Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Οι αγρότες έκλεισαν τη γέφυρα

Οι φωτογραφίες είναι από τη συγκέντρωση των αγροτών στη γέφυρα (στο ύψος του πρατηρίου του Τσαράβα).






Από το πρωί συγκεντρώνονταν οι αγρότες της περιοχής μας στο χώρο πριν από την υψηλή γέφυρα Σερβίων, βάζοντας τα τρακτέρ τους στις δύο πλευρές του δρόμου. Το μπλόκο ενεργοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι για μία ώρα περίπου. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική και χαρακτηρίζουν ημίμετρα και ασπιρίνες τα μέτρα που εξήγγειλε χθες η κυβέρνηση. Δήλωσαν δε, ότι θα αποκλείσουν εκ νέου τη γέφυρα στις 5.30 μ.μ. πάλι για μισή με μία ώρα, αποκόπτοντας τη συγκοινωνία προς και από την Κοζάνη.
Επίσης με δύο μπλόκα που έστησαν, ένα στο ύψος του εργοστασίου της ΑΕΒΑΛ, στον εθνικό δρόμο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας, και ένα στον κόμβο του Αντιγόνου, στην παραβεγορίτιδα οδό, οι αγρότες της Εορδαίας και του Αμυνταίου συνεχίζουν από χθες τις διαμαρτυρίες. Πληροφορίες μας λένε για 150 τρακτέρ που απέκλεισαν τα δύο σημεία για δύο ώρες περίπου σήμερα το μεσημέρι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικαιος ο αγωνας των αγροτων...
Ο Διμαρχος, δεν πιγε στιν γεφηρα για συμπαρασταση!
Γιατι?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζει το blog που να τρέχει τώρα εκεί

Ανώνυμος είπε...

Pantos, o dimarhos den blepei ta problimata ton agroton. den blepei oti i periohi servion, agrotika ypoferei, hamiles times proionta, akribeia stin kalliergeia. Krima, poy o dimarhos den vlepei mprosta. Kai otan erthoyn oi dimotikes ekloges, tha zitisei tin psifo ton agroton!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ , ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΑΡΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Το Προφίλ μας