Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Επισκέψεις βουλευτού Ευγενίας Ουζουνίδου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης στα Νοσοκομείο Κοζάνης και Πτολεμαϊδας

Τα Νοσοκομεία Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε η βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης κ. Ευγενία Ουζουνίδου επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, την Πέμπτη 24/7/14, όπου και ενημερώθηκε από το διοικητή των δύο διασυνδεόμενων νοσοκομείων,  τον αναπληρωτή διοικητή του Μποδοσάκειου, τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών και τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 Στα πλαίσια της  επαφών  συζητήθηκαν τα θέματα  της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης των νοσοκομείων,  το πρόβλημα  της περίθαλψης των ανασφάλιστων, της αξιολόγησης των υπαλλήλων και της πρακτικής εξάσκησης των αποφοίτων ΕΠΑΛ.
             Η βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν ότι πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες  ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στο ύψιστο κοινωνικό αγαθό της υγείας και ότι πρωταρχικό μέλημα της αυριανής κυβέρνησης της αριστεράς θα αποτελέσει η επάνδρωση των δημόσιων νοσοκομείων και η παροχή υγείας σε όλους. Ως προς το ζήτημα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, από την οποία θα προκύψει αναγκαστικά ένα ποσοστό μη ικανών που θα οδηγηθεί στη διαθεσιμότητα ή την απόλυση,  υπογράμμισαν ότι αυτό είναι ιδιαίτερα επιζήμιο στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ  παρέχει πολιτική κάλυψη στους αγώνες των εργαζομένων για την κατάργησή  της και, όταν έρθει στην εξουσία, θα αποκαταστήσει τις αδικίες από την εφαρμογή της.
 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας