Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Συνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Εγνατίας ΑΕ για τη γέφυρα των Σερβίων – Ξεκίνησαν οι μετρήσεις -Στόχος και η απομάκρυνση των φαναριών

από το kozanimedia.gr

Με την άφιξη, σήμερα, Πέμπτη, των πρώτων μηχανημάτων, ξεκίνησε η συνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Εγνατίας Οδού ΑΕ, με αντικείμενο την κατάσταση στην υψηλή γέφυρα των Σερβίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά και διαδοχικά τεστ δοκιμών με μεγάλα φορτηγά, υπό την επίβλεψη ειδικού μηχανικού της Εγνατίας Οδού, προκειμένου να διαπιστωθεί στην πράξη ο βαθμός αντοχής της γέφυρας,

ενω από σήμερα ξεκίνησαν οι πρώτες, απαραίτητες μετρήσεις.

Ένας από τους στόχους της κοινής αυτής προσπάθειας, με την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, είναι να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως είναι δυνατή η απομάκρυνση των φωτεινών σηματοδοτών, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και καθυστερήσεις στη διέλευση της γέφυρας για αυτοκίνητα και φορτηγά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε απλά για γέλια. Δεν έπρεπε ποτέ να περάσουν τοσα πολλά φορτηγά όπως τότε με τα τεμπη που κατέστρεψαν την γέφυρα. Με το μάτι φαίνεται οτι η γέφυρα είναι στραβή. Προφανώς και δεν είναι λογικό αυτό. Αλλά εννοείται πως κανείς δεν θα αναλάβει την ευθύνη....

Ανώνυμος είπε...

Επίσης είναι τραγικό που τόσο καιρό δεν έγινε τίποτα. Έπρεπε να είχε γίνει μελέτη και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες συντήρησης. Τώρα το θυμηθήκατε? Τώρα συνειδητοποίησατε ότι κάνεις δεν τηρεί ούτε τις αποστάσεις αλλά ούτε το όριο ταχύτητας πάνω στην γέφυρα? Δηλώστε παραίτηση. Δεν είστε ικανοί για θέσεις ευθύνης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Λες και είχαν περάσει ποτέ απο την γέφυρα και ήξεραν πως γίνεται η διέλευση! Έβαλαν τα φανάρια για να μην έχει βάρος πάνω στην γέφυρα και το βάρος αυξήθηκε στο τετραπλάσιο! Θα συμφωνήσω με τον φίλο που λέει για τον μηχανικό που λογικά την μονή γέφυρα που ξέρει είναι της γυμναστικής!

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να περάσεις τόσος καιρός? Τόσο καιρό αυτή η κατάσταση έφερε κανένα αποτέλεσμα?Απογοήτευση για ακόμα μια φορά. Δυστυχώς έχουμε γεμίσει ανίκανους που το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσέπη τους!

Ανώνυμος είπε...

είναι να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως είναι δυνατή η απομάκρυνση των φωτεινών σηματοδοτών, ...τι εννοεις ποιητη? πως θα διαπιστωθει ?και ποιος θα το διαπιστωσει? αυτος που αποφασισε να μπουν? ..και τι προσφραν εως τωρα για να χρειαζετε και δυναμη η αποφαση να ξυλωθουν αμεσως!!

Το Προφίλ μας