Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Την ίδια ώρα που με ντροπολογίες διαγράφουν χρέη δισεκατομμυρίων ευρώ από μεγαλο-οφειλέτες, εισβάλλουν ακόμη και σε ταβέρνες αρπάζοντας τις εισπράξεις της ημέρας»

Με τροπολογία και διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο ο κ. Στουρνάρας μείωνε το φορολογητέο εισόδημα και έσβηνε πρόστιμα όσο διέθεταν παράκτιες (offshore) εταιρίες.
Με νομοσχέδιο σκληρής δουλειάς δύο χρόνων η κ. Κεφαλογιάννη αφού δεν στάθηκε ικανή να εξυγιάνει και να αναβαθμίσει τον ΕΟΤ, βαφτίζει χορηγούς του Ελληνικού τουρισμού και προσφέρει φοροαπαλλαγές σε όσους επιλέγει να συνάψει "μνημόνιο".
Το Υπουργείο Επικρατείας, εκ μέρους του Πρωθυπουργού στον οποίο απεύθυνα ερώτηση  για το συμβόλαιο του απερχόμενου ΓΓ Εσόδων κ. Θεοχάρη, σύμφωνα με το οποίο διεκδικεί μπόνους εκατομμυρίων, αρνείται να δώσει απαντήσεις και παραπέμπει το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών. Το "αρμόδιο" Υπουργείο υπεκφεύγει και αρνείται να διαβιβάσει το συμβόλαιο του κ. Θεοχάρη, δηλώνοντας ότι δεν σχολιάζει δημοσιεύματα. Πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει για την δέσμια αρμοδιότητα και την υποχρέωση απάντησης έστω και εάν αποκαλύπτει το φαγοπότι που επιθυμούν να καλύψουν με ποταπό και κουτοπόνηρο τρόπο.
Οι ίδιοι άνθρωποι που απαλλάσσουν τους πραγματικούς μεγαλοφειλέτες, πιθανότατα, έδωσαν εντολή στο ΣΔΟΕ να εισβάλει σε ταβέρνες και καφετέριες και να πάρει τα λεφτά από τα ταμεία, βαφτίζοντας τους ιδιοκτήτες μεγαλο-οφειλέτες και προσφέροντας κακές υπηρεσίες στον Ελληνικό τουρισμό.
Φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει η γνώμη που θα αποκτήσουν οι τουρίστες από τέτοιες ενέργειες, την εικόνα του Ελληνικού τουρισμού την επικαλούνται μόνο για να επιτάξουν απεργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας