Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μέσω του "Μαρινόπουλου" στις χώρες των Βαλκανίων τα ροδάκινα Βελβεντού

Η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σημαντικών ποσοτήτων ελληνικού ροδάκινου στα Σκόπια και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων στις οποίες δραστηριοποιείται
Στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και βοηθά την προώθησή του ροδακίνου στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, η Μαρινόπουλος ΑΕ με συνεχείς προωθητικές ενέργειες, καθώς και με την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς 0,49 ευρώ το κιλό.

Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σημαντικών ποσοτήτων ελληνικού ροδάκινου στα Σκόπια και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων στις οποίες δραστηριοποιείται.
Η Μαρινόπουλος Α.Ε. «συνεπής στη μακρόχρονη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παραγωγούς ροδάκινου στην Κοζάνη, στην Πέλλα και στην Ημαθία και με όχημα τα 874 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, προσφέρει τα ελληνικά ροδάκινα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλους τους καταναλωτές» τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Όπως αναφέρει, «με τον τρόπο αυτό, για μία ακόμη φορά, ενισχύει τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους Έλληνες παραγωγούς, τιμά τα προϊόντα της ελληνικής γης και προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα αναμφισβήτητης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς».

Στη χώρα μας, το ροδάκινο, καλλιεργείται σχεδόν παντού, το μεγαλύτερο αριθμό όμως οπωρώνων, συναντάμε στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με κυρίαρχη παραγωγή στο νομό Ημαθίας όπου μαζί με τον γειτονικό νομό Πέλλας αποτελούν την «καρδιά» της ελληνικής παραγωγής ροδάκινου. Στο νομό Ημαθίας οι καλλιεργούμενες εκτάσεις φθάνουν στο 43% της συνολικής επιφάνειας.
Το Βελβεντό Κοζάνης εδώ και μερικά χρόνια καλλιεργεί το φημισμένο ως καλύτερο ροδάκινο της Ευρώπης με ολοκληρωμένη καλλιέργεια, τη μικρότερη δηλαδή δυνατή χρήση χημικών ζιζανιοκτόνων και λιπασμάτων.


Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας