Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Απάντηση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή στις δηλώσεις Χαρδούβελη

Ραχήλ Μακρή: «Βρυχάται ως ποντίκι που μιμείται λιοντάρι περί πολιτικής ανεξαρτησίας στη δημοσιονομική πολιτική. Μην ανησυχείτε κύριε Χαρδούβελη, η επόμενη Κυβέρνηση
θα ανατρέψει τις πωλήσεις δωράκια και θα στείλει κάθε κατεργάρη εκεί που του αρμόζει.»
 Ο κύριος Χαρδούβελης νοιώθοντας την άνεση που του προσφέρει το φιλικό περιβάλλον του συλλόγου, του οποίου εξυπηρετεί τα συμφέροντα, δήλωσε ότι «οι πολιτικοί αποφασίζουν για τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία» και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο ξεπούλημα που έχει βαφτίσει μεταρρύθμιση.
Βαδίζει ο Χαρδούβελης στο δρόμο περιφρόνησης της δικαιοσύνης που χάραξε ο άλλος πασοκικός Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στις 12 Μαρτίου 2011 έστελνε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη δέσμευση μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει τις διαρθρωτικές αλλαγές  και ότι θα νομοθετήσει δημοσιονομικούς κανόνες «όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα».
Ξεχνάει ο Χαρδούβελης το άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου η Τρόικα εντέλει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης εκτελεί τις διαταγές για τον κώδικα δικηγόρων που έγινε νόμος τους κράτους.
Κρύβονταν ο Χαρδούβελης όταν περνούσε στο θερινό την παραχώρηση του ελέγχου της δημοσιονομικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δεν εμφανίζονταν στη Βουλή όταν έκανε το ρόλο του Υπουργού Οικονομικών τελείως διακοσμητικό, έχοντας χιάσει την δυνατότητα απόφασης νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής.
Για ποιο λόγο σήμερα βρυχάται ως ποντίκι που μιμείται λιοντάρι περί πολιτικής ανεξαρτησίας στη δημοσιονομική πολιτική. Για ποιο λόγο ανησυχεί μήπως η δικαιοσύνη ανατρέψει τις αποφάσεις των υπαλλήλων της τρόικα που σε συνεργασία με ντόπιους μαυραγορίτες ανησυχούν για την διασφάλιση των κλεμμένων. Μήπως έλαβε κάποιο μήνυμα από τους δανειστές αφεντικά και σωτήρες του;
Μην ανησυχείτε κ. Χαρδούβελη να έχετε την βεβαιότητα ότι ακόμα και εάν δεν σεβαστείτε τις δικαστικές αποφάσεις η επόμενη Κυβέρνηση θα ανατρέψει τις πωλήσεις δωράκια και θα στείλει κάθε κατεργάρη εκεί που του αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας