Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εντυπώσεις από την περιοδεία του Γρηγόρη Καλλιανιώτη, υπ. βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στον ανατολικό Τσιαρτσιαμπά, τα Σέρβια και την Κοζάνη



Με ομάδα εργασίας του Γραφείου περιοδεύσαμε το σημερινό απομεσήμερο 30ή Απρίλη 2012 τους οικισμούς του ανατολικού Τσιαρτσιαμπά και την κωμόπολη των Σερβίων.
Θερμότατη ήταν η αποδοχή του κόσμου από την πρώτη στιγμή που πλησιάζαμε για να κουβεντιάσουμε μαζί τους και συνεχείς οι προσκλήσεις τους να καθίσουμε περαιτέρω.
Η λιτή εμφάνιση, ο στέρεος λόγος και οι απλοί μας τρόποι επαινέθηκαν.
Ένα μόνο συγκινητικό παράδειγμα: όταν ένας Σερβιώτης μας είπε «γιατί δεν ήρθατε το πρωί που είχε παζάρι και είχε πολύ κόσμο;», τον απάντησε σύντροφός του στην ίδια παρέα «δε βλέπεις πως αυτοί δεν είναι όπως οι άλλοι, είναι ξεχωριστοί;».




Θίχτηκαν ζητήματα γενικά όσο και ειδικά (π.χ. οι κατοχικές αποζημιώσεις) στον ελεύθερο διάλογό μας, διάλογο όπου οι πολίτες εκδήλωναν αξιοσημείωτη οργή για τα πολλά θα, τις ξύλινες βαρετές φράσεις, τις ηχηρές υποσχέσεις πολιτικών και πολιτευτών που σπανίως τηρούνται.
Έπειτα καλεσμένοι από φιλίστορες δασκάλους παρευρεθήκαμε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης Κοζάνης στην εορταστική λήξη του Εργαστηρίου Δηµιουργικής Γραφής, οργανωμένο από την Κοβεντάρειο ∆ηµοτική Βιβλιοθήκη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΤΩΝΑ, ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό υποτίθεται είναι δελτίο τύπου! Ποιος χαμένος το έγραψε? Στείλτον από εκεί που ήρθε Γρηγόρη...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Όχι πάντως σαν δακρύβρεχτες εκθέσεις...! Ο ερασιτεχνισμός στα φόρτε του...

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ερασιτεχνισμός στην πολιτική κρύβει προχειρότητα και ανικανοποιητες φιλοδοξίες!!

Το Προφίλ μας