Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Στον γενέθλιο τόπο του, το Βελβενδό, έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης Βλατής.


Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε: με συναντήσεις και ουσιαστικές συζητήσεις με τους πολίτες, έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης Βλατής στο Βελβενδό. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής που μίλησε στο Βελβενδό.

Στη συνάντηση μίλησε για τον Καλλικράτη και για τις δυσμενείς εξελίξεις που οι τότε συσχετισμοί επέβαλαν, σημειώνοντας ότι από τότε υπερασπίστηκε την αυτονομία του Δήμου.

Όμως οι εκλογές της 6ης Μαΐου υπερβαίνουν ζητήματα ατομικά και τοπικά γιατί σήμερα το διακύβευμα είναι η επιβίωση της χώρας.
Προϋπόθεση είναι η συλλογικότητα και η συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τις πολιτικές ηγεσίες, έστω και τώρα, ώστε να αμβλυνθούν τα λάθη που έγιναν από όλους.

«Μίλησα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα σε όλη την προεκλογική περίοδο, γιατί πάνω από όλα με ενδιέφερε η σχέση εμπιστοσύνης που έχω οικοδομήσει με τους πολίτες».

Με αυτό το μήνυμα έκλεισε για τη νίκη στις 6 Μαΐου, που θα είναι αφετηρία για την εφαρμογή του νέου Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης που εκπόνησε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας