Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Β. Κωνσταντόπουλος κατά Χ. Ελευθερίου: “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού – Τα βρήκε όλα έτοιμα”

από το kozan.gr
Επαίρεται ξανά ο δήμαρχος για έργα για τα οποία πολύ λίγα πράγματα έχει κάνει.
Τώρα αναφέρεται στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού, αύριο για το δίκτυο ύδρευσης του Μεταξά, μεθαύριο για το δίκτυο ύδρευσης της Ελάτης.
Τα έργα αυτά εντάχθηκαν το 2018 στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι , από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία έκανε τις απαραίτητες μελέτες και ωρίμασε το έργο.
Να δούμε όταν θα τελειώσουν τα έτοιμα τι θα έχει να μας επιδείξει ο δήμαρχος.
Γιατί ως τώρα, όπως βλέπω, ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ταχύτατα και ο δήμος Σερβίων είναι απών από παντού.
Χάνονται ευκαιρίες που θα στοιχίσουν στην περιοχή.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αναπαράγεται συνέχεια τα λόγια του? Μας έχει πρήξει ο Κωνσταντόπουλος. Αυτός δηλαδή δεν βρήκε τίποτα έτοιμο από προηγούμενους? Λογικό είναι να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αυτός στην θητεία του τι έκανε όμως? Εγώ τώρα βλέπω κάτι να κινείται πάντως με τον Ελευθερίου. Αν και θα δείξει από το αν και πότε θα πραγματοποιηθούν αυτά που υπογράφει...

Ανώνυμος είπε...

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Κωνταντόπουλος αυτό λέει ακριβώς ότι υπάρχει συνέχεια στις δημοτικές αρχές. Ο φροντιστής δεν λέει να το καταλάβει και μας πρήζει συνέχεια με τα τάχα μου και καλά έργα που έκανε. Προς το παρόν καθάρισε το τούρκικο και το εμφανίζει σαν έργο. Σιγά το πράγμα! Άλλος έκανε μελέτη, άλλος έκανε ανακαίνιση, άλλος πλήρωσε ο φροντιστής καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι επειδή έβαλε τις καθαρίστριες από τα σχολεία που είναι κλειστά και το καθαρίσανε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κουράσαμε αγαπητέ εκλεγηκατε τοτε για να γίνει έργο πληρώθηκατε για τις ώρες που κουράστηκατε αρκετά με το εγώ σας. Αξιοπρέπεια δεν έχετε;

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντοπουλε το καλλιτερο που εχεις να κανεις να αποχωρισεις απο τη πολιτικη ζωη του Δημου Σερβιων γιατι και κουρασες και κουραστικες με την παλαιοκομματικη νοοτροπια που εχεις. ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.Κ Ο Υ Ρ Α Σ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι επιστήμονες θα είναι από τα τσακαλάκια για από τις χρυσές εφεδρείες του φροντιστή;

Ανώνυμος είπε...

Ο ορθολογισμός και η αλήθεια φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς.
Κωνσταντόπουλε συνέχισε και αστους να λένε. Στον τόπο μας υπάρχουν και σοβαροί που άνθρωποι που ξέρουν να κρίνουν

Ανώνυμος είπε...

Κούρασε γιατί λέει τα πράγματα με το όνομά τους και όχι όπως τα παρουσιάζει ο φροντιστής. Σας χαλάει τη σούπα ε;

Ανώνυμος είπε...

Απόδημει τα παραμύθια του φροντιστή που αυτοπροσδιορίζεται σαν Δάσκαλος και πήρε ειδικό σύμβουλο απολιγνιτοποιησης που μένει μόνιμα στην Αθήνα και είναι οικογενειακός του φίλος. Αυτός τα δήλωσε αυτα.
Η πλάκα είναι ότι ΟΛΑ αυτά προεκλογικά ο Ελευθερίου τα χαρακτήριζε ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ!
Για να σοβαρευτουμε, είναι πολύ τυχερός ο δήμος Σερβίων που διαθέτει ικανούς μηχανικούς και κάποιους υπαλλήλους πολύ άξιους που κρατάνε όρθιο τον δήμο και τώρα και την πενταετία Κοσματοπουλου. Γιατί και ο γιατρός και αυτός αγνοούν πως γίνονται τα εργα. Πρόσφατα έγραψε να μην πετάμε λεφτά σε μελετες!!!! Αυτούς τους υπαλλήλους που ο Ελευθερίου ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ σε κάθε ευκαιρεια όπως ξέρουμε όλοι οι κάτοικοι του δημου που ενδιαφερόμαστε έστω και λιγο. Τα έχω ακούσει και σε συναντήσεις της Γέφυρας, όταν μίλαγε με μένος εναντίον των υπαλλήλων αλλά και συνολικά των δημοσίων υπαλλήλων. Την παροιμία για την καμπούρα της καμηλας ίσως να μην την ξέρει αν και χρησιμοποιεί παροιμίες.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας μερικούς νέους επιστήμονες που έχει ο Ελευθερίου; Μήπως ο ίδιος περνιέται για επιστήμονας; Ποιος ο οικογενειακός φίλος συνταξιούχος κάτοικος Αθήνας; μήπως θυμάσαι ποιοι ήταν οι σύμβουλοι του Κωνσταντόπουλου; Και τι κινείται ακριβώς; Πέφτουν λεφτά από τον κορονοιο' και την διάσπαση και τα μοιράζει ο Ελευθερίου ψαρεύοντας ψήφους. Ποια καινούργια μελέτη είδατε; την μετατροπή σε αποθήκη αμιάντου του μικροβαλτουπου θέλει χωρίς απόφαση της κοινωνίας και του συμβουλιου; Χωρίς μελέτες χωρίς να ξέρει κανείς τι θα ωφελήσει την περιοχή; Με προτάσεις όπως του Παπαγεωργίου που δεν τον κάλεσε ποτέ; Σε τρισιμησι χρόνια τα Σέρβια έγιναν επιτέλους επισκέψιμα, όμορφα και έφυγε ο χαρακτήρας του χωριού. Χάθηκε η εμπορικοτητα! Χαχαχαχαχα.
Και η παλαιοκομματική νοοτροπία φάνηκε σε ένα . Στο γλυψιμο στον Τσίπρα με τις βλακείες τα τρια ΑΛΦΑ και στα μπράβο από την ντροπή του κοινοβουλίου τον Άδωνι γεωργιαδη

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πείτεο ο Κωνστατόπουλος ποιον είχε προσλάβει ως ειδικό του σύμβουλο? γιατί στα Σέρβια ζούμε και δόξα τον Θεό δεν το χάσαμε ακόμα .... ποια ήταν η ιδιαιτέρα του στο γραφείο υποδοχής ? ερωτησεις κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πείτε ο Ελευθερίου μιας που είναι δήμαρχος και δεν ειναι ο Κωνσταντόπουλος ποιους έχει προσλάβει ως ειδικούς συμβούλους γιατί στα Σέρβια ζούμε και δόξα τον Θεό δεν το χάσαμε ακόμα... ποια είναι η ιδιαιτέρα του στο γραφείο υποδοχής; ερωτήσεις κάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Και ήρθε ο φροντιστής Δάσκαλος γεφυρολογος να διώξει το σάπιο με τους συμμαθητές τους κουμπάρους και τις καθαρίστριες εργολαβους!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Προς aivres.
Νομίζω ότι τα σχόλια πρέπει να αξιολογούνται για να μην υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση. Στην περίπτωση του σχολίου του 14:18 υπάρχει συκοφαντία όσον αφορά τα απλήρωτα τιμολόγια.
Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Να αφήσει ο Κωνσταντόπουλος τους επιστήμονες να διοικήσουν. Ποιούς; Αυτούς που έχει ο Ελευθερίου μαζί του; Δύο είχε και του φύγαν και οι δύο.

Ανώνυμος είπε...

Σβήνει σβήνε αυλιοτη aivres . Ανθρωπάκι

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ψηφίσει τον Κωνσταντόπουλο. Για λόγους καθαρά προσωπικούς. Τον ψήφισα όταν έχασε από τον γιατρό η εκλογή του οποίου ήταν καταστροφή. Παραδεχομουν ότι ειχε τον καλύτερο συνδυασμό αλλά παραδέχομαι ότι έχω λαθος αλλα δικός μου εγωισμος αποφασισε. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα την Σπυρίδου την οποία εκτιμώ . Ο κος Ελευθερίου και όλοι μας πρέπει να χαιρόμαστε που στον δήμο μας έχουμε Τετοιας υψηλής ποιότητας αντιπολίτευση. Ξέρουν τα θέματα, ο Κωνσταντόπουλος και η Σπυρίδου νοιάζονται και τιμούν τους ψηφοφόρους τους. Μπράβο τους. Διαπιστώνω ότι όποτε πρέπει ψηφίζουν αποφάσεις και πάντα έχουν άποψη για ίσα κενε. Από την πλευρά του δημάρχου δεν φαίνονται διαθέσεις συνεργασίας . Τον Χ. Ελευθεριου δεν θα τον ψήφιζα, όπως δεν έκανα γιατί ήταν εξαφανισμένος από την μέρα από έφυγε από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Είχα παρακολουθήσει συνεδριάσεις και ήταν προσβλητικός. Προσέβαλε και τους ψηφοφόρους του με την αδιαφορία του μετά και την πλήρη αδιαφορία του επί Κοσματοπουλου. Για να είμαστε και σωστοί δύο σοβαρούς υποψήφιους είχε μαζί του και οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί τώρα πια. Πάντως είναι απαραίτητο η αντιπολίτευση να κινηθεί πιο αποφασιστικά σε κάποια θέματα που ακούγονται έντονα στην πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά θέματα αναφέρεστε;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχει αξιοπρέπεια για αυτό ΤΙΜΑ τους δημότες ψηφοφόρους του και ασχολειτε ουσιαστικά με προτάσεις επιχειρήματα και κριτική.
Κάποιοι άλλοι είχαν εκλεγεί, παραιτήθηκαν από πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου και δεν ξαναπατησαν στο δημαρχείο για 6 χρόνια.. Μακάρι κάθε παράταξη σε κάθε δήμο να είχε την γνώση και την ενασχόληση που έχει ο Κωνσταντόπουλος. Μόνο καλό κάνει ο διάλογος και η αντιπαράθεση. Αλλά που να το καταλάβει ένας δήμαρχος που δεν μιλιέται με τους συμβούλους του, με τους εργαζόμενους και κάθε ένας που έρχεται σε επαφή μαζί του μένει με το στόμα ανοιχτό από την ασχετοσυνη και την εγωπαθεια!

Το Προφίλ μας