Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Με επέμβαση του δημάρχου Σερβίων δόθηκε λύση για την Στέλλα Τζικανούλα - παρελθόν από τον ΤΙΤΑΝΑ Σερβίων η Στέλλα

από το sportime.gr
Η Στέλλα Τζικανούλα με τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη θα μπορούν από εδώ και πέρα να προπονούνται κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Στέλλα Τζικανούλα ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου έδωσε λύση.

Ο ίδιος επισκέφθηκε απόψε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων και έδωσε τα κλειδιά για να μπαίνουν στο γήπεδο και να γυμνάζονται κανονικά. Παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν και την αίθουσα βαρών.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που υπήρξε και το δημοσίευμα του Sportime, ο ίδιος ο δήμαρχος της κωμόπολης του νομού Κοζάνης

πήρε το θέμα πάνω του και έδωσε λύση. Φυσικά θα έπρεπε οι ίδιοι οι παράγοντες που έχουν θέσεις στο Δημοτικό Στάδιο και στο Σύλλογο Α.Σ. Τιτάν Σερβίων να διευκολύνουν την κορυφαία αθλήτρια της πόλης. Η Στέλλα Τζικανούλα έχει τιμήσει την περιοχή με επιτυχίες, κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συμμετοχή με την Εθνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Κι όμως κάποιοι προσπάθησαν να την εκδιώξουν από το στάδιο, ενώ φυσικά από τον σύλλογό της αποτελεί παρελθόν, αφού η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων την έκανε να μη θέλει να συνεχίσει.

Άλλωστε όπως έγραψε και το Sportime έχει ήδη δεχθεί άλλες προτάσεις και τις εξετάζει.

 

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λύση δόθηκε τελικά αφού η Στέλλα Τζικζνούλα φεύγει από τον ΑΣ ΤΙΤΑΝ;
Άλλη σύλλογοι θα καμαρώνου για αυτήν.
Το ότι τουλάχιστον δόθηκε η δυνατότητα σ αυτήν και το Χρήστο να προπονούνται στο γήπεδο εεε... κάτι είναι κι αυτό !

Ανώνυμος είπε...

Είδες; Χάρη της κάνουν! Την αφήνουν να προπονείτε σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μην τα φορτώνει στον ΤΙΤΑΝ, το γήπεδο είναι δημοτικό, ανήκει στον δήμο, αλλού οι πονηριές του.

Ανώνυμος είπε...

Που την είδατε την λύση? αερολογίες και αναμνήσεις απο οταν πήγαινε ο δήμαρχος στο γήπεδο. Α ναι, έδωσε πίσω το κλειδί για να μπορούν να κάνουν προπόνηση οι πρωταθλητές, που η προπόνηση αυτών των ανθρώπων δεν έχει ωράριο. Ολο το μπάχαλο το ξεκίνησαν δικα του άτομα, και κάποιοι των επικροτούν κιόλας, πόσο βολεμένοι τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενη κίνηση από τον Κιτσάρα να δώσει το κλειδί, αλλά κατακριτέο το γεγονός πως φορτώνει στη Στέλλα πως δυσφημεί τα Σέρβια! Ντροπή ρε Χρήστο. Αντί να τραβήξεις το αυτί του αδερφού σου και των άλλων μέλων του ΔΣ του Τιτάν τα βάζεις με την Στέλλα; Δεν ντρέπεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικό είναι το γήπεδο Ελευθερίου. Δεν το κάνει κουμάντο ο αδερφός σου ως πρόεδρος του Τιτάν.

Επίσης πόσο μικροπρεπές το γεγονός που επέλεξες να κατηγορήσεις την Στέλλα πως δυσφημεί τον τόπο και πως βιάστηκε να το δημοσιοποιήσει. Ντροπή ρε! Με την Στέλλα βρήκατε να τα βάλετε; Με την Στέλλα;!

Σέρβια ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Συνέχισε, είμαστε μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

...ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΝΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Ο ΠΡΟΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η Στέλλα πλέον έφυγε από τον Τιτάν, οι πράξεις του ΔΣ του Τιτάν και του Δημάρχου μας έκαναν ρεζίλι ανά την Ελλάδα και ο Ελευθερίου αναγκάστηκε να δώσει το κλειδί γιατί πλέον δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Γιατί ρε Κίτσο όμως κατηγορείς την Στέλλα πως έχει ευθύνες; Και θύμα και θήτης; Τι μας λες ρε Χρήστο! Ζήτα συγνώμη και προσπάθησε να συμβάλεις όσο μπορείς μέσω του θεσμικού σου ρόλου ως δημάρχου η Στέλλα και η κάθε Στέλλα σε αυτό το επίπεδο να έχει ότι χρειάζεται για να μπορεί να κάνει απρόσκοπτα την προπόνησή της.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ!
ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΞς ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ -ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ!!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ! ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ!
ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΞς ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ -ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ!!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ! ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω την ανακοίνωση του Ελευθερίου και απορώ γιατί κάνει αναφορά σε αυτόν που φώναζε Τιταναραααααα, στη Μαρμάρω που είναι άγνωστη στους περισσότερους, στο Μπάρμπα Γιάννης και στη ΣΕΒΙΚ που έκανε λουκάνικα πριν γεννηθεί η Στέλλα.

Όλα είναι άσχετα με το πρόβλημα και εκτός αυτού κατηγορεί και την Στέλλα πως βιάστηκε να προβεί στην ανακοίνωση και πως δυσφημεί τον τόπο;

Χρήστο ζήτα άμεσα συγνώμη. Από το ένα λάθος στο άλλο.

Γίνεται να τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα; Ναι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα – Ελευθερίου: 1-0 Αναμενόμενη η απάντηση του Ελευθερίου, μιας και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο πλέον.

Αλλά πως χαρακτηρίζεις ως βιαστική μια ανακοίνωση, όταν το κορίτσι έκανε υπομονή 1,5 μήνα; Γιατί την κατηγορείς πως δυσφημεί τον τόπο επειδή αγανάκτησε και δημοσιοποίησε το θέμα; Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Μια συγνώμη δεν διάβασα πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ακόμα και δημόσια συγνώμη να μου ζητούσαν δεν ξαναγυρνουσα. Οι κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν πολύ προσβλητικές και όλα σε γνώση του Ελευθερίου ο οποίος θα προσπαθήσει τώρα να φανεί ότι παρεμβαίνει να δώσει λύση τους μάθαμε πια

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΖΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πόσο κουτόχορτο θα ταΐζει ο Ελευθερίου τον κόσμο;
Τα λέει ο ίδιος:
1.Μετά από 45 χρόνια πήγα στο γήπεδο.Αρα Ελευθερίου εσύ δεν είσαι Δήμαρχος αλλά κομήτης.
2.Μετά από τηλ.του Χρήστου Γυλτιδη πήγα να δούμε τι πήγε στραβά.Άρα αν δεν σε έπαιρνε τηλ.ο Χρήστος ίσως και να μή πήγαινες καθόλου.
3.Στον 3ο χρόνο της θητείας σας διαπίστωσες όλα τα κακώς κείμενα στο στάδιο (ταρτάν)κλπ.Αρα άντε εσύ δεν είχες πάει εδώ και 45 χρόνια,ο αδελφός σου που είναι πρόεδρος στον ΤΙΤΑΝ γιατί δεν σε ενημέρωνε;
4.Υπερβάλον ζήλος η συμπεριφορά του Δ.Σ.στο πρόσωπο της Βαλκανιονίκης μας Στέλλας.Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά τους ήταν άθλια και τραγική.
5.Καμμία λύση δεν δόθηκε (το κλειδί είναι για τα μάτια του κόσμου)αφού ο Δήμος μας και τα παιδιά μας χάνουν την Στέλλα μας.
Άρα κουτόχορτο με τον σανό στον κόσμο.
6.Ο Χρήστος Γυλτίδης είναι κεφάλαιο για τον τόπο μας αλλά κεφάλαιο είναι και κάποιος συνδημότης μας που ανήκει και αυτός στον χώρο του αθλητισμού και τον έχετε πεταμένο στα σκουπίδια.
Αυτά με την δικιά μου ματιά.
Καληνύχτα Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το επίπεδο φαίνεται από το λεξιλόγιο. Παρόμοια γλώσσα του δημάρχου με αυτή του τιταν. Κρίμα. Κρίμα που με την ανακοίνωσή του αναφέρεται στο θέμα σε λίγες μόνο σειρές. Ο τιταν με την ανακοίνωσή του δεν σώζει τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ντραπεί; Άμα ήταν να ντραπεί θα είχε ζητήσει συγγνώμη. Είδες καμια συγγνώμη στο κείμενο; Είδε που ο Κωνσταντόπουλος έγραψε ένα ωραίο ανθρώπινο κείμενο χωρίς πολιτική και πήγε κι αυτός να εκμεταλλευτεί το συναισθηματισμό αλλά του βγήκε μελό.

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχία! Δώσαμε στη Στέλλα το κλειδί, αλλά της την λέμε και από πάνω πως αυτή ευθύνεται και πως ήταν βιαστική!!!

Θράσος; Ά(γ)(ν)νοια; Πως να σε σχολιάσει κάποιος ρε Χρήστο; Αντί να βγάλεις μια σεμνή ανακοίνωση και να πεις συγνώμη παιδιά κάναμε λάθος, το αναγνωρίζουμε και πάμε παρακάτω, κατηγορείς και από πάνω την αθλήτρια που ζήτησε απλώς το δίκαιο!

Τραγικός. Μαύρο στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

- Υπομονή: Η ικανότητα του να περιμένεις για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα αποτέλεσμα ή μία εξέλιξη πριν ενεργήσεις.
- Ανοχή: Το αποτέλεσμα του ανέχομαι.
- Έπαρση: Η μεγάλη ιδέα κάποιου για τον εαυτό του με αποτέλεσμα να φέρεται περιφρονητικά ή υποτιμητικά στους άλλους.
- Αντίδραση: Η ενέργεια που έχει ως αιτία μια άλλη ενέργεια ή κατάσταση.

Τέσσερα ουσιαστικά με τα τρία από αυτά να περιγράφουν την αντίδραση της κοινωνίας των Σερβίων στη συμπεριφορά της παρέας του Ελευθερίου προς την Στέλλα, και το άλλο (η έπαρση) να περιγράφει τον Ελευθερίου και την αυλή του.

Είναι περιττό να ζητάμε από τον Ελευθερίου και τους άλλους να δράσουν όπως θα περίμενε κανείς, ζητώντας τουλάχιστον μια συγνώμη από την Στέλλα. Δεν μπορούν να το κάνουν. Είναι τόσο μικροί και λίγοι.

Μια Στέλλα που όλοι όσοι μένουμε στη περιοχή την θαυμάζουμε και έχουμε να τις προσάψουμε μόνο καλά λόγια, ο Ελευθερίου, ο αδερφός του και το υπόλοιπο παρεάκι όχι μόνο την διώχνουν από τα Σέρβια, αλλά την κατηγορούν κιόλας πως δυσφημεί την περιοχή! Ποια η Στέλλα! Η μεγαλύτερη πρέσβειρα του τόπου μας, που διαφημίζει τα Σέρβια σε όλη την Ελλάδα. Η Στέλλα που συνέβαλε στα παιδιά μας να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Η Στέλλα αποτελεί πρότυπο για τη κοινωνία των Σερβίων, αλλά αυτοί που συντάσσονται με τον "γίνεται, ναι γίνεται" προσπάθησαν να την λοιδορήσουν και να την μειώσουν, σε μια προσπάθεια να την φέρουν στο ύψος τους. Φυσικά και δεν το κατάφεραν και η κοινωνία μας ξέσπασε εναντίον τους.

Πόσο ποταποί είστε; Ελευθερίου βρήκες στις γυμνασμένες πλάτες της Στέλλας να κάνεις μικροπολιτική και να την κατηγορήσεις για βιασύνη και για δυσφήμιση; Αλήθεια; Το σκέφτηκες καλά το να προσπαθήσεις να ρίξεις την ευθύνη του όλου προβλήματος στον ίδιο τον θύτη; Στη σπέκουλα και στη προπαγάνδα σε παραδέχομαι. Παίρνεις άριστα. Αλλά μέχρι εκεί μπορείς να σκεφτείς, χωρίς να δεις την μεγάλη εικόνα, πως όσο σώζεις τους δικούς σου πριονίζεται η δική σου καρέκλα.

Παραιτηθείτε Κύριοι. Αλλά είναι γλυκιά η καρέκλα και οι απολαβές της. Λιγότερο από 2 χρόνια πλέον πρέπει να κάνουμε σαν κοινωνία υπομονή για να απαλλαγούμε από εσάς. Θα περάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου ακολούθησε την τακτική δεν ευθύνομαι εγώ, αλλά όλοι οι άλλοι. Το γήπεδο Ελευθερίου είναι δημοτικό. Εσύ και μόνο εσύ έχεις την ευθύνη για τη λειτουργία του και κανείς άλλος. Όχι επειδή ο αδερφός σου είναι πρόεδρος του Τιτάν θεωρεί πως το γήπεδο του ανήκει και μπορεί να κάνει ότι θέλει! Μαζευτείτε!

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός πως η Στέλλα μπορεί πλέον να κάνει προπόνηση στο γήπεδο, δεν αναιρεί το γεγονός πως αποχώρησε από τον Τιτάν και καλά έκανε. Ας πάει το κορίτσι σε έναν σύλλογο που μπορεί εκτιμήσει την προσφορά της. Ο αδερφός του Ελευθερίου και η υπόλοιποι στη τωρινή διοίκηση του ΑΣ Τιτάν θα μείνουν στην ιστορία ως εκείνοι που έδιωξαν από τον σύλλογο την μεγαλύτερη αθλήτρια που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος και διέλυσαν το τμήμα Στίβου. Μιλάμε για κατόρθωμα!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε φουρκα που θελετε.της κανατε και χαρη και της δωσατεκαι κλειδι.σε ποιον ρε κοπροσκυλα.στο κοριτσι που εκει ειναι το σπιτι της ρε που αυτη την εφτιαξε αυτη τη ρημαδοκερκιδα γυμναστηριο.που ηταν χειροτερο απο αχουρι και αθτη με το Χρηστο εφεραν οσα πραγματα μπορουσαν στο ρημαδογηπεδο μας,γιατι μη μου πειτε οτι ολα αυτα τα ειχε ο δημος.3 μηχανηματα και 2 βαρη ηταν του δημου που αν θυμαστε καλα αυτα υπηρχαν στο μικρο το γυμναστηριο του γυμνασιου.αι σιχτιρ τομαρια που η πετσα σας δε νιωθει τιποτα.απορω κυκλοφορειτε και στην κοινωνια.Δημαρχε πλεον ουτε το συγνωμη αρκει.Στελλα ουτε να σου γλειψουν τα ποδια μη ξαναγυρισεις.και ουτε καν να σκεφτεις οτι σου κανανε και χαρη που σου επιτρεπουν να γυμναζεσαι εκει μεσα.επιασαν ποτε τη σφουγγαριστρα να μαζεψουν τα νερα της βρχης που σταζαν μεσα;μηπως έψαξαν να βρουν πατεντες να μονωσουν τα παραθυρα γιατι επρεπε να κανουν προπονηση με 10 βαθμους να βγαινουν τα χνωτα απο το κρυο.να πω κι αλλα.τα ξερουμε ολοι πολυ καλα.η ηγεσια παντα ερχοταν για το ποδοσφαιρο και ο στιβος ηταν ανυπαρκτος.παρ ολο ,ποσες επιτυχιες εφερε το ποδοσφαιρο....?ποσες φερνει η Στελλα καθε χρονο....?Στελλα μαζι σου!

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΑΜ ΔΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΥΣΦΙΜΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Σ ΤΙΤΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος τον Σερβίων περίμενε μια συγνώμη για το ηθικό της υπόθεσης. Αντ'αυτού ο Ελευθερίου, ο αδερφός του και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας επέλεξαν να πετάξουν λάσπη στη Στέλλα και να τις καταλογίσουν και ευθύνες!

Στάλα ντροπής το παρεάκι. Αναίδεια. Ξεδιάντροποι άνθρωποι με θράσος και παντελή έλλειψη σεμνότητας και σεβασμού προς τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/esiemth-anakoinosi-tis-enosis-gia-ratsistikoys-kai-sexistikoys-charaktirismoys
ΕΣΗΕΜΘ: Ανακοίνωση της Ένωσης για ρατσιστικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς (αυτή η επιτροπή ισότητας τι κάνει; δίνει μόνο συγχαρητήρια στον δήμαρχο;)

https://e-ptolemeos.gr/chydaia-epithesi-toy-nikoy-mpoykoyvala-proedros-d-s-servion-ston-aianioti-kallitechni-dimitri-vavliara-enas-afelis-kitharistas-dimioyrgise-tin-omada-anti-chytam-na-paei-se-kanena-giatro/
χυδαία επίθεση, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν το θεσμό του Προέδρου Δ.Σ., ο Νίκος Μπουκουβάλας, αναφέρθηκε στην ομάδα «αντι- ΧΥΤΑΜ» που έχει δημιουργηθεί στο facebook με χρήστες οι οποίοι αντιδρούν στην πιθανότητα δημιουργίας ΧΥΤΑ Αμιάντου στα πρώην ΜΑΒΕ. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σερβίων, στη συνεδρίαση του οργάνου το οποίο συζητά το συγκεκριμένο θέμα, χαρακτήρισε «αφελή κιθαρίστα» τον δημιουργό της ομάδας και τον κάλεσε να επισκεφθεί γιατρό προκειμένου να εξυπηρετήσει τα θέλω του.

https://kozan.gr/archives/320780
Νέα πρόκληση από τον δήμαρχο Σερβίων. Διαχωρίζει τον δήμο σε Σέρβια και χωριά. Το έργο βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του δήμου προϋπολογισμού 1.880.000 €, προορίζεται μόνο για το αγρόκτημα Σερβίων. Εκτός όλες οι κοινότητες του δήμου

https://www.prlogos.gr/%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B7/
ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κοζάνης: Να σταματήσει άμεσα η δίωξη του Προέδρου του Σ.ΥΠ.-Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης, εργαζομένου στο Δήμο Σερβίων

http://ai-vres.blogspot.com/2021/04/blog-post_859.html
Οι δημοσιογράφοι ελέγχουν, οι αιρετοί ελέγχονται - για την εξώδικη διαμαρτυρία του δημάρχου Σερβίων κ. Χρ. Ελευθερίου προς την ΕΣΗΕΜ-Θ


https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/276106_i-teratogenesi-hytam-epikindynon-ylikon-stoiheionei-tin-kozani
Η... τερατογένεση ΧΥΤΑΜ επικίνδυνων υλικών στοιχειώνει την Κοζάνη

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι μιλάμε για τρομερό κατόρθωμα του δημάρχου . Επιτρέπει σε μια δημότισσα και κάτοικο και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ της περιοχής να αθλείται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ γήπεδο
Πάλι καλά που δεν της ζήτησε και πιστοποιητικό ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ φρονημάτων

Ανώνυμος είπε...

Ε, ναι. Τώρα είναι ξεκάθαρο. Η Στέλλα ευθύνεται για τα πάντα! χαχαχαχα

Το Προφίλ μας