Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αίσθηση προκάλεσε η κεντρική συγκέντρωση του Γιάννη Βλατή

Σε πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, μίλησε την Πέμπτη το βράδυ ο Γιάννης Βλατής, υποψήφιος βουλευτής Π.Ε Κοζάνης.
Σε ένα κοινό που άκουγε με προσοχή αναφέρθηκε στις πλέον κρίσιμες από τη μεταπολίτευση εκλογές της Κυριακής, από τις οποίες θα κριθεί η κατεύθυνση της χώρας, ανάλογα με τη συνειδητή απόφαση των πολιτών.  

Αποδεχόμενος ότι η οικονομική κρίση που προϋπήρχε του 2009 βρήκε το πολιτικό προσωπικό απροετοίμαστο, με δύσκολους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς την ώρα που απαιτούνταν γενναίες μεταρρυθμιστικές αποφάσεις από την πρώτη στιγμή, ώστε να μην διαλυθεί η χώρα.   
«Το μνημόνιο ή αντιμνημόνιο», επιχειρηματολόγησε «είναι ψευτοδίλημμα. Στην πραγματικότητα οι πολίτες την Κυριακή επιλέγουν αυτόν που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας με βάση τις θέσεις και την ιδεολογία που εκφράζει, για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να παρασυρθούν από το θυμό και την απογοήτευση».
Κατά τον Γιάννη Βλατή, το νέο παραγωγικό μοντέλο θα στηρίζεται:
-Στον πρωτογενή τομέα με εξαγωγικό προσανατολισμό, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και ζήτησης.
-Στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της παροχής υπηρεσιών όπως ο τουρισμός, η παιδεία, η υγεία με εξωστρεφή χαρακτηριστικά.
-Την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, του ορυκτού πλούτου και των πλουτοπαραγωγικών πηγών.
-Την ορθή, περιβαλλοντικά και οικονομικά αξιοποίηση των κοιτασμάτων του τόπου μας.
Όλα τα παραπάνω φέρνουν πλούτο στη χώρα, ανάπτυξη και δραστική μείωση της ανεργίας.
Ο Γιάννης Βλατής, με έντονα φορτισμένο λόγο προς το τέλος της ομιλίας του, αναφέρθηκε στη «σχέση εμπιστοσύνης» με τους πολίτες που έμεινε αναλλοίωτη, γιατί πάντα, όπως υποστήριξε στάθηκε με ειλικρίνεια και εντιμότητα.
Με τον πλέον έντονο τρόπο, είπε ότι παραμένει αγωνιζόμενος, όπως έκανε πάντα, ιδιαίτερα στην πλέον δύσκολη περίοδο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη χώρα και τόνισε ότι επιλογή του ήταν να διεξάγει την προεκλογική του εκστρατεία κάνοντας πυκνές και ουσιαστικές συζητήσεις και συναντήσεις με πολίτες σε όλη την περιφέρεια της Κοζάνης.
Κλείνοντας κάλεσε όλους με την ψήφο τους να μην επιτρέψουν τη συρρίκνωση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δε βλεπω να μαζωνονται τα κουκια. σαπισαν τα περισσοτερα.

Το Προφίλ μας