Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αναποφάσιστοι σκεπτόμενοι

Το τέλος της προεκλογικής περιόδου απόψε βρίσκει μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας να παραμένουν αναποφάσιστοι για το τι θα πράξουν την Κυριακή στις κάλπες.
Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει να κάνω υποδείξεις, εκτιμώ ότι οι πολίτες αυτοί οφείλουν να λειτουργήσουν με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, παραμερίζοντας πικρίες, απογοητεύσεις, οργή και το θυμικό που υπαγορεύει την τιμωρία όσων κατά τεκμήριο ευθύνονται για τη σημερινή κρίση - το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Οι πολίτες που παραμένουν αναποφάσιστοι είναι, κατά τεκμήριο, οι πλέον σκεπτόμενοι από όλους εμάς τους υπόλοιπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουμε καταλήξει στην επιλογή που θα κάνουμε με την ψήφο μας την Κυριακή.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ήδη κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες που τους υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια - από μονομερή διαγραφή του χρέους, μέχρι έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, και από απέλαση όλων των μεταναστών μέχρι επιβολή του νόμου στις πόλεις με μεθόδους σερίφη του Φαρ Ουέστ.
Οι άνθρωποι αυτοί δηλώνουν με τη στάση τους ότι δεν θα γίνουν θύματα ούτε του εύκολου λόγου ούτε της άκρατης παροχολογίας ούτε του λαϊκισμού. Εχουν επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση της Κυριακής για την πορεία της και προφανώς θα λειτουργήσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και των παιδιών της.
Με δυο λόγια, από την ψήφο αυτού του 15%-18% των συμπολιτών μας εξαρτάται πραγματικά αν η 7η Μαΐου θα σηματοδοτήσει μια καινούργια πορεία για την Ελλάδα ή θα τη ρίξει στα βάραθρα της πιο μεγάλης πολιτικής κρίσης στην πιο κρίσιμη φάση της προσπάθειας διάσωσής της... 
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας