Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Για τον Χρήστο και την Στέλλα. Δυστυχώς για τον δήμαρχο χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία. Δεν την αξιοποίησε και ο τόπος μας βγαίνει βαθιά λαβωμένος.

Του Β. Κωνσταντόπουλου

Διάβασα σήμερα στο διαδίκτυο την ανάρτηση του δημάρχου για τον Χρήστο και την Στέλλα.

Πέρα από τα γνωστά και τετριμμένα, που κάθε φορά ακούμε και διαβάζουμε από τον δήμαρχο, επί της ουσίας δεν είπε τίποτα.

 Πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια ότι ο δήμαρχος δεν είχε γνώση για όλα αυτά που συνέβαιναν. Όχι βέβαια.

 Ο δήμαρχος είχε πλήρη γνώση και αν δεν είχε όφειλε να έχει,  για όλα όσα είχαν συμβεί, για τις προσβλητικές κουβέντες που λέχθηκαν, για τις απαξιωτικές συμπεριφορές μελών του διοικητικού συμβουλίου προς τον Χρήστο και την Στέλλα, γιατί η υπόθεση δεν ήταν υπόθεση μιας μέρας, ήταν υπόθεση μηνών.

Άλλωστε ο κ. Χρήστος Γυλτίδης είχε επισκεφθεί τρεις φορές τον δήμαρχο για τα θέματα που τον απασχολούσαν και λύση δεν βρισκόταν. Για το κλειδί δε, τον άνθρωπο τον έστελναν από τον Άννα στον Καϊάφα.

 

Το γεγονός ότι ο δήμαρχος επέστρεψε το κλειδί, στην ουσία δεν λέει τίποτα.

Οι πληγές παραμένουν, οι παρεξηγήσεις δεν λύθηκαν και από τα δημοσιεύματα μαθαίνουμε ότι η Στέλλα, η πρέσβειρα του τόπου μας, οδεύει για άλλο σύλλογο.

Ο τόπος μας βγαίνει βαθιά λαβωμένος από την ιστορία αυτή.

 Ο δήμαρχος είχε μια χρυσή ευκαιρία στο θέμα αυτό, που την είχαμε προτείνει με δημόσια παρέμβασή μας.

Να υπερβεί την κατάσταση, να δείξει γενναιότητα ψυχής και να ζητήσει μια  ειλικρινή  συγνώμη από τον Χρήστο, την Στέλλα και τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα να αποδοκιμάσει δημόσια τέτοιου είδους συμπεριφορές των άμεσων συνεργατών του και να ζητήσει την παραίτηση όσων με λόγια ή πράξεις πρόσβαλαν τον Χρήστο και την Στέλλα.

Έτσι θα έδειχνε ότι είναι δήμαρχος όλων των πολιτών.

 

Δεν το έκανε και στα μάτια των πολιτών θα παραμένει ένας ανήμπορος και άβουλος δήμαρχος.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά. Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από τον Ελευθερίου και τον αδερφό του. Τι όχι; Τι νομίζετε εσείς; Εμείς οι άριστοι δεν φταίμε ποτέ!

Λίγη ντροπή δεν έχουν, ούτε καν το σθένος να ζητήσουν συγνώμη και να σκύψουν το κεφάλι.

Στέλλα τους διέλυσες βγάζοντας τους τις πράξεις τους στη δημοσιότητα και προσπαθούν να σου πετάξουν λάσπη. Μην μασάς κορίτσι μου.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνει ο Ελευθερίου με τις ανακοινώσεις του πρέπει να ξαναμάθουμε ελληνικά "ο υπερβάλλων ζήλος της Διοίκησης του Τιτάν για το κλειδί καθώς και η βιαστική ανακοίνωση της Στέλλας στο fb δημιούργησαν προβλήματα αρνητικής διαφήμισης". Βιάστηκες πολύ Στέλλα έπρεπε να περιμένεις άλλους 2 μήνες για να μην δυσφημίζονται τα Σέρβια σε όλη την Ελλάδα χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μην τα ρίχνεις στη Στέλλα ρε Ελευθερίου. Αν δεν σε έκραζε δεν θα έκανες τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Επομένως καταλήξαμε σε αυτή την καθημερινή φράση….για όλα φταίνε οι άλλοι ,αλλά εμείς το τακτοποιήσαμε. Το γήπεδο είναι του Δήμου… ΔΕΝ είναι του Τιτάνα…



Ανώνυμος είπε...

Στέλλα – Ελευθερίου 1.0 Αναμενόμενη η απάντηση του Ελευθερίου, μιας και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο πλέον.

Αλλά πως χαρακτηρίζεις ως βιαστική μια ανακοίνωση, όταν το κορίτσι έκανε υπομονή 1,5 μήνα; Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Μια συγνώμη δεν διάβασα πάντως.

Ανώνυμος είπε...

είναι απλό: φταίει η Στέλλα που είναι βιαστική τι δεν κατάλαβες;
τώρα γιατί έχει το κλειδί δημοτικού γηπέδου ο αδελφός- σόρυ ο τιταν- και γιατί τους έδιωξαν θα φταίνε τα συμφέροντα που πολεμάνε τον δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα. Για όλα φταίει η Στέλλα.... Άντε ρε άιντε, φούρκα που θέλετε. Ζητήστε συγνώμη και σταματήστε να φορτώνετε την ευθύνη στη Στέλλα που το έβγαλε στη δημοσιότητα και σας "ξεβράκωσε".

Μα και εσύ ρε στέλλα, κάνε υπομονή 2 χρόνια. Θα φύγει μέχρι τότε το παρεάκι και θα λυθεί το πρόβλημα του τότε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ; ΑΠΛΟ, ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΥΣΦΙΜΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΣΤΕΛΛΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΛΙΔΩΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ; ΖΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ο αλάθητος Ελευθερίου δεν δείχνει να έχει καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί από την υπόθεση και εξακολουθεί με την ίδια έπαρση να θεωρεί πως έχει σε όλα δίκιο και οι άλλοι όχι.

Κίτσο, αντί να ζητάς συγνώμη από τη Στέλλα την κατηγορείς και από πάνω; Αυτό λέγεται θράσος! Ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας δεν υπάρχει πάνω σου;

Πραγματικά μετανιώνω την στιγμή που όχι απλά σε ψηφίσαμε ως οικογένεια (14 ψήφοι παρακαλώ), αλλά σε στηρίξαμε και όσο γινόταν. Στις επόμενες εκλογές δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος θεωρεί πως αυτός είναι τα Σέρβια....

Ανώνυμος είπε...

Χρηστάρα σε έναν χρόνο από σήμερα θα παρακαλάς και πάλι άτομα για να μπουν στο ψηφοδέλτιο σου για να κάνεις συνδυασμό και μάντεψε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μετά από το πως χειρίστηκες το συγκεκριμένο θέμα. Σου δίνω 10-15 δευτερόλεπτα να σκεφτείς τι απάντηση πιστεύεις πως θα λαμβάνεις. Τον πήρες τον χρόνο σου; Μπράβο, αυτή είναι η απάντηση που θα λαμβάνεις λοιπόν: Όχι!

Στέλλα και Χρήστο δεν αξίζει να ασχολείστε άλλος με τέτοιου επιπέδου άτομα. Έδειξαν για ακόμη μια φορά το ποιόν τους. Όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματα μας πλέον για το τι συνέβη και για το ποιος ευθύνεται.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Δημότες ΜΑΥΡΟ στον Ελευθερίου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.Έτσι όπως μαύρισαν την καρδιά της Βαλκανιονίκης μας Στέλλας Τζικανούλας και του προπονητή μας Χρήστου Γυλτίδη.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό και στις επόμενες εκλογές θα πάρει ότι του αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Μια φιλική συμβουλή στον αγαπητό φίλο και αντιδήμαρχο Ποντίκη,μην απλώνεις τον τραχανά σε μέρος που δεν μπορείς να τον μαζέψεις και θα στον φάνε τα πουλιά. Σε λίγο καιρό που θα κατεύεις απο την καρέκλα τις εξουσίας και θα μείνεις με λιγοστούς και μετρημένους τότε θα καταλάβεις τα λάθη και την υπεροψία που σε διέκρινε όλο αυτό τον καιρό. ''' Ένας φίλος.'''

Ανώνυμος είπε...

Πόση κατάντια πλέον;Ο Ποντίκης κάνει επίθεση στον Πεκόπουλο.Παναγιά μου βόηθα.Δημήτρη άστο,δεν θα βγείς νικητής ποτέ.Στο θέμα της Στέλλας και του Χρήστου,ο Ποντίκης μούγκα.Οι Δημότες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπει το τυρί (προβολή) δεν βλέπει την φάκα (τον ρίχνει βορά ο Κιτσαρας για να μένει αυτός στο απυρόβλητο). Ο Κυριακίδης έτρεχε πλήρωνε και στήριξε και τον Κιτσαρα σαν υποψήφιος και; Τελευταίος. Αυτά που να τα δει ο μτακριστο

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας Χρήστος απαξίωσε χιλιάδες επιστήμονες ειδικους λέγοντας ότι είναι μπαρουφες η κλιματική αλλαγή. Είχε πει και την γνώμη του για την γέφυρα χωρίς να έχει γνώση και μελέτες γιατί είναι φυσικό με ένα πτυχίο και φροντιστήριο! Δεν θα βγει να απαξιωσει ο ντακριστο έναν καταξιωμένο μηχανικο; Εάν δηλαδή τα έγραψε αυτός ο ίδιος που αμφιβάλλω. Εδώ έχουν απαξιώσει την αντιπολίτευση που οι πιο πολλοί έχουν χρόνια εμπειρίας απαξιωσαν τον ζΖακη και τον Κακαφικα αντιδήμαρχοι πάνω στους τομείς τους εμπειρους υπαλλήλους και από την αρχή έλεγαν για τα ανύπαρκτα τσακαλακια τους...η στρατηγική χύνω δηλητήριο και διχόνοια στον μικρό τόπο μας συνεχίζεται . Σε δύο χρόνια το πολύ θα σταματήσει κουράγιο συμπολιτες

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί φίλε, ο μηχανικός είναι στο απυρόβλητο;

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου θα μείνεις στην ιστορία σαν ο μοναδικός Δήμαρχος Σερβίων που έδιωξε μιά καταξιωμένη πανελλαδικά αθλήτρια που τίμησε και δόξασε την περιοχή μας.Όλα τ'άλλα,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Ο ντακριστο πώς κρίνει όμως, με το γνώσεις; Έγραψε για το ωδείο. Ποτέ ασχολήθηκε ο ντακριστο με το ωδείο; Ποτέ
Μίλησε για χυταμ. Ποιος;ο ντακριστο! Που στην μαραθώνιο συνεδρίαση είπε "να ψηφίσουμε όλοι κατάνα τελειώνουμε" κι αί τον μάλωσε ο Μπουκουβάλας! Και λέει για τον πεκοπουλο που ψήφισε ΞΕΡΟ ΟΧΙ!
Πάντως έβαλε ερωτήματα ο ντακριστο. Εάν ξέρει τις απαντήσεις γιατί δεν τις λέει; Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα; Μήπως αυτό δεν κάνουν με πρωτομάστορα τον Ελευθερίου δύο χρόνων α απέναντι σε συμπολίτες μας, σε εργαζόμενους, σε άλλους πολίτες;

Το Προφίλ μας