Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ας το Πάνο μου..

του Κώστα Χατζίδη από το Pheme.gr
Τώρα πλέον μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. 
Οι υπαίτιοι της κρίσης θα λογοδοτήσουν.
Χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του επικεφαλής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, η πολιτική ελίτ  που έθεσε υπό κηδεμονία τη χώρα, δεν θα διαφύγει στο εξωτερικό.
Μπορεί να μην είναι σε θέση να σφραγίσει τα σύνορα της χώρας από τα αθρόα κύματα μεταναστών, όπως θα ήθελε, αλλά ο κ. Πάνος Καμμένος δηλώνει ότι μπορεί να κλείσει τις πύλες εξόδου της χώρας σε όσους πολιτικούς αποπειραθούν να αποδράσουν στο εξωτερικό!


"Την Κυριακή το βράδυ σας υπόσχομαι ότι δεν θα διαφύγει κανείς με ελικόπτερο από αυτόν εδώ τον τόπο", δήλωσε ο κ. Καμμένος στους Θεσσαλονικείς χθες το απόγευμα.

Έχει εντοπίσει άραγε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων όλα τα ελικοδρόμια της χώρας; Έχει φροντίσει να δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης με τη συνδρομή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίες θα στήσουν μπλόκα στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα ελικοδρόμια;

Προφανώς ναι. Αυτό διαφαίνεται απ’ όσα αποκάλυψε στη Θεσσαλονίκη. Ιδού το σχέδιο Καμμένου: "Θα είμαστε και στις κάλπες, αλλά θα είμαστε και στις πύλες εξόδου", αποκάλυψε στη συμπρωτεύουσα.

Όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δώσει εντολή στους ψηφοφόρους του κόμματος να σπεύσουν από τα άγρια χαράματα στα εκλογικά κέντρα και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, προκειμένου στη συνέχεια να στελεχώσουν τις ομάδες "Δίωξης Επίορκων Πολιτικών" που θα θελήσουν να διαφύγουν με ελικόπτερα από τη χώρα.

Εύλογη ανησυχία μας διακατέχει, ωστόσο, για την περίπτωση που το επίορκο πολιτικό προσωπικό θελήσει να διαφύγει στο εξωτερικό με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας.

Τι θα συμβεί σε μια τέτοια εκδοχή των πραγμάτων; Αν ο μη γένοιτο εμφανισθούν σαν την καλά χαρά στις αίθουσες VIP του αεροδρομίου των Σπάτων ή της Θεσσαλονίκης οι κ.κ Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και Παπαδήμος και ζητήσουν φυσικό χυμό πορτοκάλι ή τσάι πριν επιβιβασθούν στις διακεκριμένες θέσεις τους, ποιος θα τους σταματήσει; Υπάρχει άραγε σχέδιο επ’ αυτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; 

Ανατρέξαμε εκ νέου στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να μάθουμε εάν ο κ. Καμμένος έχει απάντηση σ’ αυτό το καίριο ερώτημα.

"Δεν θα φύγουν ούτε με ελικόπτερα ούτε με κανονικές πτήσεις", μας διαβεβαίωσε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ουφ είπαμε μέσα μας με ανακούφιση, για όλα έχει απαντήσεις ο κ. Καμμένος. Κανείς δε θα διαφύγει. "Τα χρήματα του ελληνικού λαού θα επιστρέψουν και θα τιμωρηθούν σκληρά", κατέληξε ο κ. Καμμένος με ύφος που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας