δώσει λύση στο πρόβλημα

Του Β. Κωνσταντόπουλου

Τον Χρήστο Γυλτίδη δεν τον γνώριζα. Άκουγα για ένα προπονητή του στίβου στα Σέρβια, που έκανε εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά και είχε αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Είχα την χαρά και την ευτυχία να τον γνωρίσω ως δήμαρχος.

Είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Ευγενής, προσηνής, ευπρεπής, αξιοπρεπής, ταπεινός, εργατικός και κυρίως υπομονετικός με τα παιδιά.

Δεν μπορώ να μιλήσω για το πόσο καλός δάσκαλος είναι γιατί δεν είχα την τύχη να γυμνάζει τα παιδιά μου. Αν κρίνω όμως από αυτά που διάβασα σήμερα στο διαδίκτυο για το ποιόν του ΑΝΘΡΩΠΟΥ Γυλτίδη Χρήστου και την αξία του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γυλτίδη, οποιαδήποτε έκφραση γνώμης για τον Χρήστο, θα τον αδικούσε και θα ήταν σίγουρα υποδεέστερη της πραγματικής του αξίας. 

Την Στέλλα Τζικανούλα την γνώρισα και αυτήν ως δήμαρχος. Ένα κορίτσι με πείσμα και θέληση για διάκριση τόσο για την ίδια όσο και για τον τόπο της. Οι διακρίσεις της την έκαναν πανελληνίως γνωστή και μέσα από τις διακρίσεις της έγινε η καλύτερη πρέσβειρα του τόπου μας.

 

Οι δύο αυτοί άνθρωποι, πρεσβευτές του τόπου μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό αντιμετωπίστηκαν από τους αρμόδιους με προσβλητικό και ιταμό τρόπο.

Και άνθρωποι σαν τον Χρήστο και την Στέλλα με αξιοπρέπεια,

με προσωπικότητα, που πατούν γερά στα πόδια τους,  δεν μπορούσαν να ανεχθούν προσβλητικές συμπεριφορές από κανέναν.

Και ως φυσικό επακόλουθο ήρθε η ρήξη και ο εξαναγκασμός σε παραίτηση.

 

Η απώλεια και των δύο αυτών προσωπικοτήτων του αθλητισμού από τον τόπο μας δεν είναι μια απλή διαδικασία, δεν είναι μια διοικητική ή αθλητική αλλαγή στον στίβο του Τιτάνα.

 

Ο Χρήστος και η Στέλλα πρώτα και πάνω από όλα υπήρξαν παιδαγωγοί, υπήρξαν δάσκαλοι και διαμορφωτές ισχυρών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, υπήρξαν οι πλάστες των παιδιών μας.

Η απώλειά τους είναι ένα μεγάλο πλήγμα στο αξιακό σύστημα του τόπου μας, που θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στο μέλλον των παιδιών μας και κατά συνέπεια στο μέλλον της περιοχής.

 

Με απλά λόγια ο Χρήστος και η Στέλλα ήταν δύο άριστοι δάσκαλοι και η απώλειά τους θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε όλους αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά μας.

 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο δήμαρχος ήταν γνώστης όλων των λεπτομερειών του θέματος.

Και έπρεπε γρήγορα και άμεσα να κόψει τον γόρδιο δεσμό. Δυστυχώς παρέμεινε θεατής των γεγονότων και ιδού τα αποτελέσματα.

 

Καλώ τον δήμαρχο,  έστω την ύστατη αυτή ώρα, να αποδοκιμάσει δημοσίως τις συμπεριφορές των υπευθύνων προς τα πρόσωπα του Χρήστου και της Στέλλας και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία και η γαλήνη στα εσωτερικά του συλλόγου.

Εμείς σε αυτή την κατεύθυνση θα είμαστε μαζί του και θα στηρίξουμε κάθε του ενέργεια, σε όλα τα όργανα του δήμου, όπου η παράταξή μας είναι η πλειοψηφούσα παράταξη.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρει ισχυρά απέναντί του.

 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε ότι και γίνει τώρα είναι αργά,γίναμε ρεζίλι πλέον.Απορώ όμως ειλικρινά με τον Ελευθερίου που για μένα πρώτος από όλους έπρεπε κάτι να πεί,κρίμα είναι ανάξιος για Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος21/9/21 00:26

SOS...ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΕΙΣΜΠΟΥΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ.ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΥΤΑΜ

Ανώνυμος είπε...



σωστή τοποθέτηση που δείχνει αν μη τι άλλο αξιοπιστία και ειλικρινή διάθεση για συνεργασία προς επίλυση προβλημάτων
τώρα βέβαια πως μπορείτε ακόμα να θεωρείτε πως μπορεί κάποιος να συνεργαστεί με τον δήμαρχο Σερβίων…θαυμάζω το κουράγιο σας…
Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σιωπή. Μιλά ο κόσμος. Και μεγάλη υπομονή έκανε. Αλλά όταν βλέπει να γίνονται εξόφθαλμες αδικίες αγανακτεί και αναλαμβάνει δράση.

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ είχαν μιλήσει και οι εργαζόμενοι πιο πριν αλλά εμείς δεν το μετρησαμε σωστα

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό κείμενο για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους τον Χρήστο και τη Στέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Κων/πουλε χτυπώ το κεφάλι μου που δεν σε ψήφησα τρομάρα μου ήθελα και εγώ Δήμαρχο απο τα Σέρβια!!! ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εντάξει έκανες το καθήκον σου, τους πήρες τους ψήφους

Ανώνυμος είπε...

Οχι να βγάλει τον σκασμό γιατί σε ενοχλεί μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Μην κρίνεις εξ ίδιον
Δεν είναι όλοι παρτακηδες και ψωνια ούτε γλύφτες και "ο καλύτερος δήμαρχος που βγήκε ποτέ"

Ανώνυμος είπε...

Μεστό κείμενο, ταπεινό και συναισθηματικό χωρίς πολιτικές, μπράβο σας κ. Κωνσταντόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

Μας έκαναν για άλλη μια φορά ρεζίλι των σκυλιών. Όλος ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Όλοι Εκτος Σερβίων γελάνε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος κάνει το καθήκον του. Ελέγχει την δημοτική αρχή. Εάν δεν το έκανε θα ήταν επίορκος και θα έπρεπε να τον μαυρίσουμε. Καλά κάνει λοιπόν που αναδεικνύει θέματα και προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αντιθέτως ο σημερινός δήμαρχος μας έγραψε στα παλιά του τ παπούτσια όταν παραιτήθηκε από πρόεδρος του συμβουλίου το 2012 και ούτε ξαναπατήσε στο συμβουλιο προσβαλοντας τους πολίτες και ψηφοφόρους. Επτά χρόνια ανύπαρκτος από τα κοινά. Δυστυχώς πολλοί ξέχασαν και τον ψηφισαν και τώρα τα λουζομαστε ολοι

Ανώνυμος είπε...

ο κίτσος παντού βγάζει χολή για τον Κωνσταντόπουλο και αραδιάζει παραμύθια για δυο υπαλλήλους. Και κάποιοι άσχετοι μπάκακες τα χάβουν σαν μύγες. Γιατί αυτό που πονάει τον Ελευθερίου είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ Ο ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΤΟ 2019.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ; Α ναι δήλωνε 300 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2018!!!!!!!!!!!
ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ ΟΥΤΕ ΖΑΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ-ΟΥΤΕ ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ. Μόνο προσβάλλους συμπολίτες μας και ανθρώπους επιστήμονες που ανέδειξαν την ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑΜ και συκοφαντούν όσους δεν δέχτηκαν να υποστούν τις προσβολές τους.
Ας φάμε λοιπόν ΝΤΑΚΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ (που την λένε με το όνομα του συζύγου της οι φεμινιστές που έκαναν και επιτροπή ισότητα χαχαχα) ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΣΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ και εσείς κορόιδα Σερβιώτες δείτε τα χωριά να διαλύονται και ένα παρεάκι να κονομάει εις βάρος μας και γλύψτε μπας και δώσει καμιά δεκαριά μεροκάματα να τους έχετε και υποχρέωση

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερο από όλους γελάνε οι Βελβεντινοί που κάνουν και ανοιχτή πρόσκληση στον Χρήστο και την Στέλλα να πάνε εκεί. Άλλωστε, και μετά τον διαχωρισμό των δήμων, ενώ τους έδωσε ο Χρήστος το κλειδί αυτοί του είπαν να το κρατήσει. Ο δικός μας ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ όμως του το πήρε! Πόση ντροπή! πρώτη φορά νιώθω έτσι σαν Σερβιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά στον τόπο μας συμβαίνουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις.Προεκλογικά άκουγα από τη μιά,αυτή τη φορά Δήμαρχο από τα Σέρβια.Απο την άλλη μετακλογικά ένα δικό μας κορίτσι την Στέλλα που τίμησε την περιοχή μας στον αθλητισμό,την αναγκάζουμε να πάει σε άλλον σύλλογο.Τί συμβαίνει το χάσαμε τελείως;Προεκλογικά ο Ελευθερίου έλεγε:τα παιδιά μας-τα παιδιά μας και τώρα διώχνει από τον τόπο της ένα κορίτσι που μάτωσε για να πετύχει.Ακούς Ελευθερίου;Που μάτωσε.Πόση αηδία!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΥΛΕΣ ΤΑ "ΝΕΑ" ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
Νέο σχεδόν καινούργιο γήπεδο μπάσκετ στα Λεύκαρα. Όταν κάποιοι κακεντρεχείς της αντιπολίτευσης μόνο σχολιάζουν κάποιοι άλλοι της δημοτικής αρχής μόνο δημιουργούν. Στα δύο χρόνια της νέας Δημοτικής αρχής έχουμε «νέα» γηπέδα μπάσκετ : Ροδίτη, Λάβα, Λεύκαρα, Ιμερα, Τριγωνικό ,Ελάτη και ετοιμάζεται των Γουλών.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα φουρφούρια μαζεύτηκαν στην διοίκηση του ΤΙΤΑΝ και τα βάλανε με μιά Βαλκανιονίκη που τίμησε τον τόπο της τόσα χρόνια.ΑΙΣΧΟΣ και ΑΗΔΙΑ.Παραιτηθείτε,είστε ανάξιοι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε 14:35 ηρέμησε λιγο με τα δημιουργηματα της δημοτικής αρχής σου. Λίγο πινέλο και 5 με 6 διχτακια στις μπασκετες μπήκαν. Δεν κάνανε και το Μπερναμπέου της Ρεαλ. Το θέμα είναι άλλο.
Τα Σέρβια ερημωσαν για πολλούς λόγους κυρίως οικονομικούς. Μην παραμυθιαζομαστε. Ο τόπος δεν προσφέρει τίποτα και δε θα μας σώσει καμία δημοτική αρχή. Αντ'αυτού κάποια αξια παιδιά που έμειναν πίσω να το παλέψουν στα Σέρβια με προσωπικό κόπο και ιδρώτα όπως είναι η Στέλλα και ο Χρήστος και αντί να τιμούμε τέτοια πρόσωπα τους εκτοπιζουν προκειμένου να εξυπηρετηθουν αλισβερίσια.Θλιβουμε πιο πολύ για το γεγονός ότι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή χώρα ποτέ. Κρίμα και πάλι κρίμα. Δυστυχώς αντί να κρατήσουμε τον νέο ειδικά κόσμο θα τους διώξουμε όλους. Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι έφυγαν. Μόνο θλίψη τίποτα άλλο. Εύχομαι κάποια στιγμή να αναλάβουν άνθρωποι με όραμα, θέληση, διαύγεια και αξιοκρατία.

Το Προφίλ μας