Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση από το Σύλλογο Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου - η Dilek Koc στις Μικρασιατικές Μνήμες...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου Κοζάνης σας προσκαλεί στις διήμερες εκδηλώσεις «Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία - Καππαδοκία», που πραγματοποιεί στις 26 & 27 Ιουλίου 2014, παραμονές του εορτασμού της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. 

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού σχολείου Βαθυλάκκου-Κοζάνης





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Edo ka8e mera me tou Tourkous exoume eblokes sto Aigaio, mas zitane na pareti8oume apo tin diekdikisi ton 12 naytikon milion epektasis ton idatinon sinoron, kai sto Ba8ilako timame tin mousiki kai ta tourkika e8ima?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι προδότες και δοσίλογοι....ωχ άντε το καράβι και πίσω ....

Ανώνυμος είπε...

Gia psaxte ligo kala sto internet kai dite pos episimos xorigos tis kirias Dilek Koc einai to tourkiko proxenio tis 8rakis. Den einai tixeo pos teties ekdilosi ousiastika xrimatodotoude apo tin Tourkia kai aposkopoune xerete pou? stin anadixi mionotiton edos Ellinikou edafous. To tourkiko proxenio tis 8rakis lipon, psaxte etsi gia plaka sto internet 8a to brite me tin mia.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ!!. ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΕΣ!!
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ, ΝΤΑΛΚΑΔΙΑΣΑΜΕ, ΧΟΡΕΨΑΜΕ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ και ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ . ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΑΛΚΑΔΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ??...
ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!
ΟΧΙ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ!!!.. ΕΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ !!!..
(Μερικές λέξεις είναι και Τούρκικες!, αν δεν το προσέξατε)

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες και Τούρκους ενώνουν πολλά. Ένα από αυτά είναι και η μουσική. Αυτό που μας χωρίζει είναι ο εθνικισμός, η ξενοφοβία, ο μιλιταρισμός. Οι εξουσίες (πολιτικές, στρατιωτικές, οικονομικές, θρησκευτικές) έχουν πολλά να χωρίσουν μεταξύ τους, ο λαός της Ελλάδας με τον λαό της Τουρκίας όμως δεν έχει τίποτα να χωρίσει. Και όπως λέει και το άσμα Μες του Βοσπόρου τα στενά, "εγω Θεό και εσύ Αλλάχ, αλλά κι δυο μας αχ και βαχ"
Καληνύχτα σε όλους τους Ελληναράδες που φοβούνται πως με λίγα τραγούδια ή κάποιες εκδηλώσεις θα χάσουν την ταυτότητα τους, την εδαφική τους ακεραιότητα, την πίστη τους... Τόσο σίγουροι είναι γι αυτά που έχουν...

Το Προφίλ μας