Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Γράμμα σ'έναν νέο

του Γιάννη Κουμπούρα από το vetonews.gr
Αγαπητέ Αλέξη,
η εντολή που θα πάρεις δεν είναι κάρτα στη monopoly. Είναι ψήφοι ενός λαού που δεν αποτελούν κομμάτια στο πολύχρωμο παζλ της Ελλάδας των δημοσκόπων, αλλά καθαρή διαταγή να κυβερνήσεις. Φίλε Αλέξη, τελικά δεν ήταν δημοσκοπική πλάνη το 18% που σου έδιναν οι δημοσκοπήσεις πριν κάποια χρόνια. Την ήθελε ο κόσμος την αλλαγή ...
και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα την 6η του Μάη του σωτηρίου έτους 2012. Τότε ήσουν μικρός όμως και φοβήθηκες. Πολλοί σε συγχώρεσαν. Καποιοι μετάνιωσαν και ειμαι σίγουρος ότι μετάνιωσες και συ. Αλέξη, η ντρίπλα που έκανες για κυβέρνηση αριστεράς θα μείνει ως μια περίτεχνη ενέργεια στο κέντρο του γηπέδου.
Αλλά αν συνεχίσεις και βάλεις γκολ, τότε θα σε αποθεώνουν. Και επειδή δεν είσαι ούτε Μαραντόνα ούτε Μέσι, άλλαξε και καμία μπαλιά, παίξε το 1-2,γιατί όπως είπε κάποιος: "η μπάλα πάει πιο γρήγορα από τον παίχτη". Και προσθέτω ότι το όνομα μπροστά στη φανέλα είναι πιο σημαντικό από το όνομα στο πίσω μέρος. Μπροστά γράφει Ελλάδα και πίσω Σύριζα. Αγαπητέ Αλέξη, μιλούσες για τους άλλους επικρίνοντας τους για ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικες ελπίδες.

Αν δεν κυβερνήσεις τώρα, η δέσμευση σου για κυβέρνηση της αριστεράς θα μπει στο βιβλίο των ρεκόρ BAROUFAS δίπλα στην αμέσως επόμενη σελίδα που γράφτηκε το "λεφτά υπάρχουν". Και επειδή με πορδές δεν βάφουν αυγά, άσε το διφραγκάκι να το τραγουδάμε στο "Σ ακολουθώ" και κοίτα μπροστά. Γιατί όπως είπε και ο Ζουγανέλης πειράζοντας τον Β. Παπακωνσταντίνου, "τα ίδια και τα ίδια πενήντα χρόνια, τι γρατζουνάς; Αφού κομμουνισμός δεν θα έρθει".
ΥΓ. Οι Maya's για το τέλος του δικομματισμού είχαν γράψει απλά δεν έχουμε καλούς
μεταφραστές.
ΥΓ1. Τα golden boys μόλις μας τελείωσαν. Μάλλον. Το εύχομαι. Αλλά "χρυσά" παιδιά θα χουμε και μάλιστα 21.
ΥΓ2. Ο έλληνας ψηφοφόρος ξέρει να κάνει πλάκες. Δεν σηκώνει άλλες όμως. Και τα δυο τα απέδειξε μέσα σε 12 ώρες. Το νου σου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανόητα παπαγαλάκια σας θυμίζω ότι ο Αλέξης έχει μόνο 18% και δεν είναι ικανό να σχηματίσει κυβέρνηση. Με το καλπονεοθευτικό σύστημα που φτιάξατε κοροϊδεύετε και από πάνω λέγοντας του να κυβερνήσει με τις ελάχιστες έδρες που έχει.

Το Προφίλ μας