Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Καταγγελίες της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού για παρανομίες και αυθαιρεσίες στο 1ο Αγροτικό Φεστιβάλ στα Σέρβια (βίντεο)

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: " Ο Δήμαρχος αποφάσισε μόνος του, χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου να μετονομάσει την έκθεση... το πιο σοβαρό είναι ότι έχει αναθέσει την έκθεση σε εργολάβο χωρίς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου".
Ενώ οι εκθέτες έπαιρναν μέρος στην έκθεση σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. χωρίς δαπάνη, "τώρα ανακαλύπτουμε ότι οι εκθέτες πληρώνουν χρήματα για τη συμμετοχή τους σε ποσά μέχρι 500 ευρώ - ακούστηκαν και λίγο μεγαλύτερα (!)"

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Η έκθεση είναι πολύ χρήσιμη για την περιοχή.
"Ποιος παίρνει τα χρήματα από τους εκθέτες; Αν τα παίρνει ο εργολάβος είναι παράνομο.... αν τα παίρνει ο Δήμος πάλι είναι παράνομο γιατί η απόφαση του Δ.Σ. λέει ότι οι εκθέτες θα συμμετέχουν χωρίς δαπάνη"! 
"Γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία της έκθεσης"

Πολυδεύκης Λιάκος: "Εμείς είχαμε πάρει απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο να διατεθούν 6.000 ευρώ, αντιθέτως όρισε σε έναν ιδιώτη να κάνει την έκθεση και σύμφωνα με τα λεγόμενα, αυτά που κυκλοφορούν δηλαδή κι αυτά που νομίζουμε ότι θα στοιχίσει, η έκθεση θα είναι γύρω στις 30.000 με 40.000 ευρώ (!!!)"

Δείτε το βίντεο με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Πολυδεύκη Λιάκο.

.

.
Πηγή: kozani.tv
Ρεπορτάζ: Σωκράτης Μουτίδης
Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Flash

13 σχόλια:

Ανώνυμος 7 είπε...

Βρε δεν ασχολείσται με το πώς θα βοηθησεται τους νέους και την περιοχή γενικότερα. Αυτό που ξέρω και θέλω να πω είναι ότι πρέπεινα δουλεψετε όλοι μαζί...αν σας ενδιαφέρει αυτός ο τόπος. Να βαλετε ανθρώπους που πονούν αυτόν τον τόπο... και να φέρουν καινοτόμες ιδέες,τοσο στη διαχείριση του δήμου όσο και το πώς θα κρατηθεί ο κόσμος εκεί(γεωργική ανάπτυξη,αγροτουτρισμοςκλπ). Ζω στο εξωτερικό και εδω που είμαι να φανταστεί κάποιος ότι οι άνθρωποι του δήμου είναι 25 ΧΡΟΝΙΑ οι ίδιοι....αυτό από μόνο του λέει πολλά

Ανώνυμος είπε...

Απο αυτα που εχω ακουσει ειναι αλήθεια ότι και ο τετος παραιτήθηκε γιατί τσακωθηκε με τον δήμαρχο και την εμανουηλ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αρχίσετε να τα βλέπετε και νομικά, αλλιώς θα συνεχίζει την απαξίωση

Ανώνυμος είπε...

k.kon/poyle ke k.liako pate ston isagelea alios den exoyn noima ayta poy lete.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να κινηθειτε νομικα κατα του δημαρχου..εξαλλου χρωσταει επισης και 12.000 ευρο σε νερααα...μπορει να εκπεσει απο το αξιωμα του

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε δεν καταλαβαίνεις ότι στην χρονική στιγμή που εκφράζεις αυτές τις απορίες το μόνο που κάνεις είναι να μας δείχνεις πως τα Σέρβια τα έχεις γραμμένα στα......σου.Αντί ρε να παρευρίσκεσαι κάνεις προπαγάνδα για τους κομματικούς σου λόγους και διασύρεται τον τόπο. Μόνο πανό δεν έβγαλες εσύ και οι ........... κατά του Φεστιβάλ.Για το αν είναι η όχι παράνομο ή δαπανηρό θα το δείξει ο καιρός στα δημοτικά συμβούλια. Σε έπιασε ο πόνος τώρα εσένα για την δαπάνη. Από που να αρχίσουμε για τις δικές σου. Από το κτήριο με την αλλαγή υδραυλικών στο χωριό σου,από τις δωρεές στο σκαφιδι,.......... Όσον αφορά τους Βελβενους πεσατε στην παγίδα τους.Αυτοί δημιούργησαν την όλη κατάσταση. Α και μην ξεχάσετε τη γιορτή ροδακινων να πάτε να καμαρωνετε τους ζιναδες με το Σέρβια εν δράση να συμμετέχει όπως και στον Μάλαμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λες Μασκαρά εσύ πόσα τιμολόγια έστειλες ποιος πληρώνει τις αφίσες και το συγκρότημα για το Σάββατο, Πόσα χρωστάς για νερά;
Ποιος πληρώνει τις μετακινήσεις σου με το αυτοκίνητο του Δήμου;
Εσύ Δήμαρχε τι λες;
Τι να πεις την ίδια πόρτα περνάς.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα και λίγο ψηλά δήμαρχε λεφτα ακούμε λεφτά δεν βλέπουμε στείλε να μαζέψουν τα σκουπίδια απο το Καταφύγι βάλε καμμιά λάμπα γιατι θα αγκαλιάσουμε καμμιά αρκούδα και διόρθωσε τις βλαβες του αγωγού γιατι σε λιγο θα κάνουμε ιχθυοκαλλιέργειες στο βουνό.

Ανώνυμος είπε...

Ta Servia ta skeftete kanis? Kostadopoule xerome pou pola Palikaria tis Neoleas sou apsifisane tous ekviasmos sou kai paravrethikan stin ekthesi. Kai kati allo gia ton Sylogo Servia Endrasi, oloi oi ekthetes agorasane proioda gia na stisoune tous pagous stin ekthesi apo pola katastimata ton Servion, diladi tha itane kalitero efoson o emporikos silogos sabotarei tin oli ekdilosi na ta agorazane apo Kozani? San de drepeste kai milate kai apo pano.

Ανώνυμος είπε...

Στο δημοτικο συμβουλιο θα μαθουμε πολλα .... για τους λογαριασμους που δεν πληρωνουν για την εκθεση που την εδωσαν σε ιδιωτη χωρις συμβαση ,οτι μαζευε τα λευτα η ειδικη συνεργατης του δημαρχου γιατι εφυγε ο τετος ο κουκαλης ο ζορμπας ο χαραλαμπιδης και οι αλλοι, γιατι δεν πηγε στην συναντηση με τον υπουργο στην αθηνα( ηταν ολοι οι δημαρχοι οι βουλευτες ο αντιπεριφεριαρχης και ο περιφεριαρχης)και ο μονος που δεν εδωσε το παρον ηταν ο δημαρχος,και πολλα αλλα

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια εσεις οι βελβενοι που μπηκατε και τον βγαλατε μπορειτε να καταλαβετε τι ζημια κανατε; Αυτός είναι αυτος που εισαι. Αλλα ηθικοι αυτουργοι ειστε εσεις. Ακουτε Πατριαρχη Παπαδημητριου Τετο Ζορμπα Κουκαλη Πιτσιαβα Βλατη Θεοχαροπουλου; Θα επρεπε να ντρεπεστε να κυκλοφορατε.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντοπουλε, εσυ που το παιζεις εξυγιαντης,θα μας δωσεις μια απαντηση για το παρανομο φραγμα της Λαρκο, που στηθηκε στο φαραγγι;

Ανώνυμος είπε...

Pos eiste etsi sta video? san mo.....ia klamena xaxaxaxa ai-vres tha mou to epitrepsis !!!

Το Προφίλ μας