Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

10η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό 1-3 Αυγούστου - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί του Βελβεντού «ΑΣΕΠΟΠ» και «ΔΗΜΗΤΡΑ», ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού, η «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού»,η «Κίνηση Γυναικών Για Την Ανεξαρτησία Του Δήμου Βελβεντού» & ο «Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού» με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού και τον «Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Βελβεντού» σας προσκαλούν στην 10η «ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ» την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 στο Βελβεντό.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014
Ώρα 10 μ.μ., κεντρική πλατεία Βελβεντού
Λαϊκή και δημοτική βραδιά με τους Μανώλη Σαμαρά στο τραγούδι, Λένα Ντίνα Τραγούδι, Θωμά Γρηγορόπουλο Τραγούδι, Γιάννη Γρίβα κλαρίνο, Κωστή Μοσχόπουλο Μπουζούκι, Ζήση Κασιάρα Βιολί, Ζήση Παπαευαγγέλου πλήκτρα, Λάζο Κοστόπουλο κιθάρα και Νίκο Κατσούλη κρουστά.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014
Ώρα 10 μ.μ., κεντρική πλατεία Βελβεντού
Λαϊκή βραδιά με τους Κώστα Γεροκώστα κιθάρα και τραγούδι, Θάνο Γιαννόπουλο κιθάρα και τραγούδι, Ανθή τραγούδι, Παντελή Μόσχογλου μπουζούκι, Νίκο Κατσούλη Κρουστά και Γιάννη Παπαευαγγέλου πλήκτρα.

Ώρα 10 μ.μ., εξοχικό κέντρο - ταβέρνα "Ρέμβη"
Λαϊκή και ρεμπέτικη βραδιά με τους Παναγιώτη Δαγκλή μπουζούκι, Ηρώ τραγούδι και Παναγιώτη Ευαγγελόπουλο κιθάρα.

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014
Ώρα 10 μ.μ. κεντρική πλατεία Βελβεντού
Λαϊκή βραδιά με τους Χρήστο Αδαμόπουλο μπουζούκι, Τάσο Πεσλή μπουζούκι και τραγούδι, Άρη Παυλίδη κιθάρα και τραγούδι, Τάκη Συνδουκά μπουζούκι και τραγούδι, Κώστα Αδαμόπουλο πλήκτρα και Κώστα Φασούλα ντραμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας