Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Ελευθερίου: Απάντηση στον κ. Κωνσταντόπουλο

Μετά την πρόσφατη ανάρτηση μου στο προσωπικό μου ιστολόγιο στο Facebook για τον τρόπο που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κάποια χρήματα που προέρχονται από τον Τοπικό Πόρο και σύμφωνα πάντα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανε και πάλι την εμφάνιση του με το ίδιο – όπως πάντα – απαξιωτικό
και άκρως προσβλητικό ύφος.

Αυτή τη φορά, με κατηγορεί για «παράλογες και ρουσφετολογικές ενέργειες που πηγάζουν» όπως αναφέρει «από την ανασφάλειά του και την αγωνία του για το αυτοδιοικητικό του μέλλον».

Εδώ και καιρό έχω επιλέξει να μην απαντώ

στις ανακοινώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου που αφορούσαν άλλοτε τον ΤΟΕΒ Σερβίων και άλλοτε το αντιπλημμυρικό έργο του Μικροβάλτου, αλλά και την είσπραξη μισθωμάτων του Μεταξά, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο κ. Κωνσταντόπουλος προτιμά να δίνει το «παρών» μέσω δηλώσεων σε τοπικά μέσα ενημέρωσης σε αντίθεση με τις συνεδριάσεις

των συλλογικών οργάνων του Δήμου όπου η λέξη «αναβολή» είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο για αυτόν.

Για πολλά χρόνια, οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές δαπανούσαν το μεγαλύτερο μέρος των ποσών από τον Τοπικό Πόρο μέσω της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης. Η νέα Δημοτική Αρχή αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα αυτά σε έργα χρήσιμα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς των δημοτών, όπως διάνοιξη δρόμων και αγορά ακινήτων, προκειμένου ο Δήμος μας να αρχίσει να λύνει θέματα που ταλαιπωρούσαν τους δημότες του εδώ και χρόνια, και όλα αυτά μέσω των απολύτως νόμιμων και προβλεπόμενων διαδικασιών.

Μας προτρέπει ο κύριος Κωνσταντόπουλος να διαθέσουμε τα χρήματα για μελέτη κλειστού κολυμβητηρίου και μάλιστα να το εντάξουμε και στο ΕΣΠΑ. Να κατασπαταληθούν δηλαδή τα χρήματα σε μελέτες που θα μείνουν μελέτες, αφού τέτοια φαραωνικού τύπου έργα πρέπει να είναι και βιώσιμα στη λειτουργία τους, πράγμα που απαιτείται πλέον από το ίδιο το ΕΣΠΑ. Εμείς ως δημοτική αρχή προσπαθούμε να βρούμε και να εφαρμόσουμε βιώσιμες λύσεις με βέλτιστη σχέση αξίας και κόστους. Προσπαθούμε να είμαστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Άλλωστε ως δημοτική αρχή δεν αγωνιούμε για το πολιτικό μας μέλλον παρά μόνο για το μέλλον του τόπου, γι’ αυτό και τα έργα που εντάσσουμε στον Τοπικό Πόρο είναι καίριας σημασίας για τους δημότες και αναγκαία για να λυθούν πρακτικά ζητήματα καθημερινότητας με το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ας μην παριστάνει λοιπόν τον μέγα κριτή ο κύριος Κωνσταντόπουλος, ας είναι φειδωλός στους χαρακτηρισμούς του – έχει εκτεθεί άλλωστε πολλές φορές- διότι φοβούμαι πως τα νερά στα οποία ψαρεύει είναι θολά.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χωριάτης από Δήμο Σερβίων είπε...

Σου λέει ο Κωνσταντόπουλος να κάνεις έργα προοπτικής και ανάπτυξης που θα δώσουν δουλειά σε ντόπιους και θα μείνουν κι εσύ μας λες ότι θα αγοράσεις τις παλιές πισίνες του ιδιώτη που βγάλαν τα λεφτά τους και είναι για δυο μήνες το καλοκαίρι.
Μας έβγαλες τα έργα του τοπικού πόρου στο φβ και έχεις μέσα την εποχή που ήσουνα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Άμα διαφωνούσες γιατί δεν τα έλεγες τότε;
Μιλάει ο Χρηστάρας για απευθείας αναθέσεις που είναι γεμάτη η διαύγεια με δικές του αναθέσεις .... των αντιδημάρχων; δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου πές ότι θές να ικανοποιήσεις τον υποψήφιό σου και άσε τις παπαριές.Βρε έλεγα και εγώ πώς ένας πρώην υποψήφιος Δήμαρχος να βάζει μετά από χρόνια υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος σε έναν συνδιασμό την τελευταία στιγμή!!!!

Ανώνυμος είπε...

κε. Κωνσταντοπουλε ετοιμασου εισαι νεος Δημαρχος τουλαχιστον τρεχεις ακομη μαζι με τον κο. Αλεξοπουλο ειστε ΑΞΙΟΙ μπραβο σας....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ολα τα εχει η μαριολη οι πισινες της μαραναν.Ρε δημαχε συμαζεψου.ΟΧΙ τοσο ΕΠΑΡΣΗ.Τα λεφτα που σκορπας δεν ειναι δικα σου.εσυ θα αγοραζες την επιχειρηση αυτη με δικα σου λεφτα?

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε εμείς δεν έχουμε να φάμε και εσύ μας προκαλείς. Βάλε δικασου λεφτά να σε δούμε λιγάκι πόσο Κουβαράς είσαι;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απευθείας αναθέσεις....Ωρε κατι εικοσαχιλιαρικα που «πετάνε» εκει στη διαύγεια. Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων γνωρίζει μηπως τιποτα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας Ελευθερίου είναι το κλειστό κολυμβητήριο παντός καιρού και όχι η ανοικτή πισίνα δύο μηνών.Αλλο κολυμβητήριο και άλλο πισίνα.Και μιά και μιλάμε για νερά,εδώ είναι που ισχύει το:Μιά τρύπα στο νερό.Ρε τι συμφωνίες γίνονται .... !!!! Άκου 200 χιλιάρικα ευρώ για μιά ...... επιχείρηση που ένας εργαζόμενος θέλει 20 χρόνια Ελευθερίου να βγάλει αυτά τα λεφτά. Με τις πέτρες θέλετε,με τις πέτρες.

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο φροντιστής εδώ και καιρό έχω επιλέξει να μην απαντώ στον κ. Κωνσταντόπουλο. Αυτή δεν είναι η δουλειά σου να απαντάς στην αντιπολίτευση; Η κ. Σπυρίδου και ο κ. Κωνσταντόπουλος βγάζουν δημόσιες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ δεν κάνουν πολιτική από το facebook όπως κάνεις εσύ και έχουν τους κλακαδόρους από κάτω να λένε μπράβο. Και όποιος πει μια αντίθετη γνώμη πέφτουν να τον φάνε οι υποστηρηκτές σου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε από έναν Δήμαρχο που λέει ότι το κλειστό κολυμβητήριο για έναν Δήμο είναι φαρανωικο έργο; Μπλέξαμε άσχημα,κρίμα για τον Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε και Κα Σπυρίδου προχωρήστε σε συνεργασία για να απαλλαγούμε μια και καλή από το σάπιο κατεστημένο.Βαδίστε μαζί με ένα κοινό πρόγραμμα ανάπτυξης για τον τόπο μας.Είστε δύο άτομα ικανά που σας χρειάζεται ο Δήμος Σερβίων όσο ποτέ άλλοτε,όχι πιά σε άλλες 4ετίες χαμένες.Θέληση μόνο να υπάρχει από μέρους σας για την συνεργασία αυτή.Αφήστε στην άκρη κόμματα και εγωισμούς και με τους κατάλληλους συνεργάτες στις κατάλληλες θεσεις,δείτε στα μάτια την ανάγκη για λύσεις στα προβλήματα του σήμερα και τους στόχους του μέλλοντος.Φτάνει πιά,δώστε από κοινού ένα τέλος στο κατεστημένο που χρόνια τώρα ενισχύει τους ανίκανους με τον δικό του σκοτεινό τρόπο.

Αντί- Αντιπολυτευσης είπε...

Υπέροχα όλα τα παραπάνω σχόλια σας! Συνεχίστε με τους πρώην πολιτικούς δημάρχους! Είδαμε τα χαΐρια τους... Ποσο σας πονάει ο Ελευθεριου πόσο ;;;;; Γ αυτό δεν πήγατε τόσα χρόνια μπροστά... άξιοι της μοίρας σας οι Σερβιωτες τόσα χρόνια, αλλά μπράβο επιτέλους βγάλατε άξιο δήμαρχο πέρα από χρώματα και κόμματα. Δείτε πως ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Χιούμορ κάνεις. Τι να μας πονέσει ο Ελευθερίου? Γελααααμε

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Σερβιωτες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εσύ που μας λυπάσαι από που είσαι;;;

Ανώνυμος είπε...

Δείτε πως διοικούν άξια τον τόπο... ρε τι θα ακούσουμε ακόμη,γελάνε οι Αμερικανοί με τον Τράμπ,γελάνε και οι Σερβιώτες με τον Ελευθερίου.Το ίδιο είναι... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...


"διότι φοβούμαι πως τα νερά στα οποία ψαρεύει είναι θολά". Γράφει ο ελευθεριου. Βρε άσχετες στα παντα εάν είναι θολά τα νερά είναι καλύτερα γιατί στα θολά νερά ψαρεύεις καλυτερα. Λοιπόν ζουμε απίθανες καταστάσεις. Άκου να αγοράσει πισίνες ανοιχτές! Λοιπόν όσοι τον στηρίζετε ακόμα είστε συνυπεύθυνοι. Όχι ψήφο δεν θα ξαναβρείτε ούτε καλημέρα δεν θα έχετε. Καταγγειλτε τον κάπου να τελειώνουμε θα ισοπεδώσει τον τόπο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Για πηγαινε στις απευθειας αναθεσεις του Κωνσταντοπουλου, εκει να δεις εικοσαχιλιαρα! Με αποτελεσμα μηδεν
Πες μου τα εργα του κωνσταντοπουλου ? γιατι μονο για μελετες και μελετες μιλαει
Εργα ειδαμε?
δηλαδη προτιμαμε να δωσουμε χιλιαδες ευρω σε μελετες που μενουν στα συρταρια? η εργα που θα δωσουν αξια στο σημερα που ζουμε?
Με συγχωρεις αλλα το μονο που μου εχει δειξει ο κωνσταντοπουλος ειναι οτι αδιαφορει πληρως για τα σερβια και τα λοιπα χωρια (πλην του δικου του που δεν παυει να το εκθειαζει , ψηφοι ειναι αυτοι) διοτι ο ανθρωπος δε ΖΕΙ στα σερβια δεν τα ποναει , δεν τον ενδιαφερουν!
Ειναι πολιτικος και οχι πολιτης, ΔΕ θελουμε αλλους πολιτικους !

Ανώνυμος είπε...

αφηνιάσανε οι γεφυρατζίδες!
Ο Κωνσταντόπουλος είναι Δήμαρχος για ο Ελευθερίου; Θα μας αραδιάσεις τα πεπραγμένα όλων των παλιών δημάρχων ή μόνο ο Κωνσταντόπουλος σας τσούζει;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πολιτικος είναι ο επαγγελματίας. Ο Κωνσταντόπουλος είναι εργος πολιτης. Ο φροντιστής με τι ανακατεύτηκε εκτός από το δημαρχιλικι; και συ οπαδε του Ελευθερίου για πες που πήγαν οι εθελοντές; Ναι αυτοί με τις Αγνές προθεσεις

Ανώνυμος είπε...

Αν ηταν τοσο καλος οσο λετε ρε παιδια γιατι δεν ξαναβγηκε ο κυριος κωσταντοπουλος? Αφου μας εκανε απο χωριο κωμοπολη ? Συφωνω με το γιατρο ρημάξαμε! Αλλα γιατι τον βγαλαμε?
Ποιος μιλησε για γραμματεα κλπ? ποιος πρεπει να βλεπει τα προβληματα του τοπου και να ενεργει? ενασ δημαρχοσ που ανα πασα στιγμη ειναι εκει και μπορεισ να τον βρεις.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν τον ξερεις τον ελευθεριου , για να ξερεις αν βγαινει και αν στηριζει τα μαγαζια, αυτο ασε να το κρινουν τα ιδια τα μαγαζια.
Αληθεια τον Κων/λο καθε ποτε τον εβλεπεσ? τοτε που ουτε το χερι στην τσεπη για τον καφε του δεν εβαζε?

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που είχατε τους συμβούλους του γιατρού στο ψηφοδέλτιο γιατί τους είχατε; Άραγες ήταν καλός ο γιατρός δεν μας ρήμαξε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε είναι άρρωστοι. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν δήμαρχος ούτε 4 χρόνια και ανέλαβε και την συνένωση του Καλλικράτη και παρέδωσε την ανάπλαση. Έγιναν τα Σέρβια από χωριό του 1950 μια κωμόπολη του 2010. Και δεν μιλάνε για τον γιατρό που μια πενταετία ρημαξε τα πάντα και στήριξη τον Ελευθερίου! Που μενει ο Κωνσταντόπουλος ρωτας; Εκεί που μένει ο γραματεας ντε! ποιος τον ήξερε μέχρι που ανέλαβε γραματεας; για ποιον λόγο πληρώνετε; Αλήθεια που μένει ο οικογενειακός φίλος σύμβουλος απολιγνιτοποιησης; Ρε γελάνε σε όλο το νομό με εμάς μας έχετε ξεφτιλισει παντου. Πονάει τα Σέρβια ο Ελευθερίου; Που ήταν επί δύο χρόνια όταν ήταν σύμβουλος με τον Κωνσταντόπουλο; Πόσο μας τίμησε όσους τον ψηφίσαμε; Με πλήρη αδιαφορία.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ο φροντιστής στηρίζει την τοπική αγορά. Αν βέβαια τον ψήφισες . Αλλιώς..... Αλήθεια επειδή βγάζεις γλώσσα οπαδε ο γραματεας αυτός που μένει εκεί που μένει ο Κωνσταντόπουλος τι ακριβώς κάνει; Ο επικεφαλής των στρατηγών ο οικογενειακός φίλος ντε που μένει; Και τελικά οι πισίνες πωλούνται; Μα γιατί; Είναι τόσο καλή επενδυση

Ανώνυμος είπε...

21.20 όταν από το στόμα του δημάρχου ακούς ότι παροιμία υπάρχει και όταν όλα τα λέει με φυσική ειναι να μην γελάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι φαινόμενο προς μελέτη. Μας θεωρούν ηλίθιους. Νομίζουν ότι εάν μοιράσουν λεφτά θα καταπίνουμε τα πάντα. Δεν κρίνουν τον δήμαρχο αλλά κάποιον που ήταν δήμαρχος πριν 6 χρόνια! Και δεν θυμούνται οτι ο φροντιστής βγήκε δήμαρχος για ψήφους ενός λεωφορείου ΚΑΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σπίτι - φροντιστήριο,φροντιστήριο-σπίτι ο Ελευθερίου.
Σπίτι-φροντιστήριο-γυράδικο-σπίτι η Προεδράρα.
Κατα τα άλλα ενδιαφέρονται για τα Σέρβια.
Διαφωνεί κανένας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΑ: 6Δ784ΜΓΗ5-ΨΟ8
ΑΔΑ: 6ΑΒΖ46ΜΓΗ5-Π7Β
ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ..........

Το Προφίλ μας