Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων

Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας συνέχισαν και σήμερα οι αγρότες στο «μπλόκο» στη γέφυρα των Σερβίων. Κοντά στους αγρότες βρέθηκε ο δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός ο οποίος είχε ξεχωριστή συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών στην ευρύτερη περιοχή κατά την οποία συζητήθηκαν τόσο τα γενικότερα αιτήματα όσο και εξειδικευμένα θέματα - προβλήματα που απασχολούν τους καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικά για τα τελευταία υπήρξε αναλυτική καταγραφή από τους αγρότες καθώς ζητήθηκε η προώθησή τους από τον κ. Κοκολιό με δεδομένο ότι είναι ζητήματα που πρέπει να γίνουν γνωστά, να επιλυθούν και να μη «χαθούν» στη γενικότερη συζήτηση που γίνεται μεταξύ Πολιτείας και αγροτών.

Ο δήμαρχος Σερβίων ανέλαβε την πρωτοβουλία να υπάρξει ένας γενικότερος συντονισμός αγροτών - τοπικών φορέων, γειτονικών δήμων, Νομαρχίας με αποδέκτες των αιτημάτων τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τους βουλευτές του νομού και τον υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο.
Πηγή: ιστοσελίδα του Δήμου Σερβίων

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα το θυμηθηκε ο κοκολιος να συναντηθει με τους αγροτες??? μια βδομαδα εχουν οι κινητοποιησεις! τωρα που ειδε στο west τον στεργιου που ηταν εκει απο την πρωτη στιγμη?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν βοηθάνε σε τίποτα τέτοια σχόλια. Ας δούμε τι θα κάνουμε από αύριο. Η περιοχή μας δεν έχει την πολυτέλεια για συγκρίσεις. Κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί μπορούμε.

Ανώνυμος είπε...

Siga min exei moutra na paei ston leoudi kai ston papadopoulo o kokolios. Afou den milioyntai. Kai afou den ekane to mpouxoura proedro i antidimarxo. Ti perimenei twra na ton akousoun? Etsi einai auta kokolie. Mia sou kai mia mou.

Ανώνυμος είπε...

Εμ βέβαια έχασε την δημοσιότητα και είπε και αυτός να βγάλει καμιά φωτογραφία με τους αγρότες. Και ύστερα σου λένε ότι δεν ενημερώνεται τι γράφεται στο blog. Ο Στεργίου ήταν εκεί την Παρασκευή. Αλλά σου λέει θα ξεφουσκώσει το πράγμα. Ας μην ασχοληθώ. Δεν του βγήκε όμως και αναγκάστηκε να πάει και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω
ο Κοκολιός συμπαραστέκεται στους αγρότες, δηλ. λέει ότι τα αιτήματά τους είναι ΔΙΚΑΙΑ? Δηλαδή είναι εκτός κομματικής γραμμής? Δηλαδή πάει ενάντια στον Χατζηγάκη και στον Καραμανλή?
Του ζήτησαν οι αγρότες την προώθηση των θεμάτων, δηλ. οι αγρότες ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ότι του τη ζήτησαν την προώθηση? Ή μόνος του ανέλαβε την πρωτοβουλία και οι φωτογραφίες είναι για ξεκάρφωμα?
Και ανέλαβε και πρωτοβουλία να παίξει το διαμεσολαβητή μεταξύ αγροτών και κυβέρνησης, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ? Και τι έχουν να πουν για το δήμαρχό τους που ανήκει στο κόμμα τους?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκολιός κύριοι ΔΕΝ τραβάει κανένα ζόρι, για οτι σχολιάζουμε εδώ, ΔΕΝ δίνει καμμιά σημασία για οτι κι αν γράφεται... Λειτουργεί όπως νομίζει και απαξιώνει εντελώς, ολα τα άλλα τοπικα ιστολόγια, εκτός απο το δικό του... Καρφί δεν τον καίγεται, για οτι κι αν σχολιάζεται εδω και αλλού...
Γιατί λέει..''Ας στους να γράφουν, το καιρο τους περνουν ανώνυμα! Σαν να γράφουν εκθεση ιδεων!!!''
Και αυτό, κατα την αποψη του, γιατι αυτοι που κριτικατουν εδω, λεει, απλα δεν εχουν τι να κανουν και..περνουν την ωρα τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που βάζει τα τσουτσέκια του να γράφουν ότι δεν δίνει σημασία σε κανέναν δίνει από μόνο του την απάντηση ότι ΚΑΙ μπαίνει, ΚΑΙ βλέπει, ΚΑΙ τον ενδιαφέρει τι λέγεται γι' αυτόν, ΚΑΙ τον έτσουξε που είδε τον Στεργίου στην τηλεόραση!!!!
"Εκτός από το δικό του"? Από πότε έχει ιστολόγιο και ο Κοκολιός?
Τα λόγια που γράφεις σε εισαγωγικά τα άκουσες ο ίδιος ή λέμε και καμιά μαλ... να περνά η ώρα?
Ή μήπως είσαι ο ίδιος ο Κοκολιός και ντρέπεσαι να βάλεις και όνομα?

Ανώνυμος είπε...

ωραια λογική φαίνεται να έχει ο κοκολιός για την ενημέρωση..... διαβάζουμε μόνο ότι μας συμφέρει (όπως είπε παραπάνω κάποιος τα δικά του blog) και για τα υπόλοιπα δεν του καίγεται καρφί...

Μια χαρά λογική για 5χρονο........ Ήμαρτον δηλαδη....

Με τέτοιες απόψεις "στρουθοκαμηλισμού" θα επικοινωνήσει με τους πολίτες που τον ψηφισαν? Ακούμε μόνο ότι μας συμφέρει δήμαρχε??????

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο Δήμαρχος Σερβίων συναντήθηκε με τους αγρότες και συζητήσανε για τα προβλήματα τους, το ερώτημα μου είναι το εξής, με τη πρόσωπο κύριε δήμαρχε θα συναντήσετε τον Υφυπουργό Γεωργίας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο όταν εσείς προσωπικά μαζί με τον κολλητό σας και αγαπημένο 1 & ½ προσφωνούσατε στην αίθουσα του δημαρχείου προεκλογικά ότι τα Σέρβια και οι πολίτες σύσσωμοι υποστηρίζουν Τσαρτσιώνη, όταν ο κολλητό σας 1 & ½ έβαζε υπαλλήλους του δήμου να μοιράζουνε την νύχτα ψηφοδέλτια του Τσαρτσιώνη, και μη μου πείτε ότι δεν έγινε. Δυστυχώς δεν κρατήσατε ούτε τα προσχήματα και στο κάτω κάτω βάλατε πάνω από όλα τα προσωπικά σας συμφέροντα και αφήσατε σε δεύτερη μοίρα τα συμφέροντα και την τύχη του τόπου μας.

Πηγαίνετε τώρα με τον 1 & ½ να συναντήσετε τον Υπουργό. Η ντροπή θα είναι όλη δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

έβγαλε πάλι γλώσσα ο ανύπαρκτος και το μηδεν?
χαχα

Ανώνυμος είπε...

Εδώ φαίνεται η διαφορά Κοκολιού - Στεργίου. Ο ένας πήγε καθυστερημένος στους αγρότες και όταν εδέησε να πάει έβγαλε δελτίο τύπου με φωτογραφίες και τυμπανοκρουσίες εμπλέκοντας αγρότες, νομάρχη, βουλευτές, περιφερειάρχη και κυβέρνηση. Ο άλλος ήταν εκεί από την αρχή και όταν τον πλησίασε το west είπε για τους αγώνες των αγροτών. Άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

Ανώνυμος είπε...

Και ο ένας ήταν μέσα στη ζεστούλα στο Μπάμπη με καφέ. Βλέπεις το παίζει παράγοντας. Μιλάει μόνο με τους εκπροσώπους. Ενώ ο άλλος ήταν επί τόπου στη γέφυρα στο κρύο και δίπλα σε όλους. Ξανα άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Επ, χαλαρώστε λίγο. Σήμερα το πρωί συνατηθήκαμε οι δυο Δήμαρχοι, ο Σερβίων κι εγώ με τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών της γέφυρας και αποφασίσαμε να στηρίξουμε την πρωτοβουλία των αγροτών να πάνε στην Κοζάνη, στον Περιφερειάρχη, να επιδώσουν ένα ψήφισμα με τα αιτήμάτά τους. Το συζητήσαμε επί τόπου με τους αγρότες ότι θα έπρεπε αυτή η κίνηση να γίνει από την πλευρά τους, χωρίς τη συμμετοχή των Δημάρχων για πολλούς και διάφορους λόγους. Τις πρωτοβουλίες της πιο ταλαιπωρημένης παραγωγικής τάξης της περιοχής μας τις στηρίζουμε έτσι κι αλλιώς. Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού έβγαλε ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες της περιοχής και το έστειλε σε πολλούς αποδέκτες. Αυτά προς το παρόν και επιμένω: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Παράλειψη μου ν΄αναφέρω ότι τελικά στην Κοζάνη ανέβηκε η τριμελής συντονιστική επιτροπή και το ραντευού με τον Περιφερειάρχη επιβεβαίωσε χτες το βράδυ ο Νίκος Κουτλιάμπας, Προέδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και ένας εκ των τριών μελών της συντονιστικής επιτροπής.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορα! Ο κ Δήμαρχος Βελβεντού, σε κάθε περίπτωση, παρεμβαίνει αμεσα εδω και λέει την αποψη του και καλως πράττει.
Ο κ Δήμαρχος Σερβίων, δεν παρενέβει ποτέ και
δεν μετέχει των εδω συζητήσεων.
Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτηρια στον Κ ΔΗΜΑΡΧΟ Σερβιων συναντηθηκε με απεργους.εΕλεος. Δεν σκεφτηκε οτι μπορει να επιβουλευοντε το κακκο του τοπου.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΕΙ ΔΕΝ ΜΕΡ ΕΚΠΛΗΣΕΙ.Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν πηρε χαμπαρι οτι οι αγροτες απεργουν .ΟΠΩς ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ για το οικοπεδο που αγορασε το ΚΤΕΛ στο κεντ6ρικωτερο σημειο της πολης ΣΟΑ 500 Τ.Μ 80.000Ε.Οπως δεν πηρε χαμπαρι οτι το αναπτυξιακο προγραμμα του Δημου Σερβιων ηταν αντιγραφη απο το αντιστοιχο του δημου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και το πληρωσαμε12.000Ε Συν ΦΠΑ.Οπως δεν πηρε χαμπαρι οτι το στρατοπεδο κοντα στην Καστανια δεν περιηλθε ΔΕΝ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ Και αυτος ονειρευοταν την αξιοποιηση του.Και το πληρωσαμε και αυτο 15.000Ε Τα μαθαινει αλλα τα μαθαινει τελευταιος ο Δημαρχος.Καλιο αργα παρα ποτε.

Το Προφίλ μας